Ya dert sayılmaz ama çok üzüldüm cidden...

Ama şimdi al sen yiyemiyorsun sana pahalı hamburger demek gibi olur.
Bence daha kırıcı.

Bütçenize uygun farklı ihtiyaçlarını hediye olarak verin bence.
Yoo öyle yaparmıyım ben sadece davet ediceö bırlıkte yiyelim gibisinden bugun benden olsam sonra sen ısmarlarsın defim.

Bir defa arkadaşımla bi avmde buluşmuştık aynı şekilde hamburger yiyorduk toplu bi grup geldi 2 veya 3. Sınıf öğrencileri.. Okuldan toplu olarak öğretmenleri getirmiş. Çocukların o yürüyen merdivenlere bi bakması vardı hala gözümün önünde daha sonra öğretmenleri onlara en uygun menüden aldı ve çocuklar öyle bi yedi ki.. Ben onlar kadar hiç bi zaman o hamburgerin tadını alamamışımdır. Büyük ihtimal köy okuluydu formaları eskiydi ilk defa yürüyen merdiven görmüşlerdi bende bu anı hiç hafızamdan silemiyorum aklıma geldikçe duygulanıyorum. Halimize şükretmek için bir sebep çok şükür elimizde olanlara :)

İşte eminim vardır ama diyorum ki gururunu falan kırmadan birlikte dışarı çıksak ben zaten yiyemiyorum diyetten dolayı....

Hem bir bakıma iyi bir şey içinde para harcarım

Bir öğün siz de kendinize odul verebilir misiniz? Eger hayirsa cok sacma olur gibime geldi. Yani yanlis anlayabilir.

Yoo öyle yaparmıyım ben sadece davet ediceö bırlıkte yiyelim gibisinden bugun benden olsam sonra sen ısmarlarsın defim.

O zaman da yük hisseder üzerinde bir gün de ben ısmarlamalıyım diye :)

En güzeli hediye dediğim gibi.

Siz gercekten parasi olmayan veya muhtaç insan hiç gormemissiniz hayatinizda galiba.
Ucuz menüden yiyor diye disari cikarip yemek ismarlamazdim kimseye , ha icimden gelir bazen ben ismarlarim arkadaslarima ama oyle acıdıgımdan ya da durumu olmadiklarindan filan degil.

Gercekten iyi birseye para harcamak istiyorsaniz ucuz menuyu birak aksam pisirecek yemegi olmayanlar ya da hayvanlara harcayabilirsiniz. Ucuz menüden daha iyi yere gider paraniz.
Tabi siz bilirsiniz.

Daha iyi yere daha yararlı yere tabiki harcamak isterim çevrem de öyle aşırı zorluk çeken insanlar yok haklısınız o konuda

Daha iyi yere daha yararlı yere tabiki harcamak isterim çevrem de öyle aşırı zorluk çeken insanlar yok haklısınız o konuda

İlla yan komşunuz veya arkadasiniz olmasi gerekmiyor. :) Yeterki ihtiyac sahibi olsun. Siz yeterki yardim edecegim deyin ulkenin bir ucuna ulaşir o yardim.

Guzel kalpli bi insansin gercekten duygulandirdin beni ... Allah kalbine gore versin

Nasıl yapıcam ki?

İhtiyac haritasi sitesine bakabilirsin en basit. İnstagramda da sokakhayvanlari icin oluşumlar var ben daha çok oralari kullaniyorum ama guvenilirliginden emin olmak icin bagisinizin takipcisi olmaniz lazim.

Ozellikle sokakk hayvanlarinin saglik giderleri icin para toplaniyor o hayvanlarin halini gordukten sonra ucuz menu yiyen bir insan aciyacagim son insan bile olamaz.

İhtiyac haritasi sitesine bakabilirsin en basit. İnstagramda da sokakhayvanlari icin oluşumlar var ben daha çok oralari kullaniyorum ama guvenilirliginden emin olmak icin bagisinizin takipcisi olmaniz lazim.
Sokak hayvanları için okulda bir çalışma yapıyorum zaten onlara da üzülüyorum...
Çalışma yapmadan önce köpeklerden aşırı korkardım...

Ne güzel bir kalbin var
Ismarlayabilirsin birlikte çıkarsanız
Bunda birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…