arkadaşlar önümüzdeki hafta transfer yapılacak ve bu da ikinci denemem olacak. ilkinde 2 embriyo transfer ettirmek konusunda kararlıydım ancak embryo kalitesinde sorun yaşadık ve çok istemesem de 3 embriyo yerleştirilmesine karar verdik. malesef kimyasal gebelik yaşadım ve kaybettim.
bu denememde kaliteli embriyolarım olursa yine 2 embriyo yerleştirilmesini isteyeceğim. sebep belli; olur da 3 tutarsa aldırmamak için. ama yine de tereddütlerim var.
siz neler yaşadınız? nasıl karar verdiniz transfer sayısına? üçüz gebelik yaşayanların tecrübelerini özellikle öğrenmek isterim. teşekkürler şimdiden.
bana 3 tane transfer edildi.keselerde 2 si kesin gözüküyordu 3.sü şekli ve büyüklüğü belli değildi doktor soru işareti dedi.ya sonradan gelişiyor yada gelişimi durmuş dedi kendi kendine gidiyor dedi.bende dua ediyom hayırlısı için inşallah kendi kendine gitmiştir diye.önümüzdeki hafta çarşamba günü kalp atışları için gidiceğiz o zaman belli olucak.tek çoçuk düşünürken ikiz üçüz.hayırlısı.
sevtap, tebrik ederim. maşallah. seninki başarı hikayesi çünkü kadının tek bir bebeğe gebe kalmasını sağlamak tüp bebekte en öneml başarı kriteri. yumurtaların kalitesi nasıldı?
nzmyhn, doktor neden sende 2 de ısrar etti? mecbur mu kaldınız yoksa dr tercihi miydi?
Bana da 3 tane yerleştirildi .Şu an ikiz bekliyorum...
tebrikler badem harika! ilk deneme miydi? embriyo kaliteleri nasıldı?
nzmyhn, üzülme lütfen. ilk denemede olmayabiliyor işte. ben üzülmedim. ikinci denemedeyim. az önce de çatlatma iğnesini vuruldum geldim. pazar sabah toplanacak. bakalım ne çıkacak? esas ne kadarı döllenecek? merak merak merak.
sevtap, tebrik ederim. maşallah. seninki başarı hikayesi çünkü kadının tek bir bebeğe gebe kalmasını sağlamak tüp bebekte en öneml başarı kriteri. yumurtaların kalitesi nasıldı?
nzmyhn, doktor neden sende 2 de ısrar etti? mecbur mu kaldınız yoksa dr tercihi miydi?
yumurtalarınım 2 tanesi çok kaliteliydi 1 tanesi de normaldı zaten ilk basta 2 kese vardı ama birinde bebek oluşmadı yani o yüzden tek hamilelik söz konusu bende ama isterdim ikiz yada üçüz olsun çünkü ben bebek için 10 senedir bekliyorum canım :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?