Ya öğrenirde beni terkederse

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden böyle bişey yapsın ki gerek yok yani. Hayatında olmayan insanlara hesap vermek zorunda değilsin madem hayatını parmaklayacaklardı başında dursaydılar.. Tlf. no nu değiştir ulaşamasın ..

O seni bırakıp gittiyse senin birşey yapmış olman bence problem değil. Sen bırakıp sen yapsan sen dönsen tamam problem çünkü başkalarıyla birşey yaşamak için gitmediğin ne malum :) Ama o %100 senin yaptığının 100 mislini yapmıştır sonra sana geri dönmüştür. Sormadın mı? Aslında affetmemesi gereken sensin yani; ama henüz bilmiyorsun. Sen bence mert ol o da belki olur. Ya bir kere araya birileri girdi mi zaten eskisi gibi olmuyor canım.

canım yani altı üstü telefonda görüştüğün bi çocuk
bence sevgiline git söyle, o an boşlukta oldugunu, bu yüzden böyle bişeye kalkıştığını anlar ve anlayış gösterir bence, ve anladığım kadarıyla o cocukla dogru düzgün sevgili bile olmadınız, bu yüzden dert ediceğini sanmam, bi süre konuştuk ben olmaz dedim sonra dersin
ama karakteriyle baglı tabi buna da mı hoşgörü göstermez? zaten öyleyse işin çok zor gelecekte, ama buna ragmen hayır ben ondan bi daha ayrılmaya dayanamam, onu nolursa olsun seviyorum diyosan, madem ortak biri de yok etrafınızda, dert etme unut gitsin, aldatmadın arkasından iş cevirmedin, vicdanın da rahat olsun.

ne güzel bi yardım ediyosunuz yln söylemeyi önererek asla yalan girmesinilşkinize o zaman büyü bozulur çünkü

Haklısın yalan kötü ama kaybetme korkusu var kaldı ki adam hayatında yokmuş bunlar olurken ama anlamaz yinede terkeder ve bende çok seviyorum dio beni bırakmasından korkuyorum diyo tek seçenek bu..

Neden böyle bişey yapsın ki gerek yok yani. Hayatında olmayan insanlara hesap vermek zorunda değilsin madem hayatını parmaklayacaklardı başında dursaydılar.. Tlf. no nu değiştir ulaşamasın ..

bilmiyorum o çocuktan ben ayrıldım o hiç istemedi benim tekrar eski sevgilime döndüğümü duyar ve mutluluğuma engel olmak için konuşur diye korkuyorum ne biliyim aklıma bir sürü şey geliyo :S

canım aynen öyle vicdanım rahat ama onu kaybedemem yani bu şekilde kaybetmek beni çok yıratır

Her ne olursa olsun bence Dürüstce konuşmak gerekir yalan soylemek le bunu gizlemek veya aldatmak aynı şeylerdir neticede.Açık açık soylerseniz ona olan sevginizden basedin ve seni çok sevdiğim için üzülmeni iistemediğim için kendim soyleme kararı aldım de belki bu senin için hoş bir durum değil ama bilmeni istedim.de bence ama yinede sen bilirsin

Arkadaşım çok sevdiğin için kaybetme korkusundan böyle olumsuz şeyler geliyor aklına kendi kendini üzüyorsun kötüyü çekme bence hiç bişey olmaz korkma.. Ayrıldığın kişiyi istemedin bitti seni zorlayamaz mecbur musun onun aşkı olmaya istemiyorsan bitmiştir senin hayatına da karışamaz Korkacak hiç bişey yok rahat ol..

saol cnm zaten başka çarem yok ...

tamam canım ama ya o çocuk söyler ve ispatlarsa?

bak canım iste o war o cocuk ulasırsa ispatlarsa, olmıcak iş deqil ya bi seklde öqrenrse bnde aynı durumu yasıorm söyledm kurtuldm o da seninki qbi sndiremiorm dior ama saklasaydm daha iyi olmasdı bi seklde öqrenseydi bu yalan yüzümdn yüzüme bakmazdı.

Inşallah öğrenmez canım hem kendide sütten çıkmış ak kaşıkmı bakalım

çok saçma ve oldulça bencilce davranıp düşünüyosunuz..bu saklanışacak şeymi?sanki diğeriyle bayağı şeyler yaşanmışta utandın bian ondan diemedin..ayrılık yaşanıp yollar ayrılmış ee bu arada hayatına istediğin değişikliği yapmakta özgürsün hesapmı vercen???o da yaşayabilirdi bunu..siz biraz ara verelim dememişsinizki ayrılmışsınız..bunun için bırakacaksada zaten çok sevmiyodur..bi ilişki yaşıcaksan yalanla başlama..yalan hiç sokma araya..bi şekilde anlat bunu..aptal yerine koyma onu beklemiş havası verip..

