Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

adacyo bence eşin gerçekten bebeğe zarar verir diye düşünüyordur.biz eşimle aynı fikirdeyiz olmaması da sorun değilk i.her çiftin farklı bi düzeni var.gerçi bizim başte tüp bebek hamileliğinden çekindik şimdide çok masumane liseli çiftler gibiyiz :)) boş yere eşine güvensizlik edip canını sıkma

Canım çok sağol, ben sadece bizimki hamileliğe özel bir problem olmadığı için biraz daha abartıyorum sanırım.

çevremden abartılı şeyler duyup bizde bi sorun mu var dediğim zamanlar olmuştu.ama dediğim gibi her çiftin düzeni farklı.ben yinede sorunu bilmeden yazıyorum ama seni kırmakda istemem .hamilelikte insan iyice abartıyo.bizim bebektende önce diğer çiftlere göre gayet azdı.sebebide bendim.eşimi çok seviyorum ama içimden öyle her zaman coşmak gelmiyo du.belki sen de yanlış yorumluyosundur umarım

bizde sebep eşim... Hadi kadınlarınki biraz daha anlaşılır ama erkek böyle olunca insanın aklına bin türlü şey geliyor... Epeydir iş ve para durumları pek fena.. Bundan kaynaklandığını söylüyor, doğrudur da.. Ama yine de koyuyor insana tabii..
Ben zaten diğer çiftlerdeki standartları yakalamayı beklemiyorum ama hiç olmazsa karı koca olduğumuzu unutmayacak kadar olsun istiyorum. Şu hamilelik olayı ve işsizlik sürecimiz bitsin, artık alcam bi doktora götürcem....

azgin gacilar sizi, akliniz fikriniz bel altinda, benden ornek alin biraz hic aklima bile geliyormu-tatlicadiarzu-

canım inşallah sıkıntı işsizliktir.şuda bi gerçek mali sıkıntılar erkekleri tanınmayacak hale getirebiliyor.inşallah eşinin iş görüşmesi olumlu sonuçlanır da biraz rahatlarsınız

Yok anacım olmayınca olmuyo , herifler korkuyo bebiklere bişi olcak diye..Anam hiçmi istek olmaz. Resmen kutsal bi varlık gbi bakıyo benimki bana...

hehe biz düne muhteşem bir finalle noktaladık. benimki mızmızlanıyordu iyice şişmeye başladın falan

hehe biz düne muhteşem bir finalle noktaladık. benimki mızmızlanıyordu iyice şişmeye başladın falan

kutlarim sizi.. :hooray:ne mutlu sana..
ve ne kadar üzücü digerlerine
:smiley-cool:

ben korkuyorum ya zaten rahat olamıyoruz yani zevk alamıyorum aman bişey oalcak eşimde korkuyo canım yanacak diye 4 ayda 3 defa oldu top topu

ben korkuyorum ya zaten rahat olamıyoruz yani zevk alamıyorum aman bişey oalcak eşimde korkuyo canım yanacak diye 4 ayda 3 defa oldu top topu

korkulcak bisey yokki tatlim..
leylekler getirmicek ya bize bu bebeleri.. nasil hamile kaldimiz malum..
ayni yolu izlemeye devam
:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…