Ya hamileysem

siz önlemini almışınız zaten buna rağmen olursa da Rabbim in hediyesi deyip kabulleneceksiniz
şimdiki annelerde hiç emzirmeden mamaya geçen var ki sizinki mecburi bi durum olacak.canınızı sıkmayın hatta sevinin,zaten 2.bebeği düşünecekmişsiniz
kesinleşmemiş bişey için de evham yapmayın bence
olurasa bundada vardır bir hayır,güle güle büyütün:)

Hamileysende sukret. Bebeği veren sabrinida verir.ben sürekli hem bedensel hem ruhsal acılar çekiyorum bi bebegim olsun diye ama yok.cokta güzel olur bence.nasıl olsa yapacaksın sonuçta..

Canım sadece birşey söyleyeceğim kaldıysan ki olabilir bende korunuyordum hap ile Ama oldu oğlum 4 aylıktı bende hamile kaldığımda olsun sağlık olsun şu anda Dünyalar Tatlısı kızım Odasında uyuyor çok yoruldum hala da yoruluyorum ama bir gülücüğüne değiyor iyi ki hamile kalmışım da olmuş diyorum
Oğluma da devam sütü verdim bir yaşına kadar şimdi 1 buçuk yalında ve maşallahı var 17 kiloluk bir tosuncuk anne sütü alırkende öyleydi :) şimdi de öyle sıkıntı etme canım
Bir şey söyleyecektim coştum yine
Olursa KARDEŞ KARDEŞ büyürler olmazsa da istemiyorsan daha dikkatli olursun

Diğer yöntemler için istisnaların burada olması bence de şaşırtıcı ama prezervatiflere zerre güvenmiyorum ben ya. Kazalara o kadar müsait ki.
He valla yatır mı var acaba sitenin altında herkes hamile kalıyor

Sen hiç olmasa evlisin daha evvel tecrüben var ben ne evliyim ne tecrübem var çoçuk konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…