Ya dert sayılmaz ama çok üzüldüm cidden...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Bugün arkadaşlarla konuşuyorduk işte ben diyet yaptığım için hamburger yiyemiyorum...

Arkadaş da ailesini geçindiriyor bir yandan işte
Hamburgerden konu açılınca işte ben en çok ne yiyorsun falan dedim
O da bir menü ismi söyledi yani en ucuz olandan....

Sebebını bılıyorum durumu yok ayda bir dışardan yer...
Ama böyle diyince de üzüldüm sonrasında işte ondan bıktım gerçi ama hayat dedi....

Ne kadar üzüldüm anlatamam ne yapabılırım bilemiyorum en azından diyorum buluşsak da bir şey mi ısmarlasam...

Şuanlık da elimden gelen bu.

Ben tam olarak arkadasinizin ne dedigini ve sizin neye uzuldugunuzu anlamadim
Ya şöyle basit yolla anlatayım parası olmadığından istediği şeyleri alamıyor yiyemiyor.

Buna üzüldüm hayatın adil olmamasına üzüldüm.
Onun ev geçindirmek zorunda olmasına biraz da utandım elimdekilerin kıymetını bılmedıgımden...

Anladim canim. Evet elimizdekinin kiymetini bilip sukretmeliyiz aslinda

Hayatında menü görmemiş insanlar vardır emin olun
İşte eminim vardır ama diyorum ki gururunu falan kırmadan birlikte dışarı çıksak ben zaten yiyemiyorum diyetten dolayı....

Hem bir bakıma iyi bir şey içinde para harcarım

Ben de en uygun menüden alıyorum hep.
Param olmadığından değil.
Aşağı yukarı her hamburgerin tadını aynı bulduğumdan :)
Değmez ki fazlasına.

Buna boşa üzülmeyin bence.

Eminim arkadaşınızın hamburgerden daha önemli ihtiyaçları vardır para yetiştiremediği.

Hediye edebilirsiniz.

İşte eminim vardır ama diyorum ki gururunu falan kırmadan birlikte dışarı çıksak ben zaten yiyemiyorum diyetten dolayı....

Hem bir bakıma iyi bir şey içinde para harcarım
Düşünceniz güzel tabi ama aç bir insan doyurun daha büyük sevap olur bi ara arkadaşınıza da ısmarlarsınız o ayrı

Ya kesin vardır ben de bütçeme göre bir şeyler mi yapsam diye düşündüm sadece...

Hamburgere para verdiğine göre durumu üzülecek kadar kötü değil bence. Hem arkadaşınız ne güzel zor şartlarda bile kendi ayakları üstünde durup ev geçindiriyor ne güzel gerçekten.

Bu konular da evet her konu da değil ama fırsat eşitsizliğine tahammülüm yok...
Malesef herkesin aynı fırsatlara sahip olabileceği bi dünyada yaşamıyoruz. Arkadaşınıza küçük bir hediye alabilirsiniz o halde mutlu olur en azından.

Ah şöyle bir şey yapabilirim bir burs var çok kişiye vermiyorlar ben başvurmaktan vazgeçicem sanırım

Hamburgere para verdiğine göre durumu üzülecek kadar kötü değil bence. Hem arkadaşınız ne güzel zor şartlarda bile kendi ayakları üstünde durup ev geçindiriyor ne güzel gerçekten.
Aynı zamanda okuyor ama o genç nasıl desem
Imm anlatamıyorum ama ben ev gecındırmesıne zaten üzülmüyorum.

Bu kadar yükü olmasına üzülüyorum

Hayatında menü görmemiş insanlar vardır emin olun
Hh onu dıycektım hamburger yemekte bır lüks bana göre. Bır durum bır döner soylese anlarımda.tabi hatayda döner 5 6 tlydı bır ara durumu 7 tlye yerdim. Oda okulda herkes parasunı toplar ogun ya durm ya döner soylerdık. Lisede. Unıye gectmnkendım yapmaya calsyordum yınede arada cigköfts durum soylerdım 3bucuktlydi.ben hamburger lüksünü evlendıkten sınra taddım. Esımle arada avm vs gıdınce orda yıyordum ondan once hamburger falan yok ynaı. Ama bız sahısı bılmedıgjmz ıcın belkıde dhrumu dedıgınz gıbı uzulecek gibidir sız daha ıyı tanıyorsunz soncta. Arada bı yemege cıkabılırsenız hanı sırf ucuz menu yedıgı ıcın deglde ne bıleym bıseyın kutlamasını yapıyormussunz gıbı goturun ya da bıraz dolasın yorulduk ayagına bır yemek yedırın. Olur malesef boyle seyler dunyada nıce kotu yasamlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…