cok yogun olan topiklerde cevap alinamiyor, ve insan kisileri karistiriyor (bu insan ben oluyorum))
:bbo:
beklemiş suda ölüyormuş içindeki değeri onun için taze hazırlayın diyorlar..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana..bende bir uygulayabılsem incire başladım yarım bıraktım soğana başladım oda yarım kalmıştı şimdi balla çörek otu ona başladım onuda yarım yamalak yedim:)) uygulayabılmek en güzeli ama her seferınde kaynatmak zor geldi inciride hergun yapıyordum 6.gunden sonra bıraktım...çabukmu sıkılıyom ne???
teşekkür ederim davetin için tabi gelirim neden olmasın. bu arada bende bir mola vereyim eşimde söyleniyor. gelmezsem herkese Allah sağlık, huzur, bebiş, bereket, sadakatli muhabbeti bol evlilik bide deliksiz bulutlarrın üstündeymişcesine bir uyku versin. Hahahayy çok uzattım dimi gece gece sohbet güzel çıkasımda gelmiyor biri beni lavaboya götürsüün.hihoyyytbiz ne zaman çift çizgiyi görücez diyenlerde yazışıyorum ben çok samımı ve sıcak bir ortam ordan çok şey öğrendım istersen aramıza katılabılırsın:)))
:)))):roflolnun için arkadaş listene ekle ve yaz ben öle yapıyorum yada listeden takıp ediyorum:))
teşekkür ederim davetin için tabi gelirim neden olmasın. bu arada bende bir mola vereyim eşimde söyleniyor. gelmezsem herkese Allah sağlık, huzur, bebiş, bereket, sadakatli muhabbeti bol evlilik bide deliksiz bulutlarrın üstündeymişcesine bir uyku versin. Hahahayy çok uzattım dimi gece gece sohbet güzel çıkasımda gelmiyor biri beni lavaboya götürsüün.hihoyyyt
teşekkür ederim davetin için tabi gelirim neden olmasın. bu arada bende bir mola vereyim eşimde söyleniyor. gelmezsem herkese Allah sağlık, huzur, bebiş, bereket, sadakatli muhabbeti bol evlilik bide deliksiz bulutlarrın üstündeymişcesine bir uyku versin. Hahahayy çok uzattım dimi gece gece sohbet güzel çıkasımda gelmiyor biri beni lavaboya götürsüün.hihoyyyt
artiken arkadas olduk esracim... vatana millete hayirli olsun emmmeee
saat 4 olmuş kızlar aysel kaçarrrrrherkese çok teşekkür ederim paylaşımlarınız hoş sohbetiniz için yarın tekrar görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın iyi geceler talı rüyalar
saat 4 olmuş kızlar aysel kaçarrrrrherkese çok teşekkür ederim paylaşımlarınız hoş sohbetiniz için yarın tekrar görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın iyi geceler talı rüyalar
evet bende belki ilk defa bu kadar cok yazdim..
kaldik basbasa arkidesim
falla yatarsam, biraz sudoku yaparim yatakta, sonra uyurum ..
burada saat 3 oldu , yatsak iyi olacak aslinda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?