Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

gaza getirme beni be..
yorgunum

bahane hazir canim.. hamilelikten dolayi fazla bisey yapamadik simdi acisini cikartiyoruz :lepi:

kızçeler!!!
sewişmeden de güzelmiş aşk ne muhterem bir kocam varmış benim enden daha sabırlı ana kalsa yasağı delecem mevzya dalacam ama adamcaazım on numara şaşırdım:))

:lepi:

al bendende o kadar..kocacım gün sayıyor..şimdide..bırde lohusalık dönemın mı var senın hemde 40 gun mu( dıyor garıbım
bı dogursaydım kuzucugumu sonra ben ona ne yapacagımı bılıyorumŞenizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yok güzel bacım..bu ara tık yok.kayınvalidemde kalıyoruz..
bu akşam eve geçcez.Allahın izniyle kocişe bi yanaşmayı düşünüyorum..cokacimcoook

yazik yazik.. :teselli:
niyet et bari bide .. kiz böyle isler aniden olur.. öyle planlamali olunca bana halledilmesi gereken bi görevmis gibi geliyo
şakkıdı

Son düzenleme:
ahhh ahhhhh ben hasret çekenler arasına girdim....eşim yanaşmıyor hiç korkuyormuş bişey olursa diye....

onlar sağlıklı olsunda biz hasret çekelim jnm razıyım ...:CüvCüv::CüvCüv: bizde bi sorun yok ama tam gaz devam :lepi:yerimsenibenyerimseniben

ahhh ahhhhh ben hasret çekenler arasına girdim....eşim yanaşmıyor hiç korkuyormuş bişey olursa diye....

bu adamlar kendilerine tecavüzde ettirirler..
ne nazlaniyorsunuz.. korkucak bisey yok. o bebede o yolla oldu.. rahat olun
naniknanik

Son düzenleme:

bu adamlar kendilerine tecaüzde ettirirler..
ne nazlaniyorsunuz.. korkucak bisey yok. o bebede o yolla oldu.. rahat olun
naniknanik

ahhh ahhh bana kalsa o noktaya geliyom bazen atlıyom adamın üzerine ...ama o isteksiz olunca sende de istek kalmıyo rahat olamıyom diyo....üfff yaaa bakalım ne yapcaz...

ahhh ahhh bana kalsa o noktaya geliyom bazen atlıyom adamın üzerine ...ama o isteksiz olunca sende de istek kalmıyo rahat olamıyom diyo....üfff yaaa bakalım ne yapcaz...

aysinim intikam aliyorlar anlasilan..
hani su bizim basim agriyor.. uykum var gecistirmeleri varya.. onlarin intikamini..

:mymeka:

ayyy alsınlar bakalım..biizmde buna karşılık intikam alacak zamanımız gelecek.oysaki ben bahane bulanda biri değildim..doğumdan sonrada onlar kedi gibi dolanacak peşimizde ama bakalım kim yüz verecek....işte o zaman sıralanacak çok bahane olacak...

o zaman geldimi bahane mahane uydurmazsin sen..
bu kadar bekletmis seni
hihoyyyt

o zaman geldimi bahane mahane uydurmazsin sen..
bu kadar bekletmis seni
hihoyyyt

inatçıyım istersem yaparım..bende onca vakit beklemişim biraz daha beklerim ne olacak sanki...zaten ilk iki ay zor büyük bi ihtimalle yanımızda büyük olacağı için zor ileriside zor gibi kayınvalidem iyice yerleşirse bize biizmkide havasını alır...ya annesini evine yollar yada bekler biraz daha...40 çıkınca oda geceleri belki gider evine...ama eşim derse burası sıcak ne işin var evde yat burda diye işte o zaman benim yapacağım bişey yok evde başka biri varken kalkışamam libido düşürmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…