sağol canım 1tane orta boy soğanı soyup 4 e bölüyorsun 1kg ye yakın suda haşlayıp o suyu sabah öyle akşam 1 er bardak tüketiyosun olaybu.
valla adetinin başladıgı zaman başlayıp 15gun içebilirsin ve mutlaka ılık içilecek sıcak yada soğuk olmamasına dikkat et canım...
senin yasin kac canim, .. sormamim sebebi. belli bir yastan sonra yumurtaliklar yavasliyormus.. bende mesela , önceleri 30/32 günde adet olurdum, simdi 36/ 37 oldu, yani son düsükten sonra
kızlar sizin sürekli yazıştıgınız bir topic varmı???
tamamdır tatlım mesaj alındı durmak yok yola devam :)
benim yok............
hemen geliyorum, kacmayin sakin haaaaa aklinialirimsmile
sigara molasımı???burdayız biryere gitmiyom ben daha hiç uykum yok...
hayır canımlmaz:
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
biz ne zaman çift çizgiyi görücez diyenlerde yazışıyorum ben çok samımı ve sıcak bir ortam ordan çok şey öğrendım istersen aramıza katılabılırsın:)))
valla bnimde yok iyice baykuşa döndüm adamlarda pireler uçuşsun biz burda muhabbet tam gaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileyakında adam beni bu şekilde götürecek
ben bu şekilde duymamıştım ama olması gereken budur muhakkak.
canım kızmadın dımı bana,ben önceleri çok araştırdım sitelerde yazdım hep deli gibi onun için bildiğimi paylaşmak istedim:))
uyuyorsa görmezz canımm.......götürürsede hiç itiraz etme zaten canım:)))
bi ara bende takıldım oraya evet gayet güzel sohbet var orda
evet canım ben buraya yenı üye oldugumda birçok sayfaya yazdım hemen hemen ama cevap alamadım pek bir zelalca ilgilenmişti gebe kalamayanlar buraya diye bir topicte oda iyi biri,sonrasında bu topiği keşfettım neden bıraktın ki sonrasında,sorduklarına cevap alabılıyorsun ve güzel dostluklar kuruluyor:))
hayır hayır kızmadım tabiki söylemen iyibile oldu yanlış yönlendirmiş olmayayım kimseyi. benide aydınlatmış oldun kulaktan dolma yapıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?