Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

İyi de o pazarlığı neden yapmadı

Hadi size iş sağlamadılar siz hemen neden işinizi bırakıp geldiniz

Biraz daha Zaman verip Adam işini oturtsaydı siz de iş başvurusu vs yapıp gelseydiniz

Sanırım aşkın büyüsüne kapıldım. Biraz pişmanım o da zaten ayrı bir konu

İçime iyice şüphe düştü. Bu tarz bi flörtleşmeyi kaldıramam. Üstelik ben onun için buraya tekrar geldim. Yoksa bu kalabalığı bu şehri yeniden çekmeye hiç niyetim yoktu.

Peki nişanlınız ne diyor seni neden aramış sorusuna

Yani biz hepimiz numarayı nereden bulmuş, neden onu aramış diye sorduk siz de sormuşsunuzdur nişanlınıza

O ne diyor

Neden telefonu kapatıyorum
Nisanliniz gece telefonu kapatsın...

Nisanlim gece 3 de telefona bakmasin. Ozel hayatiniza bu kadar mudahil ettirmeyin kimseyi. Ayrica babasi yonetici diye kizi ile arayi samimi tutmakta nedir. Numarasini değiştirsin nisanliniz ve kiza vermesin kizin numaraaini engellesin telinden bu sekilde bir daha telden rahatsiz edemez yuzyuzede zaten siz olmadan gorusmesin. Bir is de yukselecek diye huzurunuzu bozdurmayin yulselecekse basarisi ile yukselecek kiza sesini cikarmadi diye mi yukseltecekler. Ben olsam tahammul edemem.
soylemeden gecemeyecegim ailecek cok rahatlar sanirim baba kizini almaya bile gitmemis kiz zil zurna nisanlinizi aramis

ne zaman evleneceksiniz ki?
siz niye düzen bozup peşinden geldiniz ?

2018 nisan-mayıs dolaylarında düşünüyoruz. Nişanlımın maaşı gerçekten çok yükselince çok heyecanlandı ve hemen bir anda kendimizi burada bulduk. Sana da iş buluruz bitanem ben hallederim söz dedi gerçekten de uğraşıyor ama bir kaç yerden haber bekliyoruz şuanda.

aaaay ay fenalıklar geldı hıncık oldum babada masallah konya ovası sana sabırlar dılıyrum ve adamı al karsına knus kızını yamayacak baska enayı bulsun zaten defolup gıdecekmıs bence onların alttan alması lazım sızun degıl ya bırde anlam veremedıgım kızla esın nasıl tanıstı yanı ne sebeble?

Peki nişanlınız ne diyor seni neden aramış sorusuna

Yani biz hepimiz numarayı nereden bulmuş, neden onu aramış diye sorduk siz de sormuşsunuzdur nişanlınıza

O ne diyor

Nişanlım ilk önce kendisi aramış. Üstü kızının numarasını vermiş şöyle bir mevzu var bunu ona yönlendir haberleşin o ilgileniyor diye. Daha da yakasını kurtaramadı lanet olsun o mevzuya da

Bazen diyorum ki git önce bi kızı yol sonra babasını da ayrı yol sonra yüzüğü de fırlat nişanlının kafasına çek memleketine dön. Çıldırma noktasındayım.

Nişanlım ilk önce kendisi aramış. Üstü kızının numarasını vermiş şöyle bir mevzu var bunu ona yönlendir haberleşin o ilgileniyor diye. Daha da yakasını kurtaramadı lanet olsun o mevzuya da

İyi de 35 yaşında üst düzey yönetici adayı nişanlın neden kendi numarasından aramış

Ne biçim kurumsal şirket orası

Alt düzey yönetici iken bile aramaları sekreter yapar telefonu bağlardı

yalnız nişanlın yüksek maaşın büyüsüne fazla kapılmış.
kendisi gibi maaşlı çalışan adamdan korkuyor işten atılırım diye kızına şoförlük yapıyor.

Valla gece 3 te de acmasin nisanlniz telefonu.

Niye aciyor?

Kiz simarik belli ki..niyeti kotu olmasa bile ki kotu niyetli olabilir..uzak dursun nisanliniz..

Gece 11 den sonra acmasin erken yatiyorum duymadim desin.

Ne yani isini kaybetmesin diye kizin dibinden ayrilmayacak mi?

Yuvamı yıkanazsın diyr bi film vardi aynen onun konusu.
O kızı da mahvederim pisliğe bak hele
Başlarım işine de ben olsan nişanlımı da mahvederim o da çoook suçlu. İş yerinde işini yapsın gerisi onun işi değil ki işten kovulsun kızı bardan toplamak mı görevi!!!

İyi de 35 yaşında üst düzey yönetici adayı nişanlın neden kendi numarasından aramış

Ne biçim kurumsal şirket orası

Alt düzey yönetici iken bile aramaları sekreter yapar telefonu bağlardı

Nişanlım olayı bana bu şekilde anlattı ben de size bana anlatılanı anlatıyorum. Bu sorunuza o yuzden cevap veremicem

Böyle saçmalikmi olur arkadaşım ee kız nişanlına nisanlindan ayrıl biz evlenelim dese kabul mu edecek malum işi kacacak başta mesafeyi koyacaktı bu rahatligi nişanlın vermiş kıza

yalnız nişanlın yüksek maaşın büyüsüne fazla kapılmış.
kendisi gibi maaşlı çalışan adamdan korkuyor işten atılırım diye kızına şoförlük yapıyor.

Evet ben de aslında bunu düşünüyorum. Çünkü kredi çekme planları var. Ev kredisine girelim hemen şunu yapalım bunu yapalım diye planlar yapıyor. Öyle hevesli ki

Kız fena takmış ama sen sakil ol. adam zaten kacmata çalışıyor kızdan . Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma sende . Haklısın kıskanmakta ama böyle yaparak kendi ellerimle o kıza yedirirsin adamı demedi deme.

Bir gün bıkar senin triplerden o günde kız ilgi gösteriverir ortalıkta kalpler uçuşur sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…