Ya hamileysem çok tedirginim

canim en azindan hamile kalimde aldiririm nsl olsa diye dusunmuyosun; hamile kalmamak icin caba gosteriyosun
test yapsan henuz cikmaz ama kan testinde belli olur
eczane testi icin 2gun daha beklemelisin
Hayır aldırmak diye bir düşüncem yok
Bende isterim bir evladım olsun ama
Şuan hiç uygun bir zaman değil benim için

Evet öyle. Ben de merak etmiştim baya baya korunaklı bir şey nasıl oluyor da hamile kalınıyor falan diye. Eşim söylemişti. Ama gene de küçük küçük ihtimaller bunlar. Hani evliyken ya da hamile kalırsam kürtaj olurum diyecek kadar olaya katı bakmazken riske atılabilir sanki.
Aynen cnm haklısn. Bu şekilde riski kabullenebilirsn. Bunlara rağmen olduysada demek gerçekten geleceği varmış diyorsn. Tabi hazırlıklı olsa daha iyi:)

Nasıl deneyeceğiz ki
Kullanmadan önce su doldurarak mi:KK66:

Millet cikarinca da sıkıp akari deligi yirtigi var mi diye bakiyormus, bizde dogru çöpe gidiyor :KK70: gerci yaklasik 16 yildir bu yontemle korunup hic kaza yasamamis bir insan olarak fazla endise etmis olabilirim ama regl oncesi hormonlar tavan...

Korkma canım strestendır uzuntu ve stres hemen gecktryr benm gecen ay on gun bu ay onbır gun gec geldı uzuntu ve stresten kı bız cocuk ıstyruz krunmuyruz

Yok canım tabiki de geri çekilme değil:)
Ben ilaç kullanamadığım için eşim korunuyor
Aslında bugün olurum yarın olacağım diye erteledim
Bugün alacağım test

3 gunden birsey olmaz benim ne gecikmelerim oluyor bazen strese hava degisimine seyahate bagli olarak. Zaten yakinsa hissetmeniz lazim, ben 1 hafta oncesinde hissediyorum genelde o stresli donemlerden birinde degilsem.

Bugün iş çıkışı alacağım
Acaba korktuğum içinde mi olmuyor bilmiyorum
Bütün belirtileri var kendi yok
Arada sancı geliyor ohh oldum diyorum
Bir bakıyorum ki yok :KK43:
Canım seni korkutmayım ama iki hamileliğimdede adetimin gelceği gün adet belirtileri yaşadım.ha oldum ha olcam tuvalete taşındım durdum.ama hamileymişim.

Hayır aldırmak diye bir düşüncem yok
Bende isterim bir evladım olsun ama
Şuan hiç uygun bir zaman değil benim için
anladim canim senin icin demiyorum zaten, gecen gun baska bi topikde kocasiyla cok sorunlari olan adamin bu kadini istemeyen bi bayan hamile kalmis (kesin kazadir :KK34:) cocugu aldirmak istiyomus ondan boyle bise dedim

Allah gonlune gore versin bekledigin zamanda bebegini alirsin kucagina canim kan testi yaptir emin olursun

Ben her ay aynı tarihte olurum bu ay 15 gün gecikmişti üç beş değil bakın 15 gün !:D sonuçta 15 gün gecikmeli oldum. stresli bir ay geçirmiştim ondan oldu mehtemelen. sizinkide öyle bişeydir.

Ben en son 24 hazirandaa oldm 2 ay olck nerdeyse hala olmadm :D aama gebe değilm ilaç kullanıyorum olmak için bi doktora gt istersen strestrn olblio

Back
X