- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
Allah'ım, sizler böyle dedikçe imzayı attığım an bebek yapıcam diye korkuyorum ya gözümün önünde minik bir bebeği emzirdiğimin görüntüleri uçuşuyorBen 17 aydır emziriyorum suya borçluyum hem cilde iyi geliyo hem süt yapıyo 3 litre su içiyorum aksama kadar tuvalet ondan sonra :)
Boşver, sen de ona keh keh.ne bileyim hemşire bayana uzmanlık alanınmış gibi soruyorsun keh keh keh dediği için yazdım
Allah'ım, sizler böyle dedikçe imzayı attığım an bebek yapıcam diye korkuyorum ya gözümün önünde minik bir bebeği emzirdiğimin görüntüleri uçuşuyor
Burada herkese evliliğinizin 1.yılında bebek yapmayın dedim tükürdüğümü yalayacağım şimdi kelin merhemi olsa başına sürermiş sanırım ben gidip yapacağım
Ne yaptın bana biyolojik saat
Bakalım artık, ilk sene kendimi tutmaya çalışacağım. Yaşım da çok geçsin istemiyorum bir de hamile kalma süreci uzun sürer diye korkuyorum.Biz eşimle 9 sene flörtten sonra evlendik buna rağmen 1 senede evliliğe bakalım nasıl gidiyor dedik hem de kenara para attık o yüzden tavsiyem ilk yıl hamile kalmamak
Bence de, pek yardımcı da olamadık haliyle.hımmmm ilginç cevaplar veren bir konu sahibi
Selam arkadaslar bugun uye oldum ama uzun zamandir takip ediyordum. Ilk basta Rabbim isteyen herkese bir bebek nasip etsin belki bebek sahibi olamayanlara haksizlik ediyorumdur bunun icin ozur dilerim. Oglum 4,5 aylik ve korunuyorum. Fakat bu bir kac gundur midr bulantisi disinda butun belirtiler var uzerimde hamilelik belirtisi olarak ve esimin teyzesi ve ablam hamilesin diye tutturmaya basladilar ve adetim gecikti korkuyorum yaa hamileysemm diyee ilk korku sebebim OGLUMU EMZIREMEMEK! Ikincisi yaa bakamazsam?Varsa ki aldirmayi asla dusunmem ki esimde ayni sekilde ama korkuyorum suanda hazir degilim yeni bir annelige. Oglumu sutten kesmek bi bunalim benim icin adeta. Korundugum icin kendimden emindim fakat gecikme ve soylenenler hamilemiyim diye bumalima soktu resmen beni maalesef ki bir bebek daha dusunuyorum fakat suanda degil. Pazartesiyi bekliyorum tahlil icin. Insallah hamile degilimdirde diyemiyorum gunaha girerim diye sasirdim kaldim. Ic acici yorumlarinizi bekliyorum. Cok tesekkur ederim simdikten sagolun..
Valla cnm soyle bi goz gezdirdimde arkadas zaten kendisine yardimci olmaniza da musade etmemis ki her soru sorani yorum yapani terslemis sok sok sok bayanlar artik komsulariyla bile nasil korunuypsun yonteminin daha iyi olup olamicani bile konusurken bu arkadas acti konunu nasil sorular getirebileceginin bile farkinda olmadan acmis konuyu onune gelene ters cvp vermis iyi bisiler yazim dedim ama icimden gelmedi acikcasiBence de, pek yardımcı da olamadık haliyle.
aynen su çok işe yarıyor.Ben 17 aydır emziriyorum suya borçluyum hem cilde iyi geliyo hem süt yapıyo 3 litre su içiyorum aksama kadar tuvalet ondan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?