Şaka mı yapıyorsun yaaa...

Adamdan ayrıldıktan sonra biriyle çıkmışsın 2 aycık.
Bir de bunun hesabını mı vereceksin sana geri dönen eski sevgiline?
Yani ortada aldatma falan mı var ki vicdanın rahat etmiyor anlamadım.
Arkadaşım biraz kendine değer var, başını dik tut, mantıklı ol.
Bu işte ezilip büzülecek, üzülecek bir durum yok.

O insanın sana dönceceği ne malumdu ki? Oturup onu mu bekleyecektin gözü kapalı?
O kimseyle ilişki yaşamadı mı acaba ayrılık sürecinde?
Gerçekten bunu kafana takman akıl alır gibi değil.
Kadınlık gururuna, kadının yüceliğine aykırı.
Kendini hiç düşünmediğinin göstergesi.
Erkek arkadaşının bencilliğine diyecek laf bulamıyorum zaten.

Önce sen kendini düşüneceksin.
İzin vermemelisin bir erkeğin hayatın üstünde bu kadar hakimiyet kurmasına.
Ayrılmışsanız istediğin erkekle beraber olursun, senden başka kimseyi alakadar etmez bu.

Öğrenince seni terkederse de zaten sevgisine inanma böyle bir adamın.
Yani mantıksızlığın bu kadarına pes.

Son düzenleme:
Vicdanınızın niçin bu kadar sızladığını anlayamadım,Niçin ? yani Bekarsınız ve yanlızsınız biri olmazsa diğeri.....

Bu durumu okuyunca benim aklima su olay geldi igrenc;Gecen sene Turkiyede Kadin ikiz bebek doguruyor.Birisi babaya tipa tip benziyor digeri babayla uzaktan yakindan alakali degil.Adam supheleniyor.DNA testinde bebegin biri kendisinin digeri degil... baska adamdan oldugu anlasiliyor.Kadin aksam adamla sabah sevgilisiyle yatmis ve iki baba bir kadin.Allah rezil edecek ya !!!! kadin anlatmak zorunda kalmis akibetini bilmiyorum kadinin ...Gunumuzde ISIK hiziyla sevgili degistirince sacma sapan durumlar ortaya cikmakta.

Ayyyyyyyy hiç gülecegim yoktu.

Sebebi şu

Benim ikizim var.

Ortokula giderken yeni bir apartmana taşındık. Kapıcımız yeni evlenmiş.Hep de ikiz çocukları olsun isterlermiş.Bir gün kapıcının karısı anneme ;

.... teyze senin nasıl ikizlerin oldu? 1 gecede iki defa mı yaptınız da ikiz oldu demiş

Tabi annem bunu bize çok sonra anlattı

gercek asla gizlenemez 10 yıl sonra dahi olsa cıkar ortaya iz yalanı nasıl hazmedmezseni karsı tarafta edemiyecektir.. anlatırsınız kurtulursunuz bu kadar basit gerisi karsı tarafa kalmıs durustluk her zaman kazandırmuyor belki ama bu sevgiliniz ya belki ilkeride hayatlarınızı birlestireceksiniz hep bu korkuyla bir ilişki nasıl sürer evlendiginizi düsünün bir de cocuk oldugunu ve ögrendigini ve affetmedigini o zaman ne yapacaksınız ?

Ha bir ayrıntı yalanınızı affetmedigini diyorum hani sakladıgınızı farz ediyoruz ya simdi söylerseniz o da siz de yolunuzu ona gore cizersiniz ..

Nıye üzüleceksın kı sankı erkek arkadsın yatıp kalkıp senın hayalınlemı avundu

sanıyorsunnn.söylemende gereksız ...madem senın baskasıyla olman fıkrı ona koyacaktı

bırakmasaymıs seni ...

cnm ben biliyorum böyle durumları.. ayrıca benim en yakın arkadaşımında başına geldi aynı şey oda söylemedi.söyleseydi belki içi rahat olcaktı ama çocuk takıcaktı bu sefer huzurları hep kaçıcaktı belkide ayrılcaklardı. bana sorarsan söyleme herşey daha kötü olabilir.. ayrıca oda muhakkak biriyle çıkmıştır yapamıcağını anlayınca sana dönmüştür bu işler böyledir..

niye bunu sorun ediyorsun anlamadım
sonuçta sen onu aldatmadın ki ayrıldınız başkasıyla çıktın
sevgilinin bunu sorun etmeside çok saçma
bilmiyorum ama yerinde olsam hiç de çekinmeden söylerdim.bu sebepten bitireceksede bırak bitsin
sen hatalı değilsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…