- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
-
ama cidden kaçan kovalanıyormuşbeyfendi mesaj attı yarın uğra bi ara teli al yazmış yarın işim var dedim ya inat yapıosun başlatma inadına gel al uzatma! yazmışla havle çektim allahım anlamıyo neyse biraz daha açıklama yaptım amaseni görmeyeyim dedi bende meraklı değilim ama görmek zorundasın 1 dk sürmücek m.etme dedim. ben akşamları eve gidip gitmediğim belli olmuyo sabahtan gel.. yazmış ne alaka sabahları yokum kaç kere daha dicem hayır anlamıyorum de anlatayım nese parkta veririm giderim. dedim yok koyarım biyere görmeyeyim seni dedi meraklı değilim ama mektubuda vericem hediyelerinide dedim istemiyorum dedi tamam sen bilirsin satışa çıkarıyorum madem. işim var bb. yazdım ciddi misin :s yazmış ahahahaaa
matahari senin yaşadığın bizim yaşadığımızdan çok daha zor ama çok sabırlıymışsın yani intikam istiyorsan en güzel intikam unutmaktır zordur ama,sanki dünyanın en mutlu insanı senmişsin gibide davransan o ona çok fena koyucaktır git alışveriş yap saçını boyat, arkadaşlarınla alışverişe çık yemek yap evde kendi başına... veya evin dekorasyonunu değiştir olanları bi anlıkta olsa unutup hatırlamıcak şeylerle meşgul ol kaç yıllık evliydiniz bilmiyorum ama sorumluluk duygusu demekki gelişmemiş yapıcak birşey yok herşeyde bi hayır vardır ondan önce nasıldın neler yapardın onları düşün.. ALLAH seni gerçekten hakeden birini karşına çıkarır elbet. senin şimdilik yapacağın telefonlarına çıkmaman ve olanları unutman yada unutmuş gibi yapman hiç olmazsa egosunu şişiremicek eminimki çok güzelsindiro insanlıktan nasibini almamış kişi seni kaybettiğine yansın.. :76:
Canım benim çok teşekkür ederim, başka bir topikte senin yaşadıklarını da okudum, inan bütün önerilerini uyguluyorum, iyi de geliyor. Bugün yine aradı açmadımZaten araması ille de barışmak istiyor anlamına da gelmiyor, şurada davaya kaç gün kalmış kesin onunla ilgili bir şey söyleyip yine sinirimi bozacaktı, ben de açmadım moralimi bozmamak için kaçıyorum. Ama unutma tatlım, ki zaten biliyorsundur, kaçan kovalanıyor her zaman için.
anacım benim maceralarımın sonu yok kibugün sabahtan onların ordaki dükanda gördüğüm kırmızı platform ayakabıları almaya gittim etek giymiştim bide o girmedi dükana kapıda sohbet etti bi adamla benim bacak boyum baya uzundur o yüzden topuklu giymemi istemezdi direk kalçalarına bakıyolar giyme falan derdi kırmızı ayakabıyı denedim sonra adam walla bacaklarınız çok güzel yanlış anlamayında burda bazı güzel olanların çekip ayakkabısını yayınlıyoruz slayt olarak dedi benim kamil tam gidiyodu bende aaaa bana prova mankenliği yapınmı diyosunuz dedim bağırarak adam gerçi baya şaşırdı ama yani falan dedi.. neyse aldım çıkıyorum emin ol öyle birşey yaparsan gözümden tamamen düşersin dedi ufff senin gözündede amma kat var ha asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo valla dedim kudurdu ya tek kelimeyle kötüyüm ben hihooooyt
Canım ben anlamadım, bu çocuk sen nereye gitsen takip mi ediyor? Dans kursunda, dükkanda filan neden karşına çıkıyor, orasını anlamadım.
He tamam şimdi oldu anladım.
Al tabıkı günahın kalsa al ondan
Sen bu elemanı gerı ıstıyormusun :26:
yoksa bıttımı kafanda herşey
Yaş kaçtı bu arada kızlar sizin :26:
zaten bunca hareket ve sözden sonra gerı dönmenın anlamı olmaz.
soğuyor ınsan ıster ıstemez .
eylulhazan halamı ses yok gercı senın sorun neydı ben unuttum :26:
yakınc evremdekı erkeklerden gordugum kadarıyla erkek ayrılıgı anlayamıyor,uzuntuyu yası bılmez erkek mılletı hayatına dolu dızgın devam edıyorlar,hatta yedeklerınden bırını secıp ayrı bır ılıskıye adım atıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?