ya Sizinkisi??

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
:emir_bebek:Kızlar Hamileliğinizi nasıl geçirdiniz?
Ben Bayağı beklememe rağmen çokda güzeel geçiremedim.
Ağlamak,stres,üzüntü...
İşallah bebeğim sağlıklı doğar...!!

Bak yine ağlaya ağlaya bir hal oldum...
Eşim eve alkollü geldi,içmiycem dediği halde ve benim 2 haftam var..
Sancım tutarsa yandım!!
işte 9 ay boyunca hep üüzntü,ağlama,stres,bağrış....

senin ve bebişin adına çok üzüldüm.inş sağlıcakla doğum yaparsın..benim ilk hamilelğimin 3 ayı kış ayına denk geldi çok sıkıcı kapalı hava soğuk boğuk falan çok etkilenmiştim.geneldede 3 ay kötü oluyor.bunda allahtan hava güzel sıkıldıkca atıyorum kendimi dışarıya.eşim yönünden sorun yok şükür...

Ne gzl canım benim.
Sinirlenmek,üzülmek istemiyorum ama maalesef yardımcı olmuyor kimse..
sonra üzüldüğüme üzülüyorum..
Evladım kötü etkilenmse barii,hep ona dua ediyorumm:((

Ne gzl canım benim.
Sinirlenmek,üzülmek istemiyorum ama maalesef yardımcı olmuyor kimse..
sonra üzüldüğüme üzülüyorum..
Evladım kötü etkilenmse barii,hep ona dua ediyorumm:((

üzülme nolur canım. malesef hepimiz beklediğimizi bulamıyoruz göremiyoruz. ama emin ol artık senin bir ömür yanında sana yoldaş olacak, seni herkesten fazla sevecek, bir meleğin var. hiç kimse için değil yanlız onun için moralini yüksek tut. etrafındaki hatalı insanlarıda allaha havale et. sağ salim meleğini kucağına aldınmı hiç kimse umurunda olmayacak. işte o zaman ihtiyaç duyduğun gücü yavrundan alacaksın. hiç bir şeye üzülme. üzülmeki oda etkilenmesin.

canım ailenden falan yardım alsan kayınvalidenlerle aran nasıl?

kayınvalidem ve kaynatam rahmetli...
kaynım asker.
2 bana yapmadığını bırakmayan görümcemler evli,(kendi sorunları çok daha büyük)

Ne diyim canım benim,annemlerimi arıım,utanıyorum artık,resmen duşakabinin içinde uyumuş:(
ve canım çok yanıyor....
Ben onu ordan nasıl kaldırıım,kusmasa bari....

Allahım yardımcınn olsun canım benim..hepimiz yaşıyoruz ufak tefek sorunlar ama eşlerimiz yanımızda olunca o sorunlar görünmez oluyorlar..inşallah bebeğin size çok uğurlu gelir ve herşey yoluna girer..sen dualarını ve namazını eksik etme hayatından..eşine ve çocuğuna bol bol dua et Allahın izniyle herşey yoluna girer..hayırlı doğumlar..

canım benim ya Rabbim yardımcın olsun sabır versin Rabbim inşalahh hayırlısıyla alırsın bebeğinii

canım ailenden falan yardım alsan kayınvalidenlerle aran nasıl?

kayınvalidem ve kaynatam rahmetli...
kaynım asker.
2 bana yapmadığını bırakmayan görümcemler evli,(kendi sorunları çok daha büyük)

Ne diyim canım benim,annemlerimi arıım,utanıyorum artık,resmen duşakabinin içinde uyumuş:(
ve canım çok yanıyor....
Ben onu ordan nasıl kaldırıım,kusmasa bari....

canım Allah yardımcın olsun ,
insan bazen kendi ailesinden yardım isteyemiyor doğru...çünkü eşin sonuçta bi zaman sonra_eğer seviyorsan tabi_ yaşananları sen unutuyorsun ama ailen unutmaz , ona göre davranırlar..bu defa üzülen yine sen olursun..

onun ailesi yoksa hiç arkadaşınız da mı yok? sözünü dinleyeceği , fikirlerine saygı duyduğu bi arkadaşınızla görüşsen uyarsa eşini ? tamam belki hemen pat diye değişmez belki ama kafasının bi yerinde bi soru işareti kalır yapamasam mı artık diye...

bebeğine kavuşmana çok az kalmış , o doğunca emin ol tüm dikketin ve sevgin ona yönelecek , çok daha iyi hissedeceksin kendini...

ayrıca bi daha duşta uyursa bırak orda kalsın , kusarsa da kussun üstüne başına , kaldırma ki sabah kalktığında rezilliğini bir de kendi görsün...bu halinle hiç uğraşma kaldırmaya...

canım Allah yardımcın olsun ,
insan bazen kendi ailesinden yardım isteyemiyor doğru...çünkü eşin sonuçta bi zaman sonra_eğer seviyorsan tabi_ yaşananları sen unutuyorsun ama ailen unutmaz , ona göre davranırlar..bu defa üzülen yine sen olursun..

onun ailesi yoksa hiç arkadaşınız da mı yok? sözünü dinleyeceği , fikirlerine saygı duyduğu bi arkadaşınızla görüşsen uyarsa eşini ? tamam belki hemen pat diye değişmez belki ama kafasının bi yerinde bi soru işareti kalır yapamasam mı artık diye...

bebeğine kavuşmana çok az kalmış , o doğunca emin ol tüm dikketin ve sevgin ona yönelecek , çok daha iyi hissedeceksin kendini...

Yorumun İçin teşşeküür ederim.Ama bu devirde maalesef insanın kimseye güveni yok.bugün derdini anlatıyosun,yarın o başkasına anlatmış,yada bi zaman sonra laf çarpıtmaya başlamış.senin derdini insanlar koz olarak kullanıyolar.o yüzden burda dertleşiyorum belkide..

Evet bebeğimin doğmasını bir an önce çok istiyorum,ona sarılmak,onu öpmek,onu sevmek...
işte bu kadar üzüntü yşadığm için belkide sinirlerim bozuldu artık.sağlıklı doğacakmı diye düşünmekten kafayı yicem..

Back
X