bahanede hazır tabi libido yüksek falan yüksek olmasa kudurmazsın hanıııı sırnaşık şey hade ordan.... en güzelii ama kudur kıssss. ülkenin çocuklara da ihtiyacı var bugunun küçüğü yarının buyu ğu dimi ama helal olsun beeeeeŞeniz :içelim: :lepi:
gaza getirme beni be..
yorgunum
walla korkulur senden :jeyyar: kızım senin frenler patlamış bi kere bi dursan gaza da getircem de şakkıdı... gerek yok şu an sen tam gazsın...sırnaşık şey
bu akşam annemde kalcaz da pazar akşamıda biz bi görüş yapalım koçişle daha dün gece görüştük kendisiyle ama libomudur nedir kudurttu bizi ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hamilelik bitincede başka bahane ler buluruz...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
walla korkulur senden :jeyyar: kızım senin frenler patlamış bi kere bi dursan gaza da getircem de şakkıdı... gerek yok şu an sen tam gazsın...sırnaşık şey
bu akşam annemde kalcaz da pazar akşamıda biz bi görüş yapalım koçişle daha dün gece görüştük kendisiyle ama libomudur nedir kudurttu bizi ....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hamilelik bitincede başka bahane ler buluruz...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ahh ahh en çok bu konuda muzdarip olan benim kanımca..
ilk 4 ay korkumuza yapamadık bir şey..
5.ayda 2 kere gooooooool oldu...:lepi:
o zaman bu zaman tık yok..bundan sonrada ı-ııhh..senağlamasenağlama
yandı gülüm keten helvam modunda geziyorum..:çok üzgünüm:
kocamla resmen kardeş gibi olduk be yaaa...naniknanik
kızçeler!!!
sewişmeden de güzelmiş aşk ne muhterem bir kocam varmış benim enden daha sabırlı ana kalsa yasağı delecem mevzya dalacam ama adamcaazım on numara şaşırdım:))
anam kimselerde kalmamış burda..
kızlar pek mutlusunuz sanırsam..hihoyyyt
hemde coooook :jeyyar:
peki ya sen?
erdinmi muradina -tatlicadiarzu-
yok güzel bacım..bu ara tık yok.kayınvalidemde kalıyoruz..
bu akşam eve geçcez.Allahın izniyle kocişe bi yanaşmayı düşünüyorum..cokacimcoook
anam kimselerde kalmamış burda..
kızlar pek mutlusunuz sanırsam..hihoyyyt
ahhh ahhhhh ben hasret çekenler arasına girdim....eşim yanaşmıyor hiç korkuyormuş bişey olursa diye....
ahhh ahhhhh ben hasret çekenler arasına girdim....eşim yanaşmıyor hiç korkuyormuş bişey olursa diye....
bu adamlar kendilerine tecaüzde ettirirler..
ne nazlaniyorsunuz.. korkucak bisey yok. o bebede o yolla oldu.. rahat olun naniknanik
ahhh ahhh bana kalsa o noktaya geliyom bazen atlıyom adamın üzerine ...ama o isteksiz olunca sende de istek kalmıyo rahat olamıyom diyo....üfff yaaa bakalım ne yapcaz...
ayyy alsınlar bakalım..biizmde buna karşılık intikam alacak zamanımız gelecek.oysaki ben bahane bulanda biri değildim..doğumdan sonrada onlar kedi gibi dolanacak peşimizde ama bakalım kim yüz verecek....işte o zaman sıralanacak çok bahane olacak...
o zaman geldimi bahane mahane uydurmazsin sen..
bu kadar bekletmis seni hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?