- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Yani daha üzücü değilmiEvet ben de gönderdiği paraları harcamaya kıyamıyordum biriktiriyordum ta ki eşim “kardeşinin gönderdiği paraları versene kredi kartı borcunu ödeyelim” diyene kadar.. ben gönderme yapma etme diyorum dinlemiyor ..
Evet üzücü şuan bende ondan aldığım paralarla kardeşimin gönderdiği paraları ona geri ödemek için biriktirmeye calışıyorum ama 100 verirse 20 sini geri istiyor böyle bi adam..Yani daha üzücü değilmi
Siz harciyosunuz kardesiniz ödüyor . Mesela.eşine kardeşinin para gonderdigini soylemeyip , evliliği için biriktirebilirsin.
Sen kendine ayrı bir hesap açıp birikim yapabilirsin . İleride desteğe ihtiyacı olacak . Eşlerden çok destek alamayabiliriz. Ben önlemimi almak için yapicam bu şekilde .Evet üzücü şuan bende ondan aldığım paralarla kardeşimin gönderdiği paraları ona geri ödemek için biriktirmeye calışıyorum ama 100 verirse 20 sini geri istiyor böyle bi adam..
Bastan çektik bakalim neler olacakbaştan çek resti arkadasım. işlerine gelirse. sonra evlendikten sonra cok sen değiştin hikayesi dinleme.
Bastan çektik bakalim neler olacak
İş bulmaya dair ımudumu o kadar kaybettim ki onun bana vereceği iki kuruşu düşünüyorum Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin..Sen kendine ayrı bir hesap açıp birikim yapabilirsin . İleride desteğe ihtiyacı olacak . Eşlerden çok destek alamayabiliriz. Ben önlemimi almak için yapicam bu şekilde .
Benim çok hevesim var :) gorumcem bana bir cay kaşığı dahi almadı. Nisan bohcam vs hiç bişeyim olmadı , eşimin ailesi zaten dagilmis. O yüzden kendime yapamadığımı, erkek kardeşime yapmak istiyorum . Ne.isterse yapacağım
Kesin gelin fena olcak , böyle bi gorumceye iyi gelin gelmez , beni cekistirirmis bide burda :))
Bu konuda haklı ailesine düşkün erkekleri Allah dğşmanımın basına vermesin kesşn beddua aldım da benşm basıma geldiPerşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş.. aileye düşkün erkeklerle olmuyor be canım, annem babam 30 yıllık evliler hala aynı muhabbetler dönüyor. Biz bile bıktık!.
Ailesi çok iyi insanlar. Babası bazı şeyleri farkediyor ve onu uyarıyor. Ailesi bize destek oluyor ve bana karşı saygılılar. Abisi de öyle. Ama yenge ve abla... Parazit derdim ama terbiyemi bozmuyorumPerşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş.. aileye düşkün erkeklerle olmuyor be canım, annem babam 30 yıllık evliler hala aynı muhabbetler dönüyor. Biz bile bıktık!.
Bu erkekler evlendikleri zaman kendilerine ait bir aile kurduklarının farkına varamıyorlar.Bu konuda haklı ailesine düşkün erkekleri Allah dğşmanımın basına vermesin kesşn beddua aldım da benşm basıma geldi
Allah yardımcınız olsun ne diyim.. olan çocuklara oluyor. Annem ve babam arasında kalmaktan çok yoruldum, başkaları yüzünden..Bu konuda haklı ailesine düşkün erkekleri Allah dğşmanımın basına vermesin kesşn beddua aldım da benşm basıma geldi
Kimse masum değildir bunu unutmayın. Yengeye de hiç anlam veremedim. Abi de size hediyeler alsın madem bu kadar paylaşımcılar demekki.!Ailesi çok iyi insanlar. Babası bazı şeyleri farkediyor ve onu uyarıyor. Ailesi bize destek oluyor ve bana karşı saygılılar. Abisi de öyle. Ama yenge ve abla... Parazit derdim ama terbiyemi bozmuyorum
Ooo demek toz bezi :))) ben olsam onu sehpanin üzerine sererdim :) silmeye Kıyamam :) üzüldüm is durumuna inşallah kısa zamanda bulursun. Tabi mecburi durumlarda alınır verilir . Sıkma canını , kendini toparlayinca geri verirsin. Evet çok farklı , benimde içim gidiyor , Allah sağlık mutluluk huzur hayırlı bir ömür versin kardeşlerimize ve bize .İş bulmaya dair ımudumu o kadar kaybettim ki onun bana vereceği iki kuruşu düşünüyorum Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin..
Benim görümcem de bi cay kasığı almadı ama gecen gün bi toz bezi verdi hakkını yemeyim şimdiboşver yapmasınlar iyilik yapmıyolar tamam da bari kötülük yapmasınlar ..
Yani nasıl biri düşer bilmem ama gördüğüm kadarıyla bu işler pek adaletli yürümüyor :) Allah hayırlı insanlarla karsılastırsın kardslerimizi diyelim yine de .. canlarımız onlar bizim. Kardes sevgisş cok Farklı beeeaasanırım özledim hassaslastım
Ben çok önceden okumuştum.Hayatımda ilk defa kayınbiraderden yüzük saat vb lüks ihtiyaç istendiğine şahit oluyorum .
Bu platformda bilmem kaçıncı defa bir yaşıma daha girişim.
Durumu bir çocuğa anlatır gibi anlattım. Niyetimin kötü olmadığını ve onu düşündüğümü de söyledim. Hatasını kabul etti ve değişmek istediğini söyledi. Ama zaman tanımamı istedi.Aynen doğru düşünüyorsun evlendikten sonra da aynıları olacak emin olabilirsin . İnsanlar sözlünü kullanmaya alışmışlar artik yakasını asla bırakmazlar. Evlendikten sonra böyle olmaz vaadlerine de inanma asla .
Konuşup şans vermeden bu seçeneği düşünmem sanirimyol yakınken dön kızım.
Zaten yanlış anlama diyerek belirmişsiniz ama yine de söylemek istedim. Böyle bir durun olduğunu zannetmiyorum . Bu arada o konu da cidden igrencmis. Düşmanımın başına bile vermesin.Ben çok önceden okumuştum.
Karısına yüzük alınca yengesine de almıştı, keselerimiz bir diyerek bahane edip.
Yenge boşanınca aslında ilgisi olduğunu itiraf etmişti. Hatta herkes yengeye kızmıştı anlamamazlıktan gelmişsin diyerek.
Konu sahibi yanlış anlama sizde öyle olduğunu düşündüğümden değil.
Bu adamların evlendikten sonra değiştiğini hiç okumadım. Yani nişanlının da iyi yönde değişeceğini pek sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?