tanrım bu nasıl adalet kendi açtığım başlığı okurken bunalıyorum:)benden gayrısı murada erdi ben yine ciğercinin önünde bekleyen kedi modunda:))))yazık sana be aslı sen bu hallere düşecek kadınmıydın????
üzülme bitanem...:teselli:
sana şu şarkıyı hediye ediyorum...kaydirigubbakcemile5
elbetttttt birrrr günnnn buluşacağız........
bu böyleeeeeeeeee yarıııııııııım kalmayacacakkkkkkkkkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-
sende bu aralar akvaryumbaligi yutmus kedi modundasin -tatlicadiarzu-
yok bacım pantolon balığı yuttum ben...:sm_cool:-tatlicadiarzu-
allah müstahkini versin emi.. :roflol::roflol:
dikkat et bogazinda kalmasin.. kaydirigubbakcemile2
niye kimseden ses yuk ..KIZLAR YAS MI TUTUYONUZZZZZ.... nerdesiniz?
ben dün gecenin yorgunlugundan yazamiyorum :jeyyar:
way seni yere bakan yurek yakan kiz her aksam her aksam ne bu boyle bi rahat ver adama. bide nispet yapiyo bize :teytey: neyse zaten sunun surasinda yarin geceye ne kaldi tek sorun cilekli mum mu yaksam yoksam vanilia dahami iyi olur
hacer haniim !! hacer haniimmm bakiyorum bi gozunuz de burda ne o aksama mesai varda tiyo almayami