adacyo bence eşin gerçekten bebeğe zarar verir diye düşünüyordur.biz eşimle aynı fikirdeyiz olmaması da sorun değilk i.her çiftin farklı bi düzeni var.gerçi bizim başte tüp bebek hamileliğinden çekindik şimdide çok masumane liseli çiftler gibiyiz :)) boş yere eşine güvensizlik edip canını sıkma
çevremden abartılı şeyler duyup bizde bi sorun mu var dediğim zamanlar olmuştu.ama dediğim gibi her çiftin düzeni farklı.ben yinede sorunu bilmeden yazıyorum ama seni kırmakda istemem .hamilelikte insan iyice abartıyo.bizim bebektende önce diğer çiftlere göre gayet azdı.sebebide bendim.eşimi çok seviyorum ama içimden öyle her zaman coşmak gelmiyo du.belki sen de yanlış yorumluyosundur umarım
bizde sebep eşim... Hadi kadınlarınki biraz daha anlaşılır ama erkek böyle olunca insanın aklına bin türlü şey geliyor... Epeydir iş ve para durumları pek fena.. Bundan kaynaklandığını söylüyor, doğrudur da.. Ama yine de koyuyor insana tabii..
Ben zaten diğer çiftlerdeki standartları yakalamayı beklemiyorum ama hiç olmazsa karı koca olduğumuzu unutmayacak kadar olsun istiyorum. Şu hamilelik olayı ve işsizlik sürecimiz bitsin, artık alcam bi doktora götürcem....
:
hic bi fikrim yok..ama senin durumun vahim
gecende biz is üzerindeyken kizim bi tepik atti..
esimde hissetti.. donduk kaldik öylece..
esim diyo eyvah basildik :roflol::
JNM CIM SİZ DAHA ÇOK BASILIRSINIZ :roflol::roflol:
azgin gacilar sizi, akliniz fikriniz bel altinda, benden ornek alin biraz hic aklima bile geliyormu-tatlicadiarzu-
JNM CIM ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.... :jeyyar::jeyyar:
KISKANMAYIN AZIN SİZİNDE OLSUN JNMşakkıdı
:
JNM CIM SİZ DAHA ÇOK BASILIRSINIZ :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
basa gelen cekilir ..:icecream:
daha vaktimiz var..
panik yaptirma simdiden bana
:roflol::roflol::roflol:
basa gelen cekilir ..:icecream:
daha vaktimiz var..
panik yaptirma simdiden bana
kızınızı çabuk görün sizde ayolllyoksa oooooooooooooooooooşakkıdı şakkıdı
fencidmlrms hehe biz düne muhteşem bir finalle noktaladık. benimki mızmızlanıyordu iyice şişmeye başladın falan
anacım yapan yapıyo bahane bulmayın kutsal varlık falan bakın kızlat final bile yapmışşş:lepi::lepi:
hehe biz düne muhteşem bir finalle noktaladık. benimki mızmızlanıyordu iyice şişmeye başladın falan
isinizi çabuk görün sizde ayolllyoksa oooooooooooooooooooşakkıdı şakkıdı
anacım yapan yapıyo bahane bulmayın kutsal varlık falan bakın kızlat final bile yapmışşş:lepi::lepi:
ne cabugu be.. icine sindire sindire..
yangindan mal kacirmiyoruz ya..
beklesin az hanimefendi
kutlarim sizi.. :hooray:ne mutlu sana..
ve ne kadar üzücü digerlerine :smiley-cool:
saol canım darısı bekleyenlere:içelim:
kutlarim sizi.. :hooray:ne mutlu sana..
ve ne kadar üzücü digerlerine :smiley-cool:
saol canım darısı bekleyenlere:içelim:
su an el acip amin diyenler vardir :roflol::roflol:
su an el acip amin diyenler vardir :roflol::roflol:
ona ne şüphe:jeyyar::roflol:
ben korkuyorum ya zaten rahat olamıyoruz yani zevk alamıyorum aman bişey oalcak eşimde korkuyo canım yanacak diye 4 ayda 3 defa oldu top topu
korkulcak bisey yokki tatlim..
leylekler getirmicek ya bize bu bebeleri.. nasil hamile kaldimiz malum..
ayni yolu izlemeye devam :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?