Ya ben mi çok abarttım

Innnnsallahh diyorum

Nasil yani yenge yuzuk mu istemis? Sonra saat?

Öyle nasihat aliyordur canım malesef :) sen maddi imkanlarin yettigince gönlünden geçeni al . Sözlünede heves ediyorum çok istiyorum de kıramaz o zaman :) Adamı borca sok:)) ben bi ara onuda düşündüm . Napsam napsam sürekli veriyor adam, arabayi değiştirmeye karar verdim , geçen hafta gittik araba baktık. Bayağıda yüksek fiyati ama dedim para biriktirmemiz lazım . Çok ikna oldu :) çok hevesli şimdi :) böyle bi yöntem de uygulayabilirsin.

Peki sizce evlilik sürecinde para vermesi normal mi? Evet, hadi ablası diyorum. Peki bu ablanın iki kez kazık atmasını nasıl değerlendirirsiniz?

Bu guzel tavsiyeniz evlendikten sonraki hedefim

Benimde erkek kardeşim var , bilmiyorum evlimisin, ama ondan asla para isteyemem Kıyamam . Aksama kadar çalışıyo , 50 tl alsam geri veririm , evlendiginde hiç isteyemem. Tabi mecbur kalırım vs o ayrı tabiki . Siz alirsiniz geri veriyorsunuzdur sorun olmaz bekarsa ama evli ise olmuyor

Peki sizce evlilik sürecinde para vermesi normal mi? Evet, hadi ablası diyorum. Peki bu ablanın iki kez kazık atmasını nasıl değerlendirirsiniz?
Ben kendimden yola cıkarak söyleyim eğer benim kardeşim düğün yapacaksa ona elimden geldiğince yardım etmeye calışırım yardım edemezsem de yük olmamaya çalışırım .. çünkü ablalık bunu gerektirir .. kazık olayını falan da bilmiyordum kardes kardese nasıl kazık atıyo diye sorgulamayı bırakalı halamların babama attığı kazık ı gördüğümden beri sorgulamıyorum...
Bukonuda tavsiyem fazla sözlünüzle bu kon hakkında konuşup yorum yapmayın o zaten görüp tavrını koyaxaktır gec de olsa.. sonra araları düzeldiğindr kötü olan sen olursun çünkü “et tırnaktan ayrılmaz”

Evet ben de gönderdiği paraları harcamaya kıyamıyordum biriktiriyordum ta ki eşim “kardeşinin gönderdiği paraları versene kredi kartı borcunu ödeyelim” diyene kadar.. ben gönderme yapma etme diyorum dinlemiyor ..

Bence bir ablanın kardeşini iki kez sırtından vurması, maddi olarak kandırması ve sömürmesi berbat bi hareket. Ben burada bozuk bir karakter görüyorum. Siz yardım ederim veya yük olmam demissiniz ama ben boyle bir zihniyet göremiyorum görümcemde. Ayrıca kendi kızına da annesine baktiriyor. Kadın yaşlı ve aslinda razı değil ama kıramıyor sadece bu yüzden bakıyor. Yani bence bu kadın insanları kullanıyor.

İnsanları kullabır anlarum da bi insan ailesini neden nasıl kıyıp da kullanır bunu anlamam.. neyse kınamayım evlerden ırak.

İnsanları kullabır anlarum da bi insan ailesini neden nasıl kıyıp da kullanır bunu anlamam.. neyse kınamayım evlerden ırak.
Inanın aklim almıyor ben de öğrenci iken çok zorluk çektim mesela. Ama kendi ablam da can, o da çalışıp emek vermiş, di mi ?
Ben de zamaninda ondan borç aldim. Kurusu kurusuna yazdim ve elime geçtikçe de ödedim. Hak değil mi bu? Koskoca kadın nasıl sömürür canını kanini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…