Ya şöyle basit yolla anlatayım parası olmadığından istediği şeyleri alamıyor yiyemiyor.Ben tam olarak arkadasinizin ne dedigini ve sizin neye uzuldugunuzu anlamadim
Anladim canim. Evet elimizdekinin kiymetini bilip sukretmeliyiz aslindaYa şöyle basit yolla anlatayım parası olmadığından istediği şeyleri alamıyor yiyemiyor.
Buna üzüldüm hayatın adil olmamasına üzüldüm.
Onun ev geçindirmek zorunda olmasına biraz da utandım elimdekilerin kıymetını bılmedıgımden...
İşte eminim vardır ama diyorum ki gururunu falan kırmadan birlikte dışarı çıksak ben zaten yiyemiyorum diyetten dolayı....Hayatında menü görmemiş insanlar vardır emin olun
Bu konular da evet her konu da değil ama fırsat eşitsizliğine tahammülüm yok...Fazla hassassınız sanırım. Ömründe hamburger yememiş insanlar var, ucuz da olsa yiyebiliyor sonuçta.
Düşünceniz güzel tabi ama aç bir insan doyurun daha büyük sevap olur bi ara arkadaşınıza da ısmarlarsınız o ayrıİşte eminim vardır ama diyorum ki gururunu falan kırmadan birlikte dışarı çıksak ben zaten yiyemiyorum diyetten dolayı....
Hem bir bakıma iyi bir şey içinde para harcarım
Ya kesin vardır ben de bütçeme göre bir şeyler mi yapsam diye düşündüm sadece...Ben de en uygun menüden alıyorum hep.
Param olmadığından değil.
Aşağı yukarı her hamburgerin tadını aynı bulduğumdan :)
Değmez ki fazlasına.
Buna boşa üzülmeyin bence.
Eminim arkadaşınızın hamburgerden daha önemli ihtiyaçları vardır para yetiştiremediği.
Hediye edebilirsiniz.
Malesef herkesin aynı fırsatlara sahip olabileceği bi dünyada yaşamıyoruz. Arkadaşınıza küçük bir hediye alabilirsiniz o halde mutlu olur en azından.Bu konular da evet her konu da değil ama fırsat eşitsizliğine tahammülüm yok...
Ah şöyle bir şey yapabilirim bir burs var çok kişiye vermiyorlar ben başvurmaktan vazgeçicem sanırımBen de en uygun menüden alıyorum hep.
Param olmadığından değil.
Aşağı yukarı her hamburgerin tadını aynı bulduğumdan :)
Değmez ki fazlasına.
Buna boşa üzülmeyin bence.
Eminim arkadaşınızın hamburgerden daha önemli ihtiyaçları vardır para yetiştiremediği.
Hediye edebilirsiniz.
Aynı zamanda okuyor ama o genç nasıl desemHamburgere para verdiğine göre durumu üzülecek kadar kötü değil bence. Hem arkadaşınız ne güzel zor şartlarda bile kendi ayakları üstünde durup ev geçindiriyor ne güzel gerçekten.
Ya kesin vardır ben de bütçeme göre bir şeyler mi yapsam diye düşündüm sadece...
Ben de öyle yapıcam da başka ihtiyacı ne olabılır diye dusunuyorumDiyette olsamda , ısmarlayıp birlikte yemeyi teklif ederdim , diğer türlüsü yanlış anlaşılabilir .
Hh onu dıycektım hamburger yemekte bır lüks bana göre. Bır durum bır döner soylese anlarımda.tabi hatayda döner 5 6 tlydı bır ara durumu 7 tlye yerdim. Oda okulda herkes parasunı toplar ogun ya durm ya döner soylerdık. Lisede. Unıye gectmnkendım yapmaya calsyordum yınede arada cigköfts durum soylerdım 3bucuktlydi.ben hamburger lüksünü evlendıkten sınra taddım. Esımle arada avm vs gıdınce orda yıyordum ondan once hamburger falan yok ynaı. Ama bız sahısı bılmedıgjmz ıcın belkıde dhrumu dedıgınz gıbı uzulecek gibidir sız daha ıyı tanıyorsunz soncta. Arada bı yemege cıkabılırsenız hanı sırf ucuz menu yedıgı ıcın deglde ne bıleym bıseyın kutlamasını yapıyormussunz gıbı goturun ya da bıraz dolasın yorulduk ayagına bır yemek yedırın. Olur malesef boyle seyler dunyada nıce kotu yasamlar varHayatında menü görmemiş insanlar vardır emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?