ya intihar ederim ya kaçarım..

yani farketmemesi imkansız çünkü bebek hareketlenmeye başlıyor..
acaba kürtaj olup bebeğine kıymak istemedi ve doğurup en azında birileri bakar diyemi düşündü...:26:

yok, kız anlamıyormuş hamile kaldığını yoksa aldırırlarmış öle diyodu erkek arkadaşı

Hadi bakalim kolay gelsin o zaman.
Derslerinde basarilar, hayatinda tüm güzellikler senin olsun.

Akilli ol,kurnaz ol, kendini düsün, hayatini düsün. Tamammi?

kendini bilmek karaktersiz çocuk arkadaşını bırak ve ayaklarının üzerinde durmaya çalış..
oku ve güzel bir meslek sahibi ol..
tövbe et bir daha asla böyle bir hata yapma..
ne intihar nede kaçmak senin için çare değil...

Son düzenleme:
yok, kız anlamıyormuş hamile kaldığını yoksa aldırırlarmış öle diyodu erkek arkadaşı

enteresan...:26:

benim reglim 1 hafta geçsin kendimi hamile ilan ediyorum milletin 20 hafta geçiyo aklına bile gelmiyo...

amin inş.konusunca insan rahatlıyo ama önemli olan uygulama ve bunu basarmam gerekiyo

Merhaba öncelikle şunu belirteyim hiç bi zaman insanları yargılamaya hakkım olmadığını düşünürüm sonuçta bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz...

Benim düşüncem bu ilişkiyi bitir ve o kişiyle alakanı tamamen kes. Sonrasında olacakları anlatayım sana çok acı çekeceksin pişmanlıklar yaşayacaksın belkide ailenin yüzüne bakamayacaksın ama geçecek.. Ve hiç ummadığın bi anda seni anlayan yanlışını affeden seni seven biri çıkacak ve herşey yoluna gircek.Yapman gerekn bu kişiden uzak dur ve irtibata geçmesine dahi izin verme..

Unutma ki herşeyden önce olan sensin ve kendini herşeyden değerli tut ve mutlu olmaya çalış........
Tekrar söylüyorum arkadaşlar nolur insanları yargılamadan önce kendi doğru ve yanlışlarınızı düşünün, hatasız insan olmaz önemli olan ders alabilmekttir.

enteresan...:26:

benim reglim 1 hafta geçsin kendimi hamile ilan ediyorum milletin 20 hafta geçiyo aklına bile gelmiyo...

hani bazıları hamileykende regl oluyolarmış ya
belki bu kızda onlardandır ama anladığım kadarıylada bu regl çok farklıymış, çok az kanama oluyormuş ve rengide çok açık pembeymiş

iste o acı ve pişmanlık yaşamamak icin o korku yüzünden kendi hayatıma yön veremedim

hani bazıları hamileykende regl oluyolarmış ya
belki bu kızda onlardandır ama anladığım kadarıylada bu regl çok farklıymış, çok az kanama oluyormuş ve rengide çok açık pembeymiş

yerleşme kanaması evet çok açık olurmuş diğerinden farklı diyorlar..:26:
bence kızın aklında başka düşünceler var...

canım artık olan olmuş biten bitmiş. artık zamanı geriye alamazsın ama önüne bakabilirsin. sen o kişi seni tehdit edecek herkese söylecek diye korktugun için mantıklı düsünemiyorsun bence.. böyle sevgi mi olur ? sendekinin de sevgi oldugunu düsünmüyorum. ona muhtaçmışsın gibi hareket etme.

diyelim ki ona kactın evlendin ne olacak sorunlar bitecek mi? seni inan 4 duvar arasından cıkarmaz o. benle ne yasadın ben yokken neler yaparsın gibi dar bir zihniyetle.

o seni haketmiyor bunu ona göster. kendi ayakların üzerinde dur.

yerleşme kanaması evet çok açık olurmuş diğerinden farklı diyorlar..:26:
bence kızın aklında başka düşünceler var...

zaten evlenmişler geçen sene
ama bu anlattıklarım 7-8 sene önce olmuş
yani en ufak çocukları şimdi 7 yaşlarında falan herhalde
kendileride en fazla 27-28 yaşındalar şu anda

Son düzenleme:
Duat et, Tövbe et, vicdanınla başbaşa kall ve kendinle hesaplaş... Ama kendini cezalandırmakla eline hiç birşey geçmez

Farzet kaçtın hayatı sana zindan eder ''Seni benden başka kim alırdı vs.'' tarzı laflarla hayatın geçer.
İkincisi İntihar öylemiii bence böyle bişrşeyii bi daha aklına bile getirme, yaşadığın şey ağır bişe ama senin canından önemli değill....

zaten evlenmişler geçen sene
ama bu anlattıklarım 7-8 sene önce olmuş
yani en ufak çocukları şimdi 7 yaşlarında falan herhalde
kendileride en fazla 27-28 yaşındalar şu anda

4 çocuk doğurdu şimdiye kadar...
Allah akıl fikir versin...
isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah...

aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.

aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.

zaten onuda kapısında kızlar bekliyordu gelsin kaçırsın diye...
kaçırmaya meraklı bu ergen bebe

Son düzenleme:

Hiç öyle bir şey yok tatlım seni korkutup pıstırıp peşinden sürüklemek için söylüyor

aynen öle arkadas cevrsinde cok olduğundan özeniyo.beni gerçekten sevdimi bunu cok m.ediyorum isde kızlığım bozulalı tam bir sene oldu bu ay sevmese bırakıp giderdi diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…