bir temmuz sonu tatilde vardı, bir de ondan bir ay kadar sonra olduydu daaa, ne zamandı tam hatırlayamadım. Ama hrhalde ağustos sonu, bilemedin en iyi ihtimalle eylül başıdıır...((
Bizimki istemiyo, benim canımı yakacakmış gibi geliyomuş, hem çocuk içerden duyarmış...
ama ben hain bi plan yapıyom şimdi...
vay anam vay.. mart kedisi olmussunuzdur siz.. kiz o kadar beklenirmi hic.. cocuk icerden duymaz falan.. siz keyfinize bakin.. tecrübe konusuyor :lepi:bir temmuz sonu tatilde vardı, bir de ondan bir ay kadar sonra olduydu daaa, ne zamandı tam hatırlayamadım. Ama hrhalde ağustos sonu, bilemedin en iyi ihtimalle eylül başıdıır...((
Bizimki istemiyo, benim canımı yakacakmış gibi geliyomuş, hem çocuk içerden duyarmış...
ama ben hain bi plan yapıyom şimdi...
:roflol::roflol: atma simdi donup kalmamissindir benim tanidigim hacer bebisi hemen uyutup isine devam eder:roflol::roflol:
he uyuttuk tabee.. ne sandin ya.. simdi ne olursa kar.. sonra dünyaya hanimefendi dünyaya geldimi avcumu yalarim :icecream:
adacyo nasil dayandiniz bacim okadar yaw neyseki planin varmis sırnaşık şey her turlu fikir yardimi yapmaya haziriz ozellikle cerez cok iyidir bu konuda.
herkes senmi dayanamicak şakkıdı
diyene bak yaw:roflol: ama gercekten okadar dayanamazdim :icecream: gerci 8 aylik olunca doguma kadar bisey yapamiycaz e sonra 40 gun zaten olmuyo hadi bizim icin sorun yokta sen napcan bilmiyom:roflol:
dedim ki, sana bir teklifim var, kabul mü? ( Ama teklifin kendisini söylemeden...)
kabul dedi, söz mü dedim, söz dedi. İyi o zaman akşama yapıyoruz dedimmm...!!!
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:dance:
dedim ki, sana bir teklifim var, kabul mü? ( Ama teklifin kendisini söylemeden...)
kabul dedi, söz mü dedim, söz dedi. İyi o zaman akşama yapıyoruz dedimmm...!!!
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:dance::dance::dance:
emri vaki yapmissin ya :roflol::roflol:
yahu hacerim bu lohusalık falan en çok seni vurcak he!
heyy millettt kocişim geldi ve beni çok özlemiş sositososito anlarsınız yaa
Enel!!!
Benim gibi olsan dedin, sende hiç mi yok baştan beri? gerçi benim de 2-3 kere var yani... Pek farklı değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?