hicbir gercek ömür boyu gizli kalmaz ben böyle düsünüyorum...
siz yinede en iyisi dürüstce herseyi anlatin, bir seyi gizlemek yalan söylemek ayni seydir sonucta..
erkek arkadasinizin sizden bir sey gizlemesi yada yalan söylemesi ne kadar yaralarsa sizi ayni sey onun icinde gecerli..
erkek arkadaşın da boş dönmemiştir emin ol. sen de yeterince sevsen başkasıyla olmazdın herhalde ayrılığın akabinde. saklamak, yalan söylemek yapılanlardan daha kötü ayrıca.
yaş kaç acaba?......
20 yaşındayım......
Hmm.. Eğer bu 2 aylık ilişkinizi başka birilerinden öğrenmesi gibi bir durum varsa sizin söylemeniz daha iyi tabi. Bir de öncesinde neden ayrıldığınız ve o süre içinde onun neler yaptığı önemli..
eskı sevgılınle tekrar bır ılıskı yasamak ısıyorsanız bu guven duygusu ıcınde olmalı soylemelısınız
ne tepkı verırse versın yarın obur gun ıs cıddıye bınerse ogrenırse daha kotu olacak
pekı suankı sevgılınız eskı sevgılınle beraber oldugunu bılıyor mu
kesinlikle ayrılır benden geçen gün böyle bi konu açıldı konuşmalarından böle bişeyi sölersem kesin ayrılcağını anladım ona bütün gerçekleri anlatamam
2 ay da uzak şehirde yaşayan biriyle ne yaşanır ki muhtemelen tlf.larda görüştünüz.. Başkasıyla birlikte olduğunu ona söyleyebilecek biri ar mı çevrende?
Sen söylme. Öğrenir de sana sorarsa teklif etti kabul etmedim de sonuçta sende yoktun bende sahipsiz ilgilenenler oldu kabul etmedim de.. Ayrıca O hayatında yokken bu seni sahipsiz bırakmış da şimdi öğrense ne olur ki alla alla bu ne çelişki..
Sen söylme. Öğrenir de sana sorarsa teklif etti kabul etmedim de sonuçta sende yoktun bende sahipsiz ilgilenenler oldu kabul etmedim de.. Ayrıca O hayatında yokken bu seni sahipsiz bırakmış da şimdi öğrense ne olur ki alla alla bu ne çelişki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?