Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

bendede tam tersi .. ilk 3 ay sarilmasina bile izin vermiyordum uyuyana kadar.. gözümün göresi bile yoktu..
ne zamanki bulantilar kesildi.. o zaman gözüm acildi.. kocisimi görür oldum.. halada öyle.. :asigim:
su böcügün 3 trimestre girince .. yazisindan etkilenmiciim.. :1closedeyes:ben böyle iyiyim

aman allahımmmmmmmm kötükedihüsokötükedihüso böyle bir topik vardıda beni ne diye cagırmıyosunuz kötükedihüso 2 haftaya kadar normaldik.aamaa bu zamanlar eşim yanaşmıyoo :1shok: :1shok: yorgunmuşş,vs.vs. sarılıyo öpüyo falan ama malumm gamyoncuiremsu bakalım dünden beri evde degil şehir dısında sabahleyin burda olcak.özlemişmi bakılımm:dilcikar:

Anammmm kızlarrr bı duvara tırmanma kalmış ..:roflol:

BEN VE KOÇİŞ BUI ENERJIYI NERDEN BULUYOZ ANLAMIYORUM SÜPERİZ AZGINLIK KOSUNDA Şeniz :lepi: :içelim:
ama dün akşam göbeğime dökündü bebişin bişiyine dokunmuş heralde içim fana oldu bişi olur dedi kıcını döndü... deli oldummm deliii..-tatlicadiarzu-
BU AKŞAM ONU MART KEDİSİ GİBİ BU BAĞIRTIMDA GÖRSÜN PİS KEDİİİİ naniknanikşakkıdı

ayy kızlar sormayın ya,bizde yasak falan yok ve ikimizde istioz yapıoz ama ben gece uyurken yine rahat durmuyorum,rüyalarıma girio sabah adama söyleyincede yazık üzülüyo yetmiommu ben sana diyee:roflol::roflol: hani olurda bundan sonrası için doktor yasak falan derse o zaman napcem hiç bilmioom,adam dayanıklı ama beennn:çok üzgünüm:

Aslan burcuyum tatlım yükselenim de aslan!vitaminsiz balık burcu dolayısıyla o hayal aleminde miskinlik yaparken ben ormanların kralı modundayım :))))

aslanlarin bu vahsi yönünü bilmiyordum hihoyyyt
azgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
şakkıdı

bugun su pisi muhabbetine acayip kalori yukledim yani demek istiyorumki aksama kesin yakmaliyim bu kalorileri. yoksa azginligimdan falan degil yani :))

oyle ama yani bizde nerde oyle her gece her gece libido ok desebile yasimiz izin vermiyor eskidendi o enerjisırnaşık şey

ay yaziiiiiiiiiiiiiik..:teselli:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
genc evlenmenin avantajlarini tasiyorum ve yasiyorum
:icecream:

yaw hacerim bisey deecem simdi bizim herufle biz o isi yaparkene bende acayip bi yanma oluyo hani sanki kolonya dokmusun gibi o korkutuyo beni neden oluyoki daha once hic olmazdi bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

yaw hacerim bisey deecem simdi bizim herufle biz o isi yaparkene bende acayip bi yanma oluyo hani sanki kolonya dokmusun gibi o korkutuyo beni neden oluyoki daha once hic olmazdi bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
hic bi fikrim yok..ama senin durumun vahim

gecende biz is üzerindeyken kizim bi tepik atti..
esimde hissetti.. donduk kaldik öylece..
esim diyo eyvah basildik
:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Yaaa bu linki neden verdin bana cerezzzzzzz!!!!!!! Daha beter hissedeyim diye mi???? Ben en sonuncunun tarihini söylesem size ağlarsınız valla....

bir temmuz sonu tatilde vardı, bir de ondan bir ay kadar sonra olduydu daaa, ne zamandı tam hatırlayamadım. Ama hrhalde ağustos sonu, bilemedin en iyi ihtimalle eylül başıdıır... ((
Bizimki istemiyo, benim canımı yakacakmış gibi geliyomuş, hem çocuk içerden duyarmış...
ama ben hain bi plan yapıyom şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…