Ya hic bebegim olmazsa!

valla şu hayıt tohumu denen şeyi bi uygulasan var ya hemen bırakırsın sanırım berbat bişi yaaa midemi öyle bulandırıyorki buna dayanabildiysem herhalde soğan falan onları daha içerim gibi geliyor

biz ne zaman çift çizgiyi görücez diyenlerde yazışıyorum ben çok samımı ve sıcak bir ortam ordan çok şey öğrendım istersen aramıza katılabılırsın:)))
teşekkür ederim davetin için tabi gelirim neden olmasın. bu arada bende bir mola vereyim eşimde söyleniyor. gelmezsem herkese Allah sağlık, huzur, bebiş, bereket, sadakatli muhabbeti bol evlilik bide deliksiz bulutlarrın üstündeymişcesine bir uyku versin. Hahahayy çok uzattım dimi gece gece sohbet güzel çıkasımda gelmiyor biri beni lavaboya götürsüün.hihoyyyt

Amin Amin Amin..

ohaoldumsmile oraya yanliz git canimmmmm

kocişin kızmasın canım çık sende benımki uyanmadıgı için rahatım takılıcam biraz daha yarın görüşürüz ozaman anunakicim bu arada arkadaşlıgımı kabul et,iyi gecelerrr....kaydirigubbakcemile5

saat 4 olmuş kızlar aysel kaçarrrrr herkese çok teşekkür ederim paylaşımlarınız hoş sohbetiniz için yarın tekrar görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın iyi geceler talı rüyalar

saat 4 olmuş kızlar aysel kaçarrrrr herkese çok teşekkür ederim paylaşımlarınız hoş sohbetiniz için yarın tekrar görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın iyi geceler talı rüyalar

rica ederiz, sende sagol canim,,, iyi geceler sanadahihoyyyt

sanada iyi geceler canım...birazdan sabah olur zaten bende biraz konulara bakayım yatarım herhalde bazen sabah 7de yatıyorum abartıyorum:)))görüşürüz datlu rüyalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…