Ya ben mi çok abarttım

Yengeye bak bu nasil bir kadin ya terbiyesiz. Ben tavirlarindan hic hoslanmadim ve art niyet sezdim. Ne yuzuk istiyor ya senin nisanlindan. Ben bilemedim ya bu insanlarla arasina seti mesafeyi koyduracak bu deveyi gudeceksin ya da bu iliskiyi kopar. Yarin bi gun bu kadinin yuzsuzlukleri seni inanilmaz yorar kocanla arani acar bu olaylar zaten.

Evlenince niye olmayacakmış, sözlünüz aynı insan, çevresindeki insanlar aynı, düzen belli... Böyle gelmiş böyle gideceği o kadar belli ki. Yani sözlünüz mantıklı bir insan olsa, koskoca insanlar, neden maddi olarak sürekli beni tırtıklıyorlar, neden kendilerine yetecek şekilde yaşamıyorlar, diye sorgulayıp, bu saçmalıktan vazgeçerdi ama o muhakeme yeteneği yok demek ki. Sakın öyle evlenince değişecek masallarına kaptırmayın kendinizi.

yengenin kocası yokmu ondan istesin hayret deli mi ne

yengeye ayar oldum
Dun de ailecek onlardaydik. Diyor ki " x yeni damat ya seni alip arabayla gezdircem masrafımızı da o verecek. Kocası tepki verdi, bu kez kiviriyor " diğer masraflarımızı da sen vereceksin " diyor kocasina.

Aynı çatı altına girince ne değişiyormus? Her kiza baş tavsiyem. Zorunuza giden ve heleki sizin geleceği etkileyecek konularda susmayın. Ne demek kredi cektiler nişanlın iz ödüyor? Baştan tepkini göster. Sonra dozu ile artar çünkü. Benim eşimi de kullanmak isteyen vardı. Birini mahkemeye verdim oturdular aşağa. Nişanlıydik o zaman.

Kredi olayı eski bir mevzu. Ben de tepkimi veriyorum ve hatasını kabul etti. Bakalim bundan sonra gözetimim altında

Sizi kıskanıyorlar bence. Evlenince bütün bunlara izin vermeyin. Paranın yönetimini kendiniz alın.
Yoksa bunların sonu gelmez alışmasınlar.
Abartmıyorsunuz haklısınız.

Hayatımda ilk defa kayınbiraderden yüzük saat vb lüks ihtiyaç istendiğine şahit oluyorum .

Bu platformda bilmem kaçıncı defa bir yaşıma daha girişim.
En nefret ettiğim iğrendiğim samimiyet modeli yenge kayınbirader samimiyeti.
Allah aşkına kendi kocanıza sırnaşın bırakın eltinizi kıskandırmak için kaynınıza sırnaşmaya.
Bunlar var toplumda kimsede inkar etmesin

Şunu belirteyim evet böyle bir durum vardır toplumda ve ben de böyle konularda hassas ve gozu acik biriyim. En azından kendi eltim için diyeyim böyle sırnaşma olayları yok. Kizin olayi yüzsüz ve açgözlü olması. Sürekli sömürme peşinde.

Sizi kıskanıyorlar bence. Evlenince bütün bunlara izin vermeyin. Paranın yönetimini kendiniz alın.
Yoksa bunların sonu gelmez alışmasınlar.
Abartmıyorsunuz haklısınız.
Kiskanma mevzusu icin sozlum de dedi aynisini, yenge biraz kiskanc biriymiş. Ama ben " ya beni kıskanıyorlar" moduna girmek istemedim. Bunu kendim dile getirince itici oluyor. Ama eltimin diktireceğim gelinliğe kadar karışması ve ben gidince kayinbabama gelinliğimin pahalı olduğunu falan söylemesi bence de kıskançlık ki gelinliğin fiyatını kayinbanam odeyecek bir de.

Samimiyet kurup sömürüyolar canım. Benim arsız ahlaksız yengem her işini eşime yaptırırdı samimi davranırdı parasını yerlerdi bi güzel taki biz evlendik benimle sorunu vardı eşime ne saygısı ne bişeyi kaldı eskisi gibi sömüremiyceni anlayınca.
Ama sor ahlak abidesi kendini nasıl iyi gösterir millete

O nasıl bi abiymiş ki karıma elbisesini ben alırım sana noluyor demiyor kardeşine.

O nasıl bi abiymiş ki karıma elbisesini ben alırım sana noluyor demiyor kardeşine.
Elbise için pesimize takıldı ve orda alındı. O sırada abisi yoktu. Aralarında geçeni de bilmiyorum. Ama kalkip kardesine sana noluyor demek de bence çok kabaca.

Bu da onu yaptırmaya çalışıyor. Geçen yine buna benzer bir olayda sömürme içerikli bir cümlesi oldu ve o an eşi çok kızdı ona. Hatta mahcup olup sözlümü aramış.

Elbise için pesimize takıldı ve orda alındı. O sırada abisi yoktu. Aralarında geçeni de bilmiyorum. Ama kalkip kardesine sana noluyor demek de bence çok kabaca.
Ben sandım ki nişanlın kendi aldı gitti yengesine verdi. Ama bu durumda da abinin yerinde olsam karıma kızarım kendine niye bir şey aldırtıyorsun diye. Yenge görgüsüz

Ben sandım ki nişanlın kendi aldı gitti yengesine verdi. Ama bu durumda da abinin yerinde olsam karıma kızarım kendine niye bir şey aldırtıyorsun diye. Yenge görgüsüz

Bizim yanımızda olan patavatsizliklara kızıyor. Bence başbaşa da kiziyordur ama gorgusuz ve yuzsuz

Sizin de sinaviniz bu elti olacak sanirim. Gorumce gelisi yururmus de elti gemisi yurumezmis... oyle derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…