İnce düşünmeniz gerçekten güzel ama bence hamburger yemeyin. Tamam ben şimdi işin çok farklı bir boyutuna getiriyorum sanırım konuyu ama bu tarz yiyecekler intihar gibi. İnanılmaz sağlıksız koşullarda yapılıyor. Bence yardım etmek istiyorsanız ihtiyaçlarını karşılamaya çalışın. Çocuğu varsa ayakkabısını siz hediye edin mesela. Ya da çocuğunu bir kursa gönderin. Yabancı Dil, piyano gibi. Çocuğu yoksa da eminim başka ihtiyaçları vardır.
İnce düşünmeniz gerçekten güzel ama bence hamburger yemeyin. Tamam ben şimdi işin çok farklı bir boyutuna getiriyorum sanırım konuyu ama bu tarz yiyecekler intihar gibi. İnanılmaz sağlıksız koşullarda yapılıyor. Bence yardım etmek istiyorsanız ihtiyaçlarını karşılamaya çalışın. Çocuğu varsa ayakkabısını siz hediye edin mesela. Ya da çocuğunu bir kursa gönderin. Yabancı Dil, piyano gibi. Çocuğu yoksa da eminim başka ihtiyaçları vardır.
Ya bu o kadar kötü bir şey değil ki :)
Ben şimdiki çocuklara daha çok üzülüyorum valla.
Varlık içinde mutsuzluk, bencillik, doyumsuzluk, memnuniyetsizlik.
Hepsi onlarda.
İyi ki yoklukla büyümüşüm.
En ucuz hamburger menüsü ile mutlu olabiliyorum.
Bugün arkadaşlarla konuşuyorduk işte ben diyet yaptığım için hamburger yiyemiyorum...
Arkadaş da ailesini geçindiriyor bir yandan işte
Hamburgerden konu açılınca işte ben en çok ne yiyorsun falan dedim
O da bir menü ismi söyledi yani en ucuz olandan....
Sebebını bılıyorum durumu yok ayda bir dışardan yer...
Ama böyle diyince de üzüldüm sonrasında işte ondan bıktım gerçi ama hayat dedi....
Ne kadar üzüldüm anlatamam ne yapabılırım bilemiyorum en azından diyorum buluşsak da bir şey mi ısmarlasam...
Ya bu o kadar kötü bir şey değil ki :)
Ben şimdiki çocuklara daha çok üzülüyorum valla.
Varlık içinde mutsuzluk, bencillik, doyumsuzluk, memnuniyetsizlik.
Hepsi onlarda.
İyi ki yoklukla büyümüşüm.
En ucuz hamburger menüsü ile mutlu olabiliyorum.
Bazen bende kendim için üzülüyorum tabi.
Böyle zor kazanıyorum, yazık günah o para çok deyip almadığım pahalı elbise olunca.
Elbiseyi almadığıma değil üzerimden bu duyguyu niye atamıyorum diye üzülüyorum.
Ya da hemen eskimesin diye dolapta yılda iki kez giyilmesi için beklettiğim kıyafetlere bakınca.
Arada üzülüyorum.
Uzun sürmüyor üzülecek çok daha büyük dertlerim oluyor sonra
Bu arada konu sahibi ben de sanırım küçükken bir süre biraz yokluk çektiğimden olsa gerek markette uzun uzun fiyatlara bakan aile babası tarzı böyle insanları görünce feci üzülüyorum.
Öğrencinin malesef parası zor olur aile zengin değilse. Ben öğrenciyken 1tl bulamadığım zamanlar olurdu. Devlet kredim yatınca hayvanlara yemek alıp veya çocuklara birşey ısmarlayın ay sonu gelmeden parayı bitiririm. Sonra yine 1 TL arardım siz bence kendi paranızı kazanana kadar bekleyin. İçinizin güzelliği yeter.
Öğrencinin malesef parası zor olur aile zengin değilse. Ben öğrenciyken 1tl bulamadığım zamanlar olurdu. Devlet kredim yatınca hayvanlara yemek alıp veya çocuklara birşey ısmarlayın ay sonu gelmeden parayı bitiririm. Sonra yine 1 TL arardım siz bence kendi paranızı kazanana kadar bekleyin. İçinizin güzelliği yeter.
Ne güzel kalbiniz var. Benide etkiliyor böyle durumlar. Biraz fazla hassasım bu dünya için.
Yemek ısmarlayın ama yanlış anlaşılabilir. O yüzden boş verin bence. Doğum gününde falan iyi bir hediye alırsınız.
Bugün arkadaşlarla konuşuyorduk işte ben diyet yaptığım için hamburger yiyemiyorum...
Arkadaş da ailesini geçindiriyor bir yandan işte
Hamburgerden konu açılınca işte ben en çok ne yiyorsun falan dedim
O da bir menü ismi söyledi yani en ucuz olandan....
Sebebını bılıyorum durumu yok ayda bir dışardan yer...
Ama böyle diyince de üzüldüm sonrasında işte ondan bıktım gerçi ama hayat dedi....
Ne kadar üzüldüm anlatamam ne yapabılırım bilemiyorum en azından diyorum buluşsak da bir şey mi ısmarlasam...
En azından ayda birde olsa yiyo.Hayatında hamburger görmeyen insanlar var.Ailesı evı gecındırmesıne musade edıo.Bence erken hayata atılması bir coguna gore onde olmasını saglıyor.
Ben büyük menüler söylemiyorum, yiyemiyorum fazla. Mesela ben de en küçüğünden söylerim ama maddiyattan dolayı değil, kalmasını istemediğimden. Belki o arkadaşınızda da böyle bir durum vardır . Ama düşünceniz güzel :)
bizim durumumuz iyi ama bende ikili menu 15 tl olanindan yiyorum.baska turlu doyurmuyor beni bence siz fazla duygusalsiniz.omrunde yemege cikamayan var