Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Gece yanında sende gitseydin kızı almaya.. kocaman kız 18 yaşında değilki babası emanet etcek. Çok sinir bozucu bi durum. Nişanlın mesafeyi korumalı mesela aradığında açmasın msja geri dönmesin daha sonra karşılaştığında “ yoğundum kusura bakma diye geçiştrsin bu zor deil.

Ne münasebet ya adama bak sen! Ben bile sinirlendim empati kurunca. İşi kaybetmemek için nikahına da alsın o zaman? Başlarım oyle işe.

Sen ona sor bakalım senin patron seni terfi ettirmek için gecenin körlerinde mekanlardan almaya gelse normal miymiş, bahane yapmasın besbelli hoşuna gidiyor işte.

Seni almaya geldim, yuru eve gidiyoruz marlam ❤ polemik yok!
Aa velim gelmis A apple pie ben gidiyorum hadi hoskal.Tut elimden Vinkam gidelim
Bir kıza sahip çıkamadın vinka
Yolda elinden kaçıp muneye tosladı di mi
Keske fake olsan.bu ne ya icim sisti.
Valla ben o kizi da o nisanliyi da gebertirim.bu ne sacmaliktir.babaya zaten soylenecek soz yok.masallah onda ki genislik konya ovasinda yok
Bence konu gayet gerçek,fakat nişanlıyı ve sevgisini bilemedim.Zaten erkekler temiz kalpli,içi fesat olanlar irdeler bu durumu ancak!
Ama tersi olsaydı,vay kızın haline

Neden hayal dünyası olsun?
Gayet yakından tanıdığım bir bürokratın kızı babasının şoförüne aşık oldu,adamın makamını bir kaç seviye yükselttiler aceleyle ve evlendi kız,olmayan şeyler değil.

Bazıları gerçekten sırf eğlenmek ve vakit geçirmek için takılmaya gelmiş gibi .. arkadaşım madem inanmıyorsun ne diye yorum yazıpta sayfayı dolduruyorsun.. konu sahibinin üstüne bukadar gidiyorsunuz ya konu gerçekse birde biz üstüne gittik kızı üzdük mü acaba diye hiçmi vicdanınız sızlamıyor insanların dertleri zaten kendilerine yetiyor bari siz rahatsızlık vermeyin... çoğu konularda fake muhabbeti varr yaa yeter artık insanları artık bi ciddiye alın dünya olmayacak başa gelmeyecek hiçbirşey yok....

Cennetin gozyaslari aklima geldi.Dizi senaryosu gibi.

Kız nisanlın yükselir bu sefer de konumum değişmesin diye katlanır kıza hatta kızımla evlen falan derse adam hiç sasirmam yani eski türk filmi gibi ne bu . Kızında niyeti ap açık belli bi mekana gidiyor nasıl gitti ise öyle gelecek o nişanlinin eline yüzüğü verir kapı dışarı ederim gitsin gece topladığı kişiye taksin

Kızlar emin olun öyle aileler var dışarıda . Öyle genişler ki ama hiç farkında değiller yadırgamıyorlar bile bilemiyorum belki de onlar da kendine göre normaldir.

Canım durumun çok zor ama,
Yarın da terfi eetti diyelim, sonra düşmesin diye devam, sonra sonra sonra...
Hep el mahkum mu yaşayacaksınız, Ne yani insanın onca akraba eş dost içinde gece aradığı en samimi olanıdır.
Nisanliniz bu kadar yakını olduysa durum vahim...
Ne desem bilmiyorum ama sen farkında olsan iyi olur,
ya ben ya işin! dedirtecek bir durum gibi geldi bana.

Bana biraz eşinizin tutumu aşırı geldi gece 3 te çalan teli açmayıversin kardeşim her çaldığında açıp kıza koşuyor her dediğini yapıyor kızın telini açmadı diye ayağını kaydıracak değiller eşinin ayrıca patronun değil yöneticinin kızı eşine ne yani terslemesin ama tellerine cevap vermesin erken uyuyorum nişanlımla yemekteydik vs şeklinde geri dönsün fazla taviz vermiş gibi görünüyorsunuz

Eşin orada çalıştığı sürece o kızla hep muhattap olacak. Terfi etmesiyle her şey bitmeyecek ki. Bana başımızda püsküllü bela var gibi geldi!

Kızı almaya sende gitseydin keşke. Baklım ne olucaktı ruh hastasının tepkisi.

nişanlınız kıza backup paketi hediye etsin. aylık 200 lira lafa rahat.

Kız takmış kafayı
Ay ne kötü insanlar var ya
Nişanlına güvenme bence
Adam kariyeimde yükseleyim diye kızı alabilir
Kadınlar maymun gibidir,bir dalı yakalamadıkça diğer dalı bırakmazlar diye bir söz okumuştum.Onu "erkekler"olarak değiştirip karşı cinse iade ediyorum.
Adam az kaldı görücülerine kahve yapacak,olmazsa nişanlı zaten cepte...

Bir an dizi izliyorum sandım. Sana sadiksa senı seviyorsa hiç bir şey olmaz.eğer gözü kayarsa da bir pislikten kurtulmuş olarak say kendini. Bir nevi imtihan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…