Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

İyi oku tatlim terapi alıyoruz yaziyor ya orada hadi gidip baska yerlerde eşelen
Ne arsız ne terbiyesiz bir insansın

Senin yüzüne bakmaması çok normal kocanın
İlk çocuk bağlayamamış kocanı eve ikinciyle bağlarsın belki

Arsiz da terbiyesiz de sensin benim kocam köpek degil terbiyesiz benim aile iliskilerim gayet iyi sen hayatin da cok mutsuz sun burada insanlara saldirma hadsiz

Yürü git lgbt düşmanı cahil
Avrupa’daki ırkçılığın sebebi senin gibi bağnazlar

Seni avrupada barındırmaları hata
Belli oldu lut kavmi. Niye saldirdigin haa şöyle dökül lanetlenmis insanlar sizi hadi git ötede havla Ayşe naz yerine Ahmet can mi diyelim sana senmi gerçek ismini soyelrsin lut kavmi köpeği

Emzirirken doğum kontrol ya da ertesi gün hapı içmekte bir sakınca olur mu acaba belki ondan içmemiştir diye düşündüm.
Emzirirken kullanılan haplar var, ertesi gün hapında bir süre emzirilmemesi öneriliyor. Aslında spirali kastettim daha çok spiral+condom. Emzirme döneminde ertesi gün hapı içen kadın sayısı çok fazla hele küçük bebekle kazalar yaşandıysa. Tabi yüzde yüz olmuyor benim arkadaşım ilk 8 saatte içmişti ve gebe kaldı doğurdu. Hemde bebeği 2 aylık vardı yoktu

Sanirim çok evham yaptım inşallah değilimdir ama test alacagim olacağı varsa oluyor demekki hamilelik boyunca alttan muayne doğum vs nefret ettim spiral o yüzden taktırmaya cesaret edemedim emzirdigim içinde ilaç kullanamadim esim korunuyordu böyle bi talihsizlik yasadik malesef

Ya cok mutlu oldum böyle söyleyince siz ben aslinda doğum ve kolik bebek korkutuyor bebeğim kolik ve zor olmasaydi zaten hep hayalim yaslari yakin olmasıydı ama bebek bakmak zormus onu anlayınca korkup ertelemistim

Ya cok mutlu oldum böyle söyleyince siz ben aslinda doğum ve kolik bebek korkutuyor bebeğim kolik ve zor olmasaydi zaten hep hayalim yaslari yakin olmasıydı ama bebek bakmak zormus onu anlayınca korkup ertelemistim

Benim ilk oglum 13 aylikti kardesine hamile kaldigimda. Hamilelikte bir sorun olmadigi icin oglumu emzirmeye de devam ettim doguma kadar. Her bebekle ilk sene zor oluyor uykusuzlukla tabi. Normaldir. Ilk oglum da kolikdi. O yüzden korkularinizi anliyorum.

Hamilelik hiç düşünmüyorsanız mecbur bi kaç yöntem birden denemek gerekiyor ama 2 olur 3 olur akışına bırakmak risk. Sizde en azından 1 yaşındaymış, varsada beraber büyür giderler bazende olumlu yanlarını görmek gerek, yoksa nasip değilmiş der dikkat edersiniz varsada karalar bağlamaya gerek yok. Öylede böylede büyüyecekler.
Zaten büyüdükce kolaylaşıyor bence bebeği zor olanlar için en azından

Ya pardon da gereksiz yere konu sahibine yükleniyosun cevabını alınca da terbiyesiz diyosun. Konu hoşuna gitmediyse çıkabilirsin eski konularından falan vurmaya çalışıyosun gereksiz yere. Sana ne kadın hamileyse de değilse de sana ne? Ne bu kadar dert oldu sana? Senin yüzünden polemik okuyup duruyoruz

Ay sana ne

Kolay kalmam diyorsunuz? Ee ilki kaç ayda olmuştu? genelde bu doğurganlık işleri nasıl başlarsa öyle gider diye biliyorum.yani ilk aylardan tutanın hep ilk aylardan tutuyor, çok uzun süreler olmayanın yine çok uzun süreler olmuyor diye bilgi edindim ben okuduklarımdan, duyduklarımdan. Ki kendimden de biliyorum.2 seneye yakın anca oluyor.o yüzden bu tarz bir şey aklımda bile kalmazdı yani.

Herkes niye bu kadar olayi kişisel mesele haline getirdi yahu? Ertesi gün hapı denen sey mucize degil ki içince hop her sey çözülsün. Yumurtlamayi ertelemek suretiyle hamileliğe engel olan bir mekanizma oldugu için yumurtlama oluştu ise etkisi olmuyor. E zaten sıkıntılı dönem bu yumurtlama dönemi oldugu için biraz şansa kalmış gibi bir şey. Hatta belli kilo üstünde etkisi de azalıyormuş. Prezervatif de 10 sene 20 sene yırtılmaz hop birden başa gelir yani her gün olan bir şey değil. Burada prezervatif içinden taşıp hamile kalan gördü bu gözler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…