Ya Hamileysem hayatın sonu gibi geliyor

Ayy test yapamadan banlanacak yaa üff
Test yapınca haber verin herkes merak etti. Hayırlısı olsun
Hamileyim kızlar

Hamileyim

Kendini yetistirememis insanlar ve çocuklarıyla uğraşıyoruz maalesef

Y
Hayırlısı olsun. Aldırmayı düşünmediğine göre dünyaya getireceksin değil mi? Hiç çocuğum yok, nasıl olur bilmiyorum ama korkma hiç üstesinden gelirsin
Yok inancim geregi aldiramam da kıyamam da zaten doguma turkiyeye gideceğim orada ki evim anneme yakin rabbim gönderiyor sa vardır bildiği

Kimin nasil yorum yaptığına takilmak anlamsiz mi kadin saldirdi resmen bana pardon??? Şu tarz insanlari destekleyip cesaretlendirmeyin lütfen sonra bunlarin coluklari çocukları sokakta masumların sebepleri oluyor

Nasıl üreme sistemleriniz var o kadar kıskanıyorum ki.2 senedir korunmuyorum 2 günde bir ilişkiye giriyorum tık yok.şöyle ağız tadıyla bir hamile kalma stresi bile yaşayamıyorum.şöyle bir korunma derdim bile olmadı normal kadınlar gibi.birlikte oluğum erkekler bile ümidi kesti artik.midem bulanıyor, tansiyonun düşünüyor diyorum hamile misin diyen bile yok.çocuk istemiyorsan böyle dert mi olur demeyin insan kendini kadın gibi hissetmiyor artık.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun konu sahibi olan olmuş bu saatten sonra kendinizi zorluklara hazırlayın illaki zorluk olur . Eşiniz ne tepki verdi
Esim zaten çocukları cok sever ev islerinde ve yemekte cocukta yardim eder ilk bebegimiz de de cok destek oldu sevindi saglikli hayırlı evlat olsun kizimiz küçük ama idare edecegiz o da evladimiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…