Ya onlar ne yapıyor ?

Canım valla ben bir şey anlamadım .Sanırım beynım off konumuna gecmıs.

neyı verecek tel ne telı kafam karsıtı sen bıraz daha açık yazsana

ya canım zamanın da bunun teli gitmişti bende eski telimi vermiştim şimdide ayrıldık ya gel vereyim diyo ki en kızdıgım şeydir ama bende soğukkanlıyım tamam alırım dedim...

Canım benim çok teşekkür ederim, başka bir topikte senin yaşadıklarını da okudum, inan bütün önerilerini uyguluyorum, iyi de geliyor. Bugün yine aradı açmadım Zaten araması ille de barışmak istiyor anlamına da gelmiyor, şurada davaya kaç gün kalmış kesin onunla ilgili bir şey söyleyip yine sinirimi bozacaktı, ben de açmadım moralimi bozmamak için kaçıyorum. Ama unutma tatlım, ki zaten biliyorsundur, kaçan kovalanıyor her zaman için.

Ay daha bütün topiği okumamıştım bunları yazarken, şimdi gördüm sen de yazmışsın kaçan kovalanır diye galiba, kalp kalbe karşıymış canım

He tamam şimdi oldu anladım.

Al tabıkı günahın kalsa al ondan

Sen bu elemanı gerı ıstıyormusun :26:

yoksa bıttımı kafanda herşey

Canım ben anlamadım, bu çocuk sen nereye gitsen takip mi ediyor? Dans kursunda, dükkanda filan neden karşına çıkıyor, orasını anlamadım.

Kaçan kovalanırmısta ,hanı bu erkek dediğimiz cesaret tımsallerı neden kadın olup kaçarlarkı

valla hep bu trım baknlının suçu bu yedirdilerr hormonlu yıyeceklerı millete kadınlaştı bu erkekler

Canım ben anlamadım, bu çocuk sen nereye gitsen takip mi ediyor? Dans kursunda, dükkanda filan neden karşına çıkıyor, orasını anlamadım.

hayatım şöle bi durum varki ben bu oduncuktan 500 m ilerde oturuyorum onun dükanıyla ev çok yakın yani illaki karşılaşıyoruz ve dans kursuda belediyeninaçtığı bi etkinlik olunca oda oralarda takılıyo sürekli görmesi normal cadde boyunu pasaj gibi düşün herşey dip dibe illaki görüyoruz birşey alırken falan bencede kaçan kovalanıyo benim örnekteki gibi yaşadıklarımkötü şeylerdi ama atlattım allaha şükür dahada bundan sonra üzülmem kafamda bitirdim çünkü umursamıyorum yani umursamıyo gibi davramıyorum cidden umrumda olmuyo tepkisizim sevgisizm

He tamam şimdi oldu anladım.

Al tabıkı günahın kalsa al ondan

Sen bu elemanı gerı ıstıyormusun :26:

yoksa bıttımı kafanda herşey

günahım kalsada alırım canım onu bile haketmiyo zaten hediyelerini geri vericem dedim istemiyorum dedi tamam sen bilirsin satışa çıkartıyorum madem. deyince neee sen ciddimisin? yazmış yüz ifadesini hayal ettikçe güldüm ya kafamda bitirdim canım seviyo musun diyorsan evet seviyorum ama soyut bi sevgi oldu.. yani büyük konuşmıyım ama dönmeyi düşünmüyorum..

Yaş kaçtı bu arada kızlar sizin :26:

zaten bunca hareket ve sözden sonra gerı dönmenın anlamı olmaz.

soğuyor ınsan ıster ıstemez .

eylulhazan halamı ses yok gercı senın sorun neydı ben unuttum :26:

zaten ortada bii sorun yok adam kayıplarda özet bu arasa sorsa bende umursamama taktiğini kullanıcam ama o da yok

benim 19 canım ya aynen öyle bubuluşalım teli vercem dedi koy evin biyerine alırım dedim yuh sana bişedemiyorum artık dedisaol bendededimeskilerinhatrınagel iki dakkaal canımı sıkma dedi tamam dedim annem diyo ki= az makyaj yap o öle diyince bende eşofmanı taktım saçımı dağınık bıraktım gittim yanına ne bakcam kendime be bişey sancak kendini ver hadi işim var dedim daldı kaldı ciddi gözleri doldu bu kadarmıydı? dedi hı bunları ben diyodum rolümü çalma dedim güldüm verdi teli döndü işine bende çıktım dükandan çok zor tuttum kendimi.. farketmedim bi baktım ağlamaya başladım onun yanında güçlü oldum ya gerisi boş şimdi iyiyim bomba gibiyim

lanet olsun birbirimizi aramayalım dedi ve bende yüzüne kapattım.......
şimdi aklında başka şeyler vardır eminm benimse her saat onda güzel bi hayat tecrübesi verdin bana çok teşekkürler....... ancak bu kadar yontabildim seni:84::84:

Hata yapabılır ınsan yeterkı derste alsın .(off nefret edıyorum bu klışe sözlerden )

galenia ,en zor kısmı atlatmıssın ,umarım daha düzgünlerı denk gelır hayatına artık.

eylülhazan ,boş ver gıtsın o zaman.

yakınc evremdekı erkeklerden gordugum kadarıyla erkek ayrılıgı anlayamıyor,uzuntuyu yası bılmez erkek mılletı hayatına dolu dızgın devam edıyorlar,hatta yedeklerınden bırını secıp ayrı bır ılıskıye adım atıyorlar.

katılıyorum ___

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…