Ya hamileysem

Ben 17 aydır emziriyorum suya borçluyum hem cilde iyi geliyo hem süt yapıyo 3 litre su içiyorum aksama kadar tuvalet ondan sonra :)
Allah'ım, sizler böyle dedikçe imzayı attığım an bebek yapıcam diye korkuyorum ya gözümün önünde minik bir bebeği emzirdiğimin görüntüleri uçuşuyor
Burada herkese evliliğinizin 1.yılında bebek yapmayın dedim tükürdüğümü yalayacağım şimdi kelin merhemi olsa başına sürermiş sanırım ben gidip yapacağım
Ne yaptın bana biyolojik saat

Biz eşimle 9 sene flörtten sonra evlendik buna rağmen 1 senede evliliğe bakalım nasıl gidiyor dedik hem de kenara para attık o yüzden tavsiyem ilk yıl hamile kalmamak

Biz eşimle 9 sene flörtten sonra evlendik buna rağmen 1 senede evliliğe bakalım nasıl gidiyor dedik hem de kenara para attık o yüzden tavsiyem ilk yıl hamile kalmamak
Bakalım artık, ilk sene kendimi tutmaya çalışacağım. Yaşım da çok geçsin istemiyorum bir de hamile kalma süreci uzun sürer diye korkuyorum.
En hayırlısı ne zamansa inşallah. Sizin çocuğunuza da Allah uzun ömürler versin.

insanlar ne kadar sert yorumlar yapiyorlar yahu.
her neyse, korunuyor olunsa bile ki neyle korundugunuza bagli, malesef %100 olamiyor cogu yontem. pazartesi tahlilinizi yaptirin insallah gonlunuzde istediginiz gibi bir sonuc cikar sikintiya dara dusmezsiniz

Anne sütü çok önemli haklısınız ama 6 ay emmesi de dünyanın sonu değil ki. İyi bakarsanız dünyanın en sağlıklı bebeği olur. Yeğenlerim arasında 4 yaş var ve maalesef ilki emmeyi reddetti ve sadece 6 ay anne sütü alabildi. Çok şükür çok da sağlıklı. Vermişse Yaradan öpüp başınıza koyun. Beraber büyürler, iyiki de olmuş dersiniz.

Öncelikle genel olarak yazmak istedim kk da iyice moda oldu.
Yeni üyee - fake- esinle sorun var vs demeler.
Başlari okuduģumda örnek veren sert çıkisan cok olmus ki konuyla alaksiz yazilar
Neyse ben yorumumu yazim canim.

Valla o duruma ben düstüm ki nasil bi durum oldugunu benden baskasi bilemez.
11 aylik oglum var ve ikinciye 34 haftalik hamileyim suanda.
Ilk baslarda kabullenemedim naparm nasil bakarim ikisini bir nasil zorluklar olacak diye ama zamanla alistirdim kendimi .
Benim bebegim erken dogdugu icin emmiyodu ama bildigim hamileyken emzirebiliyorsunuz okdar sknti olcak bi durum yok.
Ki insallah degilsinizdir cok zor cnku kucuk bi bebekle hamile olmak.
Hakkinizda hayrlisi olsun insllah

Canim eger korunma konusunda eminsen bir kaza olmadiysa emzirmeden dolayi gecikme olabiliyor benim tarihi hic sasmazdi ama emzirdigim donemde 10 gun gecikmem olmustu hatta ben de korkup tahlil yaptirmistim negatif cikmisti sen de tahlil yaptir mutlaka emin olursun

Hic bir korunma yontemi 100% garanti degildir.. fakat kazaren hamile kaldim diyenlere inanmiyorum acikcasi.. hamileyseniz ikinci anneliginizin tadini cikarin derim cunku yillardir cocuk sahibi olamayanlar var.. demekki Allah bu sekilde olmasini istiyo.. ne guzel iki cocugunuzuda birlikte buyutursunuz.. ama hazir degilsiniz haklisinizda .. tahlilerden sonra ortaya cikar ztn..

Bence de, pek yardımcı da olamadık haliyle.
Valla cnm soyle bi goz gezdirdimde arkadas zaten kendisine yardimci olmaniza da musade etmemis ki her soru sorani yorum yapani terslemis sok sok sok bayanlar artik komsulariyla bile nasil korunuypsun yonteminin daha iyi olup olamicani bile konusurken bu arkadas acti konunu nasil sorular getirebileceginin bile farkinda olmadan acmis konuyu onune gelene ters cvp vermis iyi bisiler yazim dedim ama icimden gelmedi acikcasi

Kk'da takıldıysan korunsan da hamilesindir. En sağlam yöntemlerin bile korumama riskinin %50 olduğu bir platform. Tamam, hiç bir yöntem risksiz değildir de, bütün istisnalar da burada olmaz ki kardeşim. Korunurken oldu lafına ben de hiç inanmam. Zaten arkadaşlar korunma yöntemini sormuş haklı olarak. Konu sahibi atarlanmış. O zaman buraya konu açmayacaksın. Biz müneccim şeysi mi yedik de durumu bilip bir de iç açıcı yorum yapalım Allah aşkına... ilginç bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…