Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

tanrım bu nasıl adalet kendi açtığım başlığı okurken bunalıyorum:)benden gayrısı murada erdi ben yine ciğercinin önünde bekleyen kedi modunda:))))yazık sana be aslı sen bu hallere düşecek kadınmıydın????

üzülme bitanem...:teselli:
sana şu şarkıyı hediye ediyorum...kaydirigubbakcemile5
elbetttttt birrrr günnnn buluşacağız........
bu böyleeeeeeeeee yarıııııııııım kalmayacacakkkkkkkkkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

sende bu aralar akvaryumbaligi yutmus kedi modundasin -tatlicadiarzu-

Lazanya ne bekliyosun ki jnm bebiş için mi sakıncalı lı ...yoksa koçişten mi...

Benim ki ıkmık ediyo bişi olurdiye fln korkuyo ama kudurunca o yalvarıyooo hıhıhıhıhı

niye kimseden ses yuk ..KIZLAR YAS MI TUTUYONUZZZZZ.... nerdesiniz?

super konu baslıgı olmus kızlar ya cok eglendım kızmazsınız umarım:1rolleyes:a.s.

ben dün gecenin yorgunlugundan yazamiyorum :jeyyar:

way seni yere bakan yurek yakan kiz her aksam her aksam ne bu boyle bi rahat ver adama. bide nispet yapiyo bize :teytey: neyse zaten sunun surasinda yarin geceye ne kaldi tek sorun cilekli mum mu yaksam yoksam vanilia dahami iyi olur

way seni yere bakan yurek yakan kiz her aksam her aksam ne bu boyle bi rahat ver adama. bide nispet yapiyo bize :teytey: neyse zaten sunun surasinda yarin geceye ne kaldi tek sorun cilekli mum mu yaksam yoksam vanilia dahami iyi olur

tencere dibin kara seninki benimkinden kara
hem adamimin isine geliyor.. sizle yarisca önde gitcem diye benden faydalaniyor :mymeka:

mumun cileklisini tavsiye ederim..
boynunada iki fisfis parfum sIk.
.:icecream:

hacer haniim !! hacer haniimmm bakiyorum bi gozunuz de burda ne o aksama mesai varda tiyo almayami geldiniz :))))

hacer haniim !! hacer haniimmm bakiyorum bi gozunuz de burda ne o aksama mesai varda tiyo almayami geldiniz :))))

benden kacmaz canim .. her an her yerden cikabilerim
ayricana tiyoya ihtiyacim yok benim .. ama bakiyorum buranin bekcisi sensin.. tiyoyu asil sen almaya gelme

ya koptum ya gerçekten kadın olmak negüzel kadın dayanışması ne güzel..sohbeti bile başka ya..a.s.
erkekler gibi kuru kuru maç ve işten bahsetmiyoruz..
bende merakımdan bu başlık ne diye girdim ama gülmekten gözlerimden yaş geldi....
gaz maskesiyle gülü koklamak yeni duydum :roflol::roflol:
benimki daha evlenmeden osrdu ogün sen hamile kalınca ben 9 ay boyunca ne yapacağım, sen neyapacaksın diye???:uhm:
ben de şaşırdım allah allah ne demek istedi acaba, bi şeymi vurgulamaya çalıştı acaba ne demek istedi..siz bilirsiniz??CADIARZU
bende dedim ki bayan saftirik diğer çiftler ne yapıyorsa bizde onu yaparız...
sanki diğerleri normal yaşamda bak biz şöle yapıyoz dicekte alla alla...kafamçokkarıştı
ama neyeki erkenden meraktan da olsa bu topiğe girdim işe çoook yarayacak..merak işe yrıyormuş valla çok iyi oldu...hihoyyyt
ama ilk önce şu adamla evlilikte ilk gece sendromunu atmam gerek sonrası cesaretlendirme zaten bu topiğin işi....:dance:

--------------------------------------------------------------------------------

valla arkadaslar benim koca bana dün resti çekti artık cinsel ilişki yok :) 21 haftalık haftalık hamileyim ama cocuk dogana kadar artık yapmiyormusuz..göğüslerimi artık benim gibi göremiyorum diyo.onun sahibi bebek diyo.hamilelikte ilişkinin zararlı olmadıgını biliyorum ama karnında çocuk olduguun düşününce yapamıyorum diyo.galiba bebeginden utanıyo.ben artık öyle düşünüyorum.çocuk kocaman oldu ne sexi diyo.bebek dogsa bile artık nasıl olsa cocuk emdi diye bundan sonra hiç kendinin görmeyecek.ben cok nadir ve cok zor zevk alıyorum sexten.kırk yılın bası dün gece bi isteyesim geldi bogazıma dizdi beyfendi..herseyi duyuyo hissediyo dedi bende madem öyle bundan sonra öpmeyi bırak kılın kılıma değmicek o zaman onuda hisseder dedim kavga ettik gece gece konusmuyorum hala :)

jnm şöle sürttürt burnunu işfveyle çilveyle sonra sen isteme kudurt herifi.-tatlicadiarzu- en fazla benimki öle diyo amaaaa eskiden di oşakkıdı sıkıysa bişi desin .mart kedisi o oluyo anlarsın ya :jeyyar:

yani bi film vardı tuşu suyu yuzunden kavga çıkaran aile orada şener şen ve ayşen han var dı şener şene sevgigilisi ne diyo du annem göster ama elletme dedii ... sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iş sende bitiyo yani şeker umutsuzluğa kapılmaaaaa..hihoyyyt

çerezcim senin heç boş günün yok mu? şakkıdı
yazık kıs adama canına okuyosun:roflol::roflol::roflol:

adamimin canina minnet..
libido yüksek.. düsürmeye calisiyoruz ya..
bu adam benden daha bi düzine cocuk ister..
taniyamiyorum seni diyo
sırnaşık şey

adamimin canina minnet..
libido yüksek.. düsürmeye calisiyoruz ya..
bu adam benden daha bi düzine cocuk ister..
taniyamiyorum seni diyo
sırnaşık şey

bahanede hazır tabi libido yüksek falan yüksek olmasa kudurmazsın hanıııı sırnaşık şey hade ordan.... en güzelii ama kudur kıssss. ülkenin çocuklara da ihtiyacı var bugunun küçüğü yarının buyu ğu dimi ama helal olsun beeeeeŞeniz :içelim: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…