ya intihar ederim ya kaçarım..

mesaj attı simdi kırsehire gidiyorum ev is hepsi tamam yasarsın bensiz diye

bu fırsatı kesinlikle değerlendir herkes kendi yolunda devam etsin güzelim

aklı sıra sana vicdan yapıp yalvarmanı bekliyor

hani sen ona muhtaçsın yaa

bu oyuna gelme
''YOLUN AÇIK OLSUN'' de bitsin gitsin

bi cok kez bu yola basvurdu gidiyorum diyip gitmedi gözümü korkutmaya çalısıyo Allah icin bana su günde dua edin sabrım tükenmesin icim cok acıyo hayatımı mahfetti.

aynen canım gitmez o sen kork da peşinden git diye yapıyo giderse şükret kurtuldum diye ama gitmez

ben tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin herşeyi.cocuklarınız varsa eğer arkadas olun bana ailem cocuksun kücüksün dediğinde onu kendime ulasılmaz yaptım ve bu hataya düstüm.lütfen cok kötü bse bu

bi cok kez bu yola basvurdu gidiyorum diyip gitmedi gözümü korkutmaya çalısıyo Allah icin bana su günde dua edin sabrım tükenmesin icim cok acıyo hayatımı mahfetti.
sen bu şahsı tanıyorsun tatlım yolun sonu görünüyor uzak dur Rabbim bu mübarek kandilin hürmetine seni ailene bağışlasın korusun her daim

aminn canım benim benim bebeğim yok 6 yıldır inatçı bebişimi beklemekteyim kimse ulaşılmaz değil aslında sen ayaklarının üzerinde durmasını ve sağlam karar vermesini bil iki süslü lafa kanma sakın

aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.

senin mesleğin olsun yeterki elini sallasan ellisini ondan başkası almazmış bak bak bak takma bacım sen o laflara başkasını kaçırırmış kaçırırsa kaçırsın sebde bi manyaktan kurtulmuş olursun

beni tekt etti diyosun geri dönmeye kalktığında kabul etme varsın gitsin yoluna iletişim kurma seni sevdiğinden emin değilim ben seni elinde oyuncak etmeye çalışıyo sana kesin gözüyle bakıyo ne yaparsam yapayım bana muhtaçç diyo ama öle değil işte muhtaç olmadığını güçlü kararlı ve cesur olduğunu hayatının sadece sana ait olduğunu göster ona sen bi hiç değilsin sen özelsin Allah ın yarattığı her kul özeldir asla unutma

ben zaten 2 yıllığa baslıcam sonra devamı gelcek insallah

kızlık değil mübarek tasma.ayrıl o çocuktan ne olmuş yani kızlığın gittiyse hayatın sonu mu sen kendi hayatını kazan kimseye muhtaç olma sırf bu yüzden de o karaktersize kendini ezdirme.

aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.

ben de 19 yaşındayım 2 senelik ilk aşkımı ben ona karşı bazı tavizlerde bulunmuyorum onu sevdiğimi sölyemiyorum hep terkediyorum diye gitti başkasıyla oldu ben de si... bastım defettim şimdi köpek gibi olmuş ama affetmek yokkk

şimdi sana bakalım sen de 19 yaşındasın yapmışsın bi şeyler...sevgini saflığını kullandırtmışsın olur öyle şeyler burda hergün bu konuyla ilgili bir sürü şey açılıyor moralini bozma kızlık sadece bir zar sen ona anlam yüklüyorsun.

öncellikle muhtaçlık ne demek? o kim ki sen ona muhtaç oluyorsun kim bilir o işi yaptığınızda kulağına ne güzel laflar fısıldıyordu ama şimdi sen bana muhtaçsın seni benden başkası almaz diyor..AFEDERSİN AMA HALT ETMİŞ.sen ona mı kaldın almazsa almasın kim ki o yedi krallığın padişahı mı ne adamdaki özgüvene bak bi kızla biraz bi şey yaşamış tapulu malı zannediyor.böyle erkeklerin üzerine tuz ruhu dök sonra çamaşır suyuna bas ancak öyle aklanırlar şirretler

onu terket bırak gitsin sen böyle bir adamla mutlu olacağını mı düşünüyorsun...bırak ne hali varsa görsün onun hayatı gittiği yol çok karanlık seni de sürüklemesine izin verme

okuluna git senin yolun aydınlık orda ne insanlar var bi görsen benimki de dert mi dersin.insanlar ailelerini kaybediyor seninki de acımı ben de geçen haftalarda burda bi konu açtım aldatıldığım için ağlıyordum ama şimdi açtığım o konudan bile utanıyorum burda ne dertler okudukça benimki de dert mi diyorum.

geçecek bunlar.gençsin güzelsin her şeyin artık çaresi var çok üstüne gelirse ona muhtaç olmadığını söyle.her şey kızlık mı yaa o ne saçma şey zar olmadan doğanlar bile var ne korkuyosun.

bir de bi konuda sormak istiyorum bu olay yani cinselliği bi kere mi yaşadınız yoksa ondan sonra da devam ettiniz mi?

