ne güzel bi yardım ediyosunuz yln söylemeyi önererekasla yalan girmesinilşkinize o zaman büyü bozulur çünkü
Neden böyle bişey yapsın ki gerek yok yani. Hayatında olmayan insanlara hesap vermek zorunda değilsin madem hayatını parmaklayacaklardı başında dursaydılar.. Tlf. no nu değiştir ulaşamasın ..
canım yani altı üstü telefonda görüştüğün bi çocuk
bence sevgiline git söyle, o an boşlukta oldugunu, bu yüzden böyle bişeye kalkıştığını anlar ve anlayış gösterir bence, ve anladığım kadarıyla o cocukla dogru düzgün sevgili bile olmadınız, bu yüzden dert ediceğini sanmam, bi süre konuştuk ben olmaz dedim sonra dersin
ama karakteriyle baglı tabi buna da mı hoşgörü göstermez? zaten öyleyse işin çok zor gelecekte, ama buna ragmen hayır ben ondan bi daha ayrılmaya dayanamam, onu nolursa olsun seviyorum diyosan, madem ortak biri de yok etrafınızda, dert etme unut gitsin, aldatmadın arkasından iş cevirmedin, vicdanın da rahat olsun.
Arkadaşım çok sevdiğin için kaybetme korkusundan böyle olumsuz şeyler geliyor aklına kendi kendini üzüyorsun kötüyü çekme bence hiç bişey olmaz korkma.. Ayrıldığın kişiyi istemedin bitti seni zorlayamaz mecbur musun onun aşkı olmaya istemiyorsan bitmiştir senin hayatına da karışamaz Korkacak hiç bişey yok rahat ol..
tamam canım ama ya o çocuk söyler ve ispatlarsa?
erkek arkadaşımla 2 yıl çıktık sonra aramızda bi ayrılık yaşandı benim karşıma bi insan çıktı ben onunla çıkmaya başladım 2 ay çıktık ve ayrıldık bidahada ne o aradı nede ben o çocukla farklı şehirlerdeyiz şimdi eski erkek arkadaşım bana döndü ve biz tekrar çıkmaya başladık o benim ilk sevgilimdi o hala öyle olduğumu sanıyo ama ben bi başkasıyla çıktım bunu ona söyliyemem eğer öğrenirse benimle kesinlikle konuşmaz on tanıyorum onu çok seviyorum bu düşünce beni öldrüyo
erkek arkadaşımla 2 yıl çıktık sonra aramızda bi ayrılık yaşandı benim karşıma bi insan çıktı ben onunla çıkmaya başladım 2 ay çıktık ve ayrıldık bidahada ne o aradı nede ben o çocukla farklı şehirlerdeyiz şimdi eski erkek arkadaşım bana döndü ve biz tekrar çıkmaya başladık o benim ilk sevgilimdi o hala öyle olduğumu sanıyo ama ben bi başkasıyla çıktım bunu ona söyliyemem eğer öğrenirse benimle kesinlikle konuşmaz on tanıyorum onu çok seviyorum bu düşünce beni öldrüyo
Bu durumu okuyunca benim aklima su olay geldi igrenc;Gecen sene Turkiyede Kadin ikiz bebek doguruyor.Birisi babaya tipa tip benziyor digeri babayla uzaktan yakindan alakali degil.Adam supheleniyor.DNA testinde bebegin biri kendisinin digeri degil... baska adamdan oldugu anlasiliyor.Kadin aksam adamla sabah sevgilisiyle yatmis ve iki baba bir kadin.Allah rezil edecek ya !!!! kadin anlatmak zorunda kalmis akibetini bilmiyorum kadinin ...Gunumuzde ISIK hiziyla sevgili degistirince sacma sapan durumlar ortaya cikmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?