Evleniyorum. Nisanlimda bende mezun olduktan sonra ben hemen is buldum o askerligini yapti geldi o da is buldu hersey gayet yolunda, tabiri caizse evlenmemize bir engel kalmadi diyebilirim. Zaten en buyuk hayalim yillardir bekledigim gun degilmiydi ne harika mutlu olmam gerek ve cok mutluydumda, evlilik tarihini belirleyip salonu tutana kadar. Birden bire ne oldu kafama saksida dusmedi ama nasil olduda o gunden sonra evlilige aslinda hiiiic hazir olmadigimi anladim bilmiyorum. 6 yillik iliski insanlar 6 haftada mutlu mesut evleniyor diyorum isiniz gucunuz yasiniz tamam daha ne diyorum ama gel icime anlat... hazir degilim evlilikten korkuyorum ne sacmaa, evlilikten korkuyorum diyenlere gulerdim onceleri simdi bende ayni durumdayim. Daha dugunume aylar var ama korkuyorum, mutsuz oluyorum, zaten ailemi birakip gitme psikolojisi, gelecek endisesi ve sevdigim adamla evlenmeme ragmen bunlari hissediyorum, simariklik mi ne bu acaba bende bilmiyorum. Ailesini sevmiyorum bu yuzden mi acaba diyorum ama ailesiyle yasamayacagiz ki diyorum ayri ikimiz yasayacagiz diyorum hersey cok zor geliyor gozume
Ve evlendim ya sonra? 3 ay 5 ay ne nasil ilerleyecek nisanlimin sozlerinden belli anliyorum bu konuyu acmiyorum ama anliyorum ki evlendigimizde cocuk istiyor beklemek istemiyor ama ben evlilige hazir hissetmiyorum ki anne nasil olurum, olurum olurum ama iyi anne olabilirmiyim
Ben oldum ben bittim, ozellikle benim gibi hisseden olduysa lutfen yorumlarinizi bekliyorum, ben beni ne bekliyor bilmiyorum sadece mutlu olmak istiyorum
Sorun değil. Bunlarin hepsi bir cok insanin hissettigi seyler.
Bende okadar istememe rahmen 7 yillik iliski sonrasi bin bir zorlukla evlilige adim attigimizda dugun zamani geldiğinde ayni senin gibi, ailemi birakip gitme ve yapabilirmiyim yapamazmim endisesi ile 30 yasimda bile hazir hissedemedim kendimi. Hazir hissedememekten ote korku vardi anlasirmiyiz anlasamazmiyiz. Ailesiyle nasil olur vs. Vs
Bunlar normal ve gecici duygular.
Yasin kac bilmiyorum ama...
Birde evlendiginizin ilk aylari endiselenme. Inan telefonla gorusmek arada bir bulusp gezmekten cok farkli ayni evde yasamak.
Birbirnizin huyunu ancak ozaman daha iyi ogreniyorsunuz
Beni. Guzel bir evliligim var ama 7 yil gorusmemize ragmen tam olarak birbirimizin kirildigi hosuna gidip gitmedigi seyleri bilmiyormussuz. Evliliğin bir kac ayi birbirini taniyana kadar istem dışı birbirini kirabiliyor insan. Küse barışa, kirila döküle birbirnin huyunu ancak ogreniyorsun ama zamanla oturuyor. Ilk gunler endiselenmistim. Hep boylemi gidecek, heo uzulecek kirilacakmiyim diye... sende oyle dusunursen korkma. Gecici bir durum. Birbirini taniyinca birbirine gore konusuyorsun. Artik birbirinin hassas noktalarini bilmis oluyor ve oraya dokanmiyorsun.
Korkma evlilik guzel birsey eger karsindaki "INSAN" ise...
Bir kac ay sabredeceksin. Belki boyle bile olmaz.
Evet. Sen sormadan anlattim zaten. 2. Mesaji gonderdim.peki anlasma anlasamama konusu ve aile iliskileri dugun oncesi hissettigin gibi mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?