Ya öğrenirde beni terkederse

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
erkek arkadaşımla 2 yıl çıktık sonra aramızda bi ayrılık yaşandı benim karşıma bi insan çıktı ben onunla çıkmaya başladım 2 ay çıktık ve ayrıldık bidahada ne o aradı nede ben o çocukla farklı şehirlerdeyiz şimdi eski erkek arkadaşım bana döndü ve biz tekrar çıkmaya başladık o benim ilk sevgilimdi o hala öyle olduğumu sanıyo ama ben bi başkasıyla çıktım bunu ona söyliyemem eğer öğrenirse benimle kesinlikle konuşmaz on tanıyorum onu çok seviyorum bu düşünce beni öldrüyo

hicbir gercek ömür boyu gizli kalmaz ben böyle düsünüyorum...
siz yinede en iyisi dürüstce herseyi anlatin, bir seyi gizlemek yalan söylemek ayni seydir sonucta..
erkek arkadasinizin sizden bir sey gizlemesi yada yalan söylemesi ne kadar yaralarsa sizi ayni sey onun icinde gecerli..

erkek arkadaşın da boş dönmemiştir emin ol. sen de yeterince sevsen başkasıyla olmazdın herhalde ayrılığın akabinde. saklamak, yalan söylemek yapılanlardan daha kötü ayrıca.

Son düzenleme:

kesinlikle ayrılır benden geçen gün böyle bi konu açıldı konuşmalarından böle bişeyi sölersem kesin ayrılcağını anladım ona bütün gerçekleri anlatamam

canım aynı sıkıntı bndede war ayrıykn biriyle cıktım sonra barısıncada söylemek zorunda kaldım cünkü baskasından öqrense daha kötü olurdu die düşündm ama bunuda sindiremediqini söylüor ama bn doqru olanı yaptm içim rahat en azından o korkuyla, o endişeyle yasanmazdı.

bi daha barışcağımızı tahmin bile edemezdim onunla hiç ortak arkadaşımız yok

yalan yalanı doğururmuş gidip bence anlatman gerekiyor ve onu hala sevdiğini anlat halada 1. sevgilin 2.cisi olan 2 aylık çıktığın çocuktu.

eskı sevgılınle tekrar bır ılıskı yasamak ısıyorsanız bu guven duygusu ıcınde olmalı soylemelısınız

ne tepkı verırse versın yarın obur gun ıs cıddıye bınerse ogrenırse daha kotu olacak

pekı suankı sevgılınız eskı sevgılınle beraber oldugunu bılıyor mu

şu anda eski sevgilimle tekrar başladık ve 2 ay çıktğm çocukla bidaha hiç konuşmadık ne o aradı ne ben sadece 1 kere buluştuk hiç bişey yaşamadık yinede anlatamam anlayış göstermez ağır konuşur dayanamam

kesinlikle ayrılır benden geçen gün böyle bi konu açıldı konuşmalarından böle bişeyi sölersem kesin ayrılcağını anladım ona bütün gerçekleri anlatamam

iyide ayri kaldiginiz bir dönemde ne yaptigin onu hic ilgilendirmez ki, onu aldatmis gibi algilayacaksa erkek arkadasin bilemem tabi ama dürüst davrandigin icin tesekkür etmesi gerekir ayrilmak degil...

2 ay da uzak şehirde yaşayan biriyle ne yaşanır ki muhtemelen tlf.larda görüştünüz.. Başkasıyla birlikte olduğunu ona söyleyebilecek biri ar mı çevrende?

Sen söylme. Öğrenir de sana sorarsa teklif etti kabul etmedim de sonuçta sende yoktun bende sahipsiz ilgilenenler oldu kabul etmedim de.. Ayrıca O hayatında yokken bu seni sahipsiz bırakmış da şimdi öğrense ne olur ki alla alla bu ne çelişki..

tamam canım ama ya o çocuk söyler ve ispatlarsa?

ne güzel bi yardım ediyosunuz yln söylemeyi önererek asla yalan girmesinilşkinize o zaman büyü bozulur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…