- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Melahatabla
-
AminnnnZaten yanlış anlama diyerek belirmişsiniz ama yine de söylemek istedim. Böyle bir durun olduğunu zannetmiyorum . Bu arada o konu da cidden igrencmis. Düşmanımın başına bile vermesin.
Hadi insallah diyelim o zaman .Durumu bir çocuğa anlatır gibi anlattım. Niyetimin kötü olmadığını ve onu düşündüğümü de söyledim. Hatasını kabul etti ve değişmek istediğini söyledi. Ama zaman tanımamı istedi.
yengenin kocası yokmu ondan istesin hayret deli mi neBana tektaş aldığı zaman da yengesi de yüzük istemişti.
Dun de ailecek onlardaydik. Diyor ki " x yeni damat ya seni alip arabayla gezdircem masrafımızı da o verecek. Kocası tepki verdi, bu kez kiviriyor " diğer masraflarımızı da sen vereceksin " diyor kocasina.yengenin kocası yokmu ondan istesin hayret deli mi ne
yengeye ayar oldum
Kredi olayı eski bir mevzu. Ben de tepkimi veriyorum ve hatasını kabul etti. Bakalim bundan sonra gözetimim altındaAynı çatı altına girince ne değişiyormus? Her kiza baş tavsiyem. Zorunuza giden ve heleki sizin geleceği etkileyecek konularda susmayın. Ne demek kredi cektiler nişanlın iz ödüyor? Baştan tepkini göster. Sonra dozu ile artar çünkü. Benim eşimi de kullanmak isteyen vardı. Birini mahkemeye verdim oturdular aşağa. Nişanlıydik o zaman.
En nefret ettiğim iğrendiğim samimiyet modeli yenge kayınbirader samimiyeti.Hayatımda ilk defa kayınbiraderden yüzük saat vb lüks ihtiyaç istendiğine şahit oluyorum .
Bu platformda bilmem kaçıncı defa bir yaşıma daha girişim.
Şunu belirteyim evet böyle bir durum vardır toplumda ve ben de böyle konularda hassas ve gozu acik biriyim. En azından kendi eltim için diyeyim böyle sırnaşma olayları yok. Kizin olayi yüzsüz ve açgözlü olması. Sürekli sömürme peşinde.En nefret ettiğim iğrendiğim samimiyet modeli yenge kayınbirader samimiyeti.
Allah aşkına kendi kocanıza sırnaşın bırakın eltinizi kıskandırmak için kaynınıza sırnaşmaya.
Bunlar var toplumda kimsede inkar etmesin
Kiskanma mevzusu icin sozlum de dedi aynisini, yenge biraz kiskanc biriymiş. Ama ben " ya beni kıskanıyorlar" moduna girmek istemedim. Bunu kendim dile getirince itici oluyor. Ama eltimin diktireceğim gelinliğe kadar karışması ve ben gidince kayinbabama gelinliğimin pahalı olduğunu falan söylemesi bence de kıskançlık ki gelinliğin fiyatını kayinbanam odeyecek bir de.Sizi kıskanıyorlar bence. Evlenince bütün bunlara izin vermeyin. Paranın yönetimini kendiniz alın.
Yoksa bunların sonu gelmez alışmasınlar.
Abartmıyorsunuz haklısınız.
Samimiyet kurup sömürüyolar canım. Benim arsız ahlaksız yengem her işini eşime yaptırırdı samimi davranırdı parasını yerlerdi bi güzel taki biz evlendik benimle sorunu vardı eşime ne saygısı ne bişeyi kaldı eskisi gibi sömüremiyceni anlayınca.Şunu belirteyim evet böyle bir durum vardır toplumda ve ben de böyle konularda hassas ve gozu acik biriyim. En azından kendi eltim için diyeyim böyle sırnaşma olayları yok. Kizin olayi yüzsüz ve açgözlü olması. Sürekli sömürme peşinde.
Az önce sözlümle tartıştık. Ben tartışmak istemiyorum, beni anlayip kendisine çeki düzen vermesini istiyorum.
Konu maddiyat ( beni en cok geren şeylerdendir, konuşmayi hiç sevmem).
Nişanlım evli olan ablasına 200 tl elbise parası verdi.
130 tl ye de abisinin karısına elbise aldı.
Kendini sorumlu hissederek bunu yapıyor.
Bana tektaş aldığı zaman da yengesi de yüzük istemişti. Saat aldik ve kendisi de saat istedi. Sürekli bir şeyler istiyor.
Ablası da sözlüm adına kredi çekmiş ödememiş( eski bir mevzu ve sadece benle paylaştı babası bile bilmiyor ki bilse çok kizar). Isin daha kötü yanı kredi karti onlarda kalmış ve habersiz tekrar kredi çekmişler. Bu nasıl yüzsüzlük ?
Ablası sürekli nisan pastama, ikramlara , çeyizlere lafi getiriyor. Yani laf kalabalığı yapıyor. Yardim ediyor gibi görünüyor. Sözlüm de bunlara kanıyor. Sürekli diyor ki " benim icin çok çabalıyor" ama ben öyle bi çaba görmüyorum.
Benim korkum evlenince de buna devam etmesi. Ama o, ayni cati altında bunlar olmayacak diyor. Şuan bunları normal görüyor. Ben haksız mıyım tepki vermekle? Sizce çok mu " paragöz" görünüyorum? Haklıysam da beni anlaması icin ne yapmam lazim?
Elbise için pesimize takıldı ve orda alındı. O sırada abisi yoktu. Aralarında geçeni de bilmiyorum. Ama kalkip kardesine sana noluyor demek de bence çok kabaca.O nasıl bi abiymiş ki karıma elbisesini ben alırım sana noluyor demiyor kardeşine.
Bu da onu yaptırmaya çalışıyor. Geçen yine buna benzer bir olayda sömürme içerikli bir cümlesi oldu ve o an eşi çok kızdı ona. Hatta mahcup olup sözlümü aramış.Samimiyet kurup sömürüyolar canım. Benim arsız ahlaksız yengem her işini eşime yaptırırdı samimi davranırdı parasını yerlerdi bi güzel taki biz evlendik benimle sorunu vardı eşime ne saygısı ne bişeyi kaldı eskisi gibi sömüremiyceni anlayınca.
Ama sor ahlak abidesi kendini nasıl iyi gösterir millete
Ben sandım ki nişanlın kendi aldı gitti yengesine verdi. Ama bu durumda da abinin yerinde olsam karıma kızarım kendine niye bir şey aldırtıyorsun diye. Yenge görgüsüzElbise için pesimize takıldı ve orda alındı. O sırada abisi yoktu. Aralarında geçeni de bilmiyorum. Ama kalkip kardesine sana noluyor demek de bence çok kabaca.
Ben sandım ki nişanlın kendi aldı gitti yengesine verdi. Ama bu durumda da abinin yerinde olsam karıma kızarım kendine niye bir şey aldırtıyorsun diye. Yenge görgüsüzElbise için pesimize takıldı ve orda alındı. O sırada abisi yoktu. Aralarında geçeni de bilmiyorum. Ama kalkip kardesine sana noluyor demek de bence çok kabaca.
Bizim yanımızda olan patavatsizliklara kızıyor. Bence başbaşa da kiziyordur ama gorgusuz ve yuzsuzBen sandım ki nişanlın kendi aldı gitti yengesine verdi. Ama bu durumda da abinin yerinde olsam karıma kızarım kendine niye bir şey aldırtıyorsun diye. Yenge görgüsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?