mesaj attı simdi kırsehire gidiyorum ev is hepsi tamam yasarsın bensiz diye
bi cok kez bu yola basvurdu gidiyorum diyip gitmedi gözümü korkutmaya çalısıyo Allah icin bana su günde dua edin sabrım tükenmesin icim cok acıyo hayatımı mahfetti.
bi cok kez bu yola basvurdu gidiyorum diyip gitmedi gözümü korkutmaya çalısıyo Allah icin bana su günde dua edin sabrım tükenmesin icim cok acıyo hayatımı mahfetti.
aynen canım gitmez o sen kork da peşinden git diye yapıyo giderse şükret kurtuldum diye ama gitmez
sen bu şahsı tanıyorsun tatlım yolun sonu görünüyorbi cok kez bu yola basvurdu gidiyorum diyip gitmedi gözümü korkutmaya çalısıyo Allah icin bana su günde dua edin sabrım tükenmesin icim cok acıyo hayatımı mahfetti.
aminn canım benim benim bebeğim yok 6 yıldır inatçı bebişimi beklemekteyimben tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin herşeyi.cocuklarınız varsa eğer arkadas olun bana ailem cocuksun kücüksün dediğinde onu kendime ulasılmaz yaptım ve bu hataya düstüm.lütfen cok kötü bse bu
aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.
amin tatlım amin ALLAH ta seni bu huysuz virjinden korusun ben üniversiteyi kazandım diye measjını okumayı daha çok isterim senin adına mutlu olurummAllah hayırlısıyla cocuk nasip etsin size insallah.
senin mesleğin olsun yeterki elini sallasan ellisini ondan başkası almazmış bak bak bak takma bacım sen o laflara başkasını kaçırırmış kaçırırsa kaçırsın sebde bi manyaktan kurtulmuş olursun
aynen öyle bana bnle nisanlanmazsan gider birini kacrırım diyo ama hep lafta uygulayamıyo.bana seni kim alır bn olsam baskısının dokunduğunu almam dul yda cocuklu adam alır diye sözler söyleyip ezdi.
evet takıldığım konuda bu ayrılınca ne olcak?düsünebiliyomusunuz bana bn senden ayrı kalıyım uzun sürü bi dha kbul edmem kmle olursun km blir dio kendi yaptığı sei kbul edmiyo bide bi baskasıyla olblceğimi düsünüyo
Canım daha 19 yaşındasın..boş ver o afedersin kendini bilmez serseriyi. En kısa zamanda ayrıl ve hayatından tamamen çıkart. Hayatını en güzel yıllarını bu saçma şeylere üzülerek geçirme. 4 yıllık bir üniversiteye de gir,hayatını yaşa.
Tamam bir hatadır, olmuş. Olabilir,bunu yaşayan ilk sen değilsin,son da olmayacaksın.Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Kimseye aldırma,KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL. Sen kendi geleceğini kurmaya bak.1cmlik deri parçasına değil,SANA değer verecek birini bulursun. daha neler göreceksin...Ayrıca bi kere yaptın diye önüne gelen herkesle yapmayacaksın ya...Namus iki bacağının arasında değil,kafadadır.
Bir de bu doktora git tedavisi var falan diyenleri anlamıyorum!diktirince yaşadıkların siliniyor mu? Sonra aşık olup gerçekten evleneceği zaman ne olacak!evliliğini,geleceğini yalan üzerine mi kuracak!
Seni sen olduğun için sevecek,çok erkek var emin ol,yaşadığından ders al,zaten almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?