Ya bizi basarsa?

Grup seks değil bu. Sevgilinin public fantazisi var yani birilerine yakalanma heyecanı. bu sana uygun olmayabilir açık açık konuş bnce anladığım kadarıyla cinsel hayatınız da var konuşabilirsiniz

kızlar %70iniz haklıymış. Birazda yorumlarınızdan cesaret alarak denemeye karar verdim çocuğu. Çok güzel oltaya geldi. En son denemek için yaptığımı farkettiğinde ilk atarlandı baya ben senin denemek için yaptığını bilmiyorum mu sankiler, muhabbet nereye gitcek amacını anlamak için uyum sağladım ben sanalar, tek akıllı sen misinler... Ayrılıkta ciddi olduğumu farkedince ağlamalar sen benim içimi bilmiyo musun falan.. Çok iyi gördüm içini Allah kahretsin ya ne kadar salağım. Biraz olsun gözümü açtı yorumlarınız teşekkür ederim

L
Helal olsun...eli öpülecek değerde ablacım .

Ayrılacak olsanız şimdiye ayrılırdınız millete şimdi ayak yapmayın
Marifet gibi yaşayacağınız şeyden değil de adamın basılma isteği düşüncesinden rahatsız oluyorsunuz garipsiniz
siz basılma isteği düşüncesine sıcak bakıyo olabilirsiniz ama ben hoşlanmıyorum. Marifet gibi yaşıcağım şeyden de hemen utanıyorum bi dakika

bunu denemeseydiniz 'çok çekiniyorsan otele gideriz' diyip gelen tepkiye bakmanızı önerecektim. Anlattığınız kadarıyla ben de onu kastettiğini çıkarmıştım.
İyi ki denemişsiniz, görmüş oldunuz daha geç olmadan. Eğer aklında bu olmasaydı zaten 'sen ne saçmalıyorsun ben senden başkasına dokunur muyum kafayı mı yedin' vb bir tepki alırdınız diye düşünüyorum.
Dert etmeyin, erkenden farkettiniz. Ya eve geldikten sonra anlasaydınız?

siz basılma isteği düşüncesine sıcak bakıyo olabilirsiniz ama ben hoşlanmıyorum. Marifet gibi yaşıcağım şeyden de hemen utanıyorum bi dakika
Sıcak bakmak mi? Güneşten beynin yanmış olmalı
Yazılarımın bi kelimesini bile anlamış olsaydın neyse sen bu kafada iyisin canım tam dengini bulmuşsun

iste ben merak ediyorum yapsak mı falan dedim ama anlamasın diye Elifin ismini söylemedim onun söylemesini bekledim. Kimle olcağını bilmiyorum ama deneyebiliriz gibisinden konustum. Direkt bence senin aklında Elif var dedi.... Konusmanın devamında fanteziye kadar girdi. Cinsellikten aşktan erkeklerden herşeyden midem bulanıyo şuan

Gerçekten iyi ki öyle bi konu açıldı iyi ki hissettim gerçekten kaldıramazdım böyle bişeyi. Allah gösterdi resmen

Iyi de bu konuya nasil girebildin ki?
Ve bence kimi soylemeye cekinir kimi icinde tutar. Erkeklerin cogu 3. Kadinin fantazisini kurar.
Hatta bazi midesizleri 3. Erkegi bile hayal ediyor.

Ikiliyi yaptiniz da , uclusu kaldi. Bunu cogu erkege sorsan hayir demez. Cogunun fantezisidir cunku.

Takmis herif elife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…