Ya öğrenirde beni terkederse

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakın anlatma ! tecrübeme dayanarak söylüyorum benimde başıma böyle bi olay gelmişti gittim anlattım sonra her kavgada başıma kakmalar, onu ima etmeler falan.. bırak bilmesin

bencede bilmesin.bende anlattım cok umrunda degil gibi duruyo ama eminim biyerlernde tutuodur.karışıma cıkartmaz ama sen anlatma huzurunuz olmaz.nerden ögrenicek sanki...ögrenirse düşünürsün napıcanı

yok artık.........sorulacak sorumu kalmamış.densiz ya..annen ii dememiş gel göstereyim istersen die..insanda biraz sıkılma utanma olur kendini bilir yani..

Evet yalan çok kötü birşey, saklamakta öyle.. Katılıyorum; ilişkiler dürüstlük üzerine kurulur..Bu sarsılırsa o ilişki anlamını yitiriyor.

Benim geçmişimde hüç kimse olmadı, şuanki nişanlım ilk ,nişanlımla flört dönemimde olmadı, bunu belki anlayamam ama yine de eski ilişkilere dair herşeyin anlatılmaması taraftarıyım..

Özellikle sormuşsa üstün körü anlatılmalı.. Fakat sormamışsa, imada bulunmamışsa anlatıpta huzuru bozmanın luzumu yok..

Sonradan öğrenmesi değil söz konusu; size sorarsa, söyleyip söylememiz bence.. Sonradan öğrenince neden söylemedin demeye hakkı yok; çünkü sormamış.

madem çok seviyodun niye başkasıyla çıkdın allahım ölcem ya sevgi anlaşıyı ne kadarda bayalaşdı, bu dünyada hiç bir yalan varki açıga çıkmasın ne demiş atalarımız yalancının mumu yassıya kadar, katı bir eleştiri ama sen onu gercekden sevseydin yalan söylemeye kıyamazdın............

Eleştirmek yerine varsa tavsiyeni ver bence Yaklaşımın Çok yanlış ... Kimin ne yaşadığını bilemezsin Nekadar sevip sevmediğinide bilemezsin .. Ortada henüz bi yalanda yok . sadece açıklayamamış henüz.. Sonuçda adam ayrılmış bırakmış Nerden bilsin gerigelebileceğini Oda kabul ediyor zaten Unutmak için başkasıyla konuştum diye Ki Çıkmak bile sayılmaz 1 sefer görüşmüş sadece.. Hata yaptığının Oda farkında.. Herkes hata yapar önemli olan farkına varmak ve düzeltebilmekdir.

haklısın arkadaşım sana katılıyorum.yani eleştirmesine demişin o değil..kimseye bişe diyemem yorumunu istediği gibi yaparda..ara verelim olmamışki bunlarda tersi bitirilmiş bi ilişki söz konusu..o yüzden istediğini yaşar yokluğunda..şimdi ötekindende ayrıldı die geri döndüğü sevgilisini kesinlikle tekrar sevemez bişe hisedemez die bişey yokki..kaldıki aşkta mantığa yer yok gibi bişe yani baştan durduramazki ayrıldık die başkasını sevemem die..aşkta plan program yapılmıyor..
yalnız hata demişsin ya tek ona katılmıyorum..bu bi hata değilki..sevmiş başkasını o yokken bu çok doğal..isterse bu ayrılık 10 sene olsun ve bi çok kişi girsin hayatına hepsini ayrı sevsin değer versin sonra tekrar bir araya gelsinler bu hata değildir..herkes istediğini yaşar hesapta vermez ortada hata yok çünkü..o yüzden sevgilisinden saklaması saçmalıktan ve bencillikten başka bişe değil..ona bu tip yalan sölense acaba sonunda ne hissederdi..empati yapsa sonucu bulabilir..

Son düzenleme:

Canım tabikide sevebilir ona kimse bişi diyemez ama hata derken 2 ci şahısla ayrıldığı sevgilisinin acısını bastırmak için görüşmüş . sevgiliyi unutmak için bi başkasıyla görüşerek unutmaya çalışmak yanlıştır çünki işe yaramaz yani ortada sevgi yok yarayı acıyı bastırmaya çalışmak unutmaya çalışmak var . ahmeti unutmak için mehmetle çıkmak yanlıştır yani o bakımdan hata dedim

hımm ben yanlış anlamışım daha oğrusu onu yaptığını atlamışım..özürdilerim yoksa dediğiniz gibi tabikide bende öle düşünürüm o konuda sizin gibi..

Allah razı olsun. ne kadar güzel bi yorum beni çok iyi anlamışsınız...

yassıya kadar mı? hahaha :) yatsıya kadar, yatsıya kadar

Bunun ortaya çıkma olasılığı yüksek olduğundan mı bu telaşın? Yani çevrenden biri falan mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…