- Konu Sahibi Bebegimmsinnsenn
-
Yani korunuyorum demişsiniz, korunduğunuz halde hamilelik şüpheniz var, böyle bi soruyu neden bu kadar ters bi cevapla karşıladınız anlam veremedim. Bir hemşire olarak biz de her zaman korunma yöntemini sorguluyoruz çünkü insanlar geri çekme vs yöntemini korunuyorum sanıyor. Arkadaş da bu yüzden sormuş olabilir. Hem söylemek istemiyorsanız özelim söylemek istemiyorum diye cevap verebilirdiniz, böyle bi cevaba luzum yoktu.
Hemşire olarak siz neden sorguluyorsunuz?
ewett aynen dedıgınız gıbı eger tam bı korrunma yontemı degıl de gerı cekılme ddeseydı gebelık ıhtımalınız var degılse duzenınız bozulmustur hamılelık dusuk bı ıhtımaldır dıyecektım akıllı olmak ızanlı olmak baska bunu da cok guzel gösterdınız tesekkur ederımYani korunuyorum demişsiniz, korunduğunuz halde hamilelik şüpheniz var, böyle bi soruyu neden bu kadar ters bi cevapla karşıladınız anlam veremedim. Bir hemşire olarak biz de her zaman korunma yöntemini sorguluyoruz çünkü insanlar geri çekme vs yöntemini korunuyorum sanıyor. Arkadaş da bu yüzden sormuş olabilir. Hem söylemek istemiyorsanız özelim söylemek istemiyorum diye cevap verebilirdiniz, böyle bi cevaba luzum yoktu.
Verdiğin cevap bana değilse neden beni alıntıladın? Gayet dikkatli bakıyorum ve beni alıntıladığını görüyorum. Alıntı da mesajın altındaki "cevapla" butonu ile yapılabilen birşey.
anlayıssız bırı varsa burda sız ve ıkıncı hesabınızdır sıze hanımefendı bıle dıyeyem maalesefDoGru duzgun konusursaniz sevinirim bn size hamilemiyim diye sormuyorum ben hamile oldugumu goz onune alarak ic acici fikir bekledim anlayisszligin dibi bu olsa gerek
Hastalardan bahsettim bize danıştıklarında veya rutin kontrollerde dosyaya yazıyoruz. Bi sakıncası mı var ayıp mı günah mı ?
Pardooonss erken uyanmanın zararlarııı bunlarrr
Doktor sorunca problem olmuyorda hemşire sorunca mı problem? hangi yöntemi kullanıyorsanız o şekilde bilgi verilir. stres atmaya mı geldiniz????Hemşire olarak siz neden sorguluyorsunuz?
Yoo sadece soru sordum sadece kendi uzman alanınızmış gibi konuşmuşsunuz.
şaka gibisiniz ya. insanlara cahil der gibi cevaplar yazana kadar kendinizi sorgulayın. gece gece çattık yazmayın cevap hanımlarYoo sadece soru sordum sadece kendi uzman alanınızmış gibi konuşmuşsunuz.
Iyi de arkadaşı niye tersledin ki. Yanlıs birşey sormamış nasıl korunduğunu öğrenip ona göre yorum yapacak tabi ki. Yani spiral varsa korunma Yöntemin buysa spiral kaymış olabilir. Takvim Yöntemiyse gün yanlış hesaplamış olabilirsin ki zaten aslında adet dışında her gün hamile kalma riskin var o bi Yöntem değil bence. Prezervatif ise yırtılma olmadıysa böyle bi ihtimal yok. Dışa boşalma ise eşin biraz kaçırmış olup sana söylemekten korkmuş olabilir. Bide ebelerden kalma emziriyorum süt korur mantığın varsa o zaman kesin hamilesin. Anlatabildim mi o yüzden işte soruyorlar korunma yönteminiSizlerden neyle korundugumu sormanizi istememistim k.bakmayin
Doktor sorunca problem olmuyorda hemşire sorunca mı problem? hangi yöntemi kullanıyorsanız o şekilde bilgi verilir. stres atmaya mı geldiniz????
hayırlısı neyse hakkında o olsun.Selam arkadaslar bugun uye oldum ama uzun zamandir takip ediyordum. Ilk basta Rabbim isteyen herkese bir bebek nasip etsin belki bebek sahibi olamayanlara haksizlik ediyorumdur bunun icin ozur dilerim. Oglum 4,5 aylik ve korunuyorum. Fakat bu bir kac gundur midr bulantisi disinda butun belirtiler var uzerimde hamilelik belirtisi olarak ve esimin teyzesi ve ablam hamilesin diye tutturmaya basladilar ve adetim gecikti korkuyorum yaa hamileysemm diyee ilk korku sebebim OGLUMU EMZIREMEMEK! Ikincisi yaa bakamazsam?Varsa ki aldirmayi asla dusunmem ki esimde ayni sekilde ama korkuyorum suanda hazir degilim yeni bir annelige. Oglumu sutten kesmek bi bunalim benim icin adeta. Korundugum icin kendimden emindim fakat gecikme ve soylenenler hamilemiyim diye bumalima soktu resmen beni maalesef ki bir bebek daha dusunuyorum fakat suanda degil. Pazartesiyi bekliyorum tahlil icin. Insallah hamile degilimdirde diyemiyorum gunaha girerim diye sasirdim kaldim. Ic acici yorumlarinizi bekliyorum. Cok tesekkur ederim simdikten sagolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?