Son düzenleme:
nolmuş ya kızlığın gittyse onun köpeğimi oldun yani!!!!!!!! ona bağımlımısım şimdi? senim şunu düşünmen gerek kızlığın gitmiş olabilir ama herşeyden önce sen önemlisin!!! okula gitmemezlik yapma ondan kurtul, kızlığın gitti die eksikmisin özürlümüsün yarımmısın nesin yani herşey bumu, kendi ayaklarının üstünde dur , kızlığı geriye at kendni kurtrmaya bak

oha ya inanmıyorum !! tatlım bu çocuk sana güvenmiyo bile herşeyi bi kenara at.. ortada güven yok.. napacaksın sen o adamı hala aşkdan bahsediyosun üzüldüm senin adına ama bencede oku hayatını kurtar. bende 18 yaşındayım senin durumundayım ama ben umursamıyorum artık.. benim evleneceğimm kişi kızlık zarını önemseyecek kadar dar kafalı olmayacak ( bana göre )) bence sende oku ve hayatını kurtar ..

Bak bu konuyu ailene açamıyorsan bile, bu forumda herkes sana bi abla, bi anne bazende bi arkadaş olarak sana yardımcı olmuş, kızlığını dert etmeyip okuman konusunda gereken desteği almışsın. Evlenmeden, hele de bu yaşta bi hata yapmışsın ama geri dönüşü yok artık. Ne kaçmak çözüm olur ne intihar.. Aklını başına topla, git okuluna 2 yıllığa devam et, derslerini yüksek tut, DGS'yle 4 yıllığa geçersin. Artık düşünmen gereken tek şey kariyerin.. Sakın ona kaçiyim deme, kendi yediği haltı sana güvensizlik olarak kullanan biriyle geçmez bi ömür. Seni gerçekten sevse, "kızlığın gitmiş artık, okuyup napıcan Allah bilir kaç kişiyle olursun ben nerden bilcem" tarzı bişeyi sırf sana olan saygısından dile getirmezdi. Bunları bi kez daha düşün. Başlığıda "ya okuycam ya okuycam" olarak değiştir.
Çok iyi yerlere geldiğinde, senin kızlığını sorun etmeyip, seni bağrına basacak insanlarla karşılaşacaksın inşallah. Hiç bi kız ne yaparsa yapsın "aciz" muamelesi görmeyi haketmiyor. Onlara muhtaç olmadığını kanıtla.
Bol bol dua et, Allah yardımcın olsun.

Canım daha 19 yaşındasın..boş ver o afedersin kendini bilmez serseriyi. En kısa zamanda ayrıl ve hayatından tamamen çıkart. Hayatını en güzel yıllarını bu saçma şeylere üzülerek geçirme. 4 yıllık bir üniversiteye de gir,hayatını yaşa.

Tamam bir hatadır, olmuş. Olabilir,bunu yaşayan ilk sen değilsin,son da olmayacaksın.Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Kimseye aldırma,KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL. Sen kendi geleceğini kurmaya bak.1cmlik deri parçasına değil,SANA değer verecek birini bulursun. daha neler göreceksin...Ayrıca bi kere yaptın diye önüne gelen herkesle yapmayacaksın ya...Namus iki bacağının arasında değil,kafadadır.

Bir de bu doktora git tedavisi var falan diyenleri anlamıyorum!diktirince yaşadıkların siliniyor mu? Sonra aşık olup gerçekten evleneceği zaman ne olacak!evliliğini,geleceğini yalan üzerine mi kuracak!

Seni sen olduğun için sevecek,çok erkek var emin ol,yaşadığından ders al,zaten almışsın

size katılıyorum ozz3920 çok doğru söylediniz.. kesinlikle bencede diktirme.. evliliğini bi yalan üstüne kurma.. zaten seni çok seven sna aşık olan birisi o kızlık zarı denen haltı önemsemez

Son düzenleme:
ben de öyle düsünüyorum hele su depresyon eğiliminden ckıyım öyle yalan üzerine evlilik vicdan azabı yapar simdi önemli olan benim bu olayı atlatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…