Ya hic bebegim olmazsa!

sağol canım 1tane orta boy soğanı soyup 4 e bölüyorsun 1kg ye yakın suda haşlayıp o suyu sabah öyle akşam 1 er bardak tüketiyosun olaybu.

canım kızmadın dımı bana,ben önceleri çok araştırdım sitelerde yazdım hep deli gibi onun için bildiğimi paylaşmak istedim:))

senin yasin kac canim, .. sormamim sebebi. belli bir yastan sonra yumurtaliklar yavasliyormus.. bende mesela , önceleri 30/32 günde adet olurdum, simdi 36/ 37 oldu, yani son düsükten sonra

ben 28 yaşındayım benım temmuz ayına kadar çok düzenliydi hiç şaşmazdı adetim tatile bir gittim 33 gune çıktı ama bu son ay ilk defa 8 gun geç geldi bende şüphelendım acabamı dıye ama foss malesef:))

ben bu şekilde duymamıştım ama olması gereken budur muhakkak.

valla bnimde yok iyice baykuşa döndüm adamlarda pireler uçuşsun biz burda muhabbet tam gaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileyakında adam beni bu şekilde götürecek

uyuyorsa görmezz canımm.......götürürsede hiç itiraz etme zaten canım:)))

canım kızmadın dımı bana,ben önceleri çok araştırdım sitelerde yazdım hep deli gibi onun için bildiğimi paylaşmak istedim:))

hayır hayır kızmadım tabiki söylemen iyibile oldu yanlış yönlendirmiş olmayayım kimseyi. benide aydınlatmış oldun kulaktan dolma yapıyordum.

bi ara bende takıldım oraya evet gayet güzel sohbet var orda

evet canım ben buraya yenı üye oldugumda birçok sayfaya yazdım hemen hemen ama cevap alamadım pek bir zelalca ilgilenmişti gebe kalamayanlar buraya diye bir topicte oda iyi biri,sonrasında bu topiği keşfettım neden bıraktın ki sonrasında,sorduklarına cevap alabılıyorsun ve güzel dostluklar kuruluyor:))

ya ben üç günür kadınlar klübündeyim dün sanırım ordaydım sonra farklı benim konuya yönelik topik buldum ordaydım

hayır hayır kızmadım tabiki söylemen iyibile oldu yanlış yönlendirmiş olmayayım kimseyi. benide aydınlatmış oldun kulaktan dolma yapıyordum.

beklemiş suda ölüyormuş içindeki değeri onun için taze hazırlayın diyorlar..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana..bende bir uygulayabılsem incire başladım yarım bıraktım soğana başladım oda yarım kalmıştı şimdi balla çörek otu ona başladım onuda yarım yamalak yedim:)) uygulayabılmek en güzeli ama her seferınde kaynatmak zor geldi inciride hergun yapıyordum 6.gunden sonra bıraktım...çabukmu sıkılıyom ne???

cok yogun olan topiklerde cevap alinamiyor, ve insan kisileri karistiriyor (bu insan ben oluyorum))
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…