- 23 Ocak 2016
- 35.897
- 52.005
- 598
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
-
Maalesef böyle insanlar toplumda çok Instagramda da yorumlarda görüyorum yani yetişkin insanlar bunlarla zor baş ediyorken çocuklar okullarda neler yaşıyor kimbilir dediğim gibi mümkünse doğurmamaları bizim özenle yetiştirdiğimiz çocuklarımızı bu kalitesizlik bozmamalıSırf onun zorbalığı ve hakaretleri yüzünden 5-6 kişi ban yedi.
Gerçek hayatta yapamadıkları herşeyi burada yapıp deşarj oluyor bunlar. Allah korusun bunlardan ne diyim...Maalesef böyle insanlar toplumda çok Instagramda da yorumlarda görüyorum yani yetişkin insanlar bunlarla zor baş ediyorken çocuklar okullarda neler yaşıyor kimbilir dediğim gibi mümkünse doğurmamaları bizim özenle yetiştirdiğimiz çocuklarımızı bu kalitesizlik bozmamalı
Gelip dövseydin bariO zaman hapı içecektiniz. İstemiyorsanız madem. Test yapmayın o zaman 9ay sonra öğrenirsiniz sonucu. Biz ne yapalım ?
Hayatın sonu demek çok saçma.İstemiyorsaniz önleme dikkat edeceksiniz.Belki Bebek olacak ve siz iyiki olmuş diyeceksinizKizlar bir yasinda bebegim vargecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Ya bana da garip geliyor ama bizde de yırtıldı prezervatif neden bilmiyorum ama oldu yaniPrezervatif nasıl yırtılıyor ben bir türlü çözemiyorum. Mesela uzun sürüyor diyelim 2-3 tane değişebiliyoruz siz tek bir taneyle mi devam ediyorsunuz?
Markası nedir hamileyseniz şikayet edip para falan alın bari
Neyse eğer gebeyseniz de ilk başta çok zor olacak ama ikisi birlikte çok güzel büyüyecekler. Benim de ortanca oğlum 1 yaşındayken kızıma hamile kalmıştım. Şimdi hem ikizler kimse ayırt edemiyor erkek ve kız ama büyük oğlum bile diğeri uyuyorsa bu X mi Y mi hangi kardeşim diyoraşırı iyi geçiniyorlar, çok güzel oynuyorlar. Hayatımın en doğru kararı vallahi.
Ben de gurbette gibiyim her işimde nereye gitsem kurdele gibi takıp götürüyorum. Ama geçiyor büyüyorlar. Benim kızım 2 yaşında olacak bile.
Oğlumu hamileyken de emzirdim. Doğumca da beraber emzirdim bu arada.
Banlısınız ama tutamadım kendimiBence de sevin
Eşinden sevgi yok adam sana yanaşmıyor bile
Facebooktan kadınlarla seni aldatıyor
En azından çocuklarla oyalanırsın…
Testi alıp yapın korkunun ecele faydası yok. Stresten de gecikmiş olabilir. Ayrıca her bebek zorlu olacak diye de bir şey yok.Kizlar bir yasinda bebegim vargecen ay prezervatif yırtıldı cabuk hamile kalmadığım icin cok uzerinde durmadim ertesi gün hapı da içmedim kizim emiyor henüz diye ama bu ay gelen giden yok inşallah hava degisimindendir yoksa napayim bir de gurbetteyim yurt dışında kizim zaten kolik ve zor bi bebekti hala cok küçük bana cok muhtac bir bebegi daha nasil kaldırırım hele birde kizim gibi zor bi bebek olursa aldiramam da o vicdan azabından korkuyoru test yapmaya cesaretim de yok oturdum ağlıyorum şuan hüngür hüngür
Kuruluk olunca aşırı zorlanmadan olabiliyor.Ay nasıl birşey ya halen anlayamadım
6 yıl olmadı.olduktan sonra da hemen bir tane daha mi oldu? Tuhaf.ben nasıl başlarsa öyle gidiyor diye düşünüyordum.Korkunu çok iyi anlıyorum. 6 yıldan sonra kolik bir oğlum oldu. Olsun mu olmasın mı diye düşünürken pat diye o hayatımıza süprizle girdi. Bazen iyikide olmuş diyorum. Bazen keşke erken olsaydı yaş farkları çok doğal olarak kızımın ilgi alanına girmiyor oyunlar. En azından birlikte büyürler diye teselli bulun derim. Varsa nasipte kaçışı yok malesef .
Cocuk emziriyorim ilacı içemem yazmış ona rağmen icseydin filan diye terslemisler.Soyleyemedigimizi mi sanıyorsun? Alıp test yapacak nesini soruyor ne desin insanlar?
İçebilir, ona gore ilaçlar var.Cocuk emziriyorim ilacı içemem yazmış ona rağmen icseydin filan diye terslemisler.
Okİçebilir, ona gore ilaçlar var.
Hahaha içimde kalmıştı.Hic pre yirtamadik nasil oluyor kalitesiz bir marka mi
Benimde oglum 15 aylikken supriz sekilde hamile kaldim yapacak birsey yok
Benim yumurtalarim bitmisti doktora gore, ona guvendim ben sahsen
Test yapin netlesin en azindan acaba acaba demektense
KimBuradaki bir üye neden herkesi tersliyir hayırdır bu kim. Bu biraz ceza mi alsa. Hep kışkırtıyor milleti. Sonra çekiliyor ortadan
Bu kadını forumdan tamamen atmak gerekmez mi? Insan enerjisini somurmek resmen bu .Bir kişi yüklenince hemen üstüne cullaniyorsunuz konu sahibinin. Insan korkar tabi bebek küçükken yine hamile kalmaya. Ama bir yandan da ikinciyi yapabilir miyim acaba der.Ay sana ne
Bilemem etkileşimimim olmadı konu sahibi ile başka konularda polemik yaşamıştır belki konu sahibide belki üstüne gitmiştir öncesi vardır yoktur bilemem hiç ceza almış galiba konu sahibide o üyede Mune Hanim takip eder zaten kaçmaz ondan ceza bitince dönüp yazarlar yani konu sahibi isterse konudan atar editörler isterse forumdan çıkarır biz karisamayiz zatenBu kadını forumdan tamamen atmak gerekmez mi? Insan enerjisini somurmek resmen bu .Bir kişi yüklenince hemen üstüne cullaniyorsunuz konu sahibinin. Insan korkar tabi bebek küçükken yine hamile kalmaya. Ama bir yandan da ikinciyi yapabilir miyim acaba der.
Bilemem etkileşimimim olmadı konu sahibi ile başka konularda polemik yaşamıştır belki konu sahibide belki üstüne gitmiştir öncesi vardır yoktur bilemem hiç ceza almış galiba konu sahibide o üyede Mune Hanim takip eder zaten kaçmaz ondan ceza bitince dönüp yazarlar yani konu sahibi isterse konudan atar editörler isterse forumdan çıkarır biz karisamayiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?