Yoo öyle yaparmıyım ben sadece davet ediceö bırlıkte yiyelim gibisinden bugun benden olsam sonra sen ısmarlarsın defim.Ama şimdi al sen yiyemiyorsun sana pahalı hamburger demek gibi olur.
Bence daha kırıcı.
Bütçenize uygun farklı ihtiyaçlarını hediye olarak verin bence.
İşte eminim vardır ama diyorum ki gururunu falan kırmadan birlikte dışarı çıksak ben zaten yiyemiyorum diyetten dolayı....
Hem bir bakıma iyi bir şey içinde para harcarım
Yoo öyle yaparmıyım ben sadece davet ediceö bırlıkte yiyelim gibisinden bugun benden olsam sonra sen ısmarlarsın defim.
Ay haklısınız aman aman yük falan hissetmesin hediye ımmm en ihtiyacı olan şeyi düşünüceöO zaman da yük hisseder üzerinde bir gün de ben ısmarlamalıyım diye :)
En güzeli hediye dediğim gibi.
Şak diye yapamam zaten de aynen biraz bekleyeyim..:Daha yeni konuşmuşken böyle birşey yapmanız onu üzebilir. Bikaç gün geçsin aradan bence.
Daha iyi yere daha yararlı yere tabiki harcamak isterim çevrem de öyle aşırı zorluk çeken insanlar yok haklısınız o konudaSiz gercekten parasi olmayan veya muhtaç insan gormemissiniz hayatinizda galiba.
Ucuz menüden yiyor diye disari cikarip yemek ismarlamazdim kimseye, ha icimden gelir bazen ben ismarlarim arkadaslarima ama oyle acıdıgımdan ya da durumu olmadiklarindan degil.
Gercekten iyi birseye para harcamak istiyorsaniz aksam pisirecek yemegi olmayanlar ya da hayvanlara harcayabilirsiniz. Ucuz menüden daha iyi yere gider paraniz.
Tabi siz bilirsiniz.
Daha iyi yere daha yararlı yere tabiki harcamak isterim çevrem de öyle aşırı zorluk çeken insanlar yok haklısınız o konuda
Nasıl yapıcam ki?İlla yan komşunuz veya arkadasiniz olmasi gerekmiyor. :) Yeterki ihtiyac sahibi olsun. Siz yeterki yardim edecegim deyin ulkenin bir ucuna ulaşir o yardim.
En ucuz menü hangisiO da bir menü ismi söyledi yani en ucuz olandan....
Hdhsjsd ya söylemem uygun olur mu bilmem ki ama üzücüEn ucuz menü hangisi
Hiç bilmiyorum
Nasıl yapıcam ki?
Sokak hayvanları için okulda bir çalışma yapıyorum zaten onlara da üzülüyorum...İhtiyac haritasi sitesine bakabilirsin en basit. İnstagramda da sokakhayvanlari icin oluşumlar var ben daha çok oralari kullaniyorum ama guvenilirliginden emin olmak icin bagisinizin takipcisi olmaniz lazim.
En ucuz menü hangisi
Hiç bilmiyorum
Demeyin öyle yaaaa offZengo isen demek
Köfteburger, tavukburger işte.
Ucuz olan her şeyi bana sorun.
Çocukluktan geliyor fakirlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?