Ya onlar ne yapıyor ?

volvic hoş geldın canm

Ben femınıst değilim valla ama kafamda beyın taşıyorum Böyleler ya !

keşke yanılıyor olsak sende görüyorsun ne yazdıklarını o sitedeee

kadıncaa yanı adam sana kaçak demiş ne kaaaadar duygusuzsun otobüs biletlerınıde sen alaydın haydee hemen deseydın ya

Düsünce diye bir kelimeyi duymuslarmi acaba hayatlarinda....

Kizlar burada ciddi ciddi bir feminist kulübü doguyor sonra söylemedi demeyin

Asik bir Feministide kabul ediyormusunuz bacilarim???
Cünkü ben o tuhaf kocami seviyorum hala...
ne olur bir tekmede siz atmayin kizlaaaar-ben acilaaaar kadiniyiiiim

Beni eve bile davat ettidedim yoooooooooooooooook gelip ne yapcam,disaridada görüsürüz

Feminist olmak kötü birsey degil sen ne kadar inkar etsende ruhunun derinliklerinde bir feministsin

Asik bir Feministide kabul ediyormusunuz bacilarim???
Cünkü ben o tuhaf kocami seviyorum hala...
ne olur bir tekmede siz atmayin kizlaaaar-ben acilaaaar kadiniyiiiim

Tüh gözüm görmesin seni bir daha evliymis bak

Ama yani senin yaptigin terbiyesizliklerinde haddi hesabi yok adam misir patlatip film izleyecekti kesin icin kötü senin icin

kadıncaaa ne kaadar ard niyetlisin adam evini yeni dekore etmiştır belkide sana fikrını soracaktır

nasıl iyi badana yaptırmışımmı dıye

nasıl hala aşıksın bacım sen adamı boşamadınmı yıne anlamadım bak :26:

peki bu eve davet eden misafirperver kim

volvic feminst değilim ama ne yapayım ben ofsayt ne varsa hemen gözüme takılır

badanami,hay ALLAH iyiligini versin senin hic gülecegim yoktu
Biz kadinlar cok fesatiz ya,adam kim bilir hangi konuda yardim isteyecekti...ama kadincaaaa kesin taciz ederdi onu...sonra adamda "evlenmeden asla" derdi kesin...ucuz kurtulmus cocuk valla

kızlarrr neler olmuş kaçırmışım

Kçmadı ,kaçırmadın hg

volvıc

kadıncaa
cevap hakkın doğdu koş

Allah erkekleri böyle Nuriye Alçolardan korusun

Kçmadı ,kaçırmadın hg

volvıc

kadıncaa
cevap hakkın doğdu koş

Allah erkekleri böyle Nuriye Alçolardan korusun

Söyleyecek sözü olmadigi icin kacti gitti gördünmü bak

Nuriye Alco cok "out" be,olacaksa bihter gibi olmaliki erkeklerin namusunu kaybettiklerine degsin

Eve davet eden 10 yil önceydi,bir Okuz

Kocamla ayrilali 4 ay oldu...ama bir baksaniz burada anlattiklarima...yani actigim konulara

ya öyle dalıyorum muhabbetin arasına ama erkekler için biz kızların ünv.de kulladnığı bi tabir vardı..
her kadının adı bir,karanlıkta tadı bir diye....

Evet haplar hazirdi,diyecektim ben sana güzel bir kahve yapiyim,sonrada falina bakariiim veee bir Nur Alco olacaktim o günden sonra ama otobüs bileti alacak param yoktu,kötü emelime nulasamadiiiiiiiim.

Hayırdır cnm:26: ne oldu?

ayrıldığım sevgilim geçen gece saat 3.30 da aradı tabi ben uyku sersemi anlayamadım meşgule attım mesajlaştık biraz offf kafam çok karıştı tam bitirdim diyorum alışıyorum yokluğuna tekrar giriyor hayatıma ve kapattığım face açtım benim için videolar yayınlamış ama yine aramıyor 2 gün oldu artık yoruldum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorummm beynim durdu bugün ağlamaktan oysaki bu 3. haftaydı ve ben alışmaya başlamıştım yokluğuna niye bunu yapıyor anlamıyorum çok kötüyüm:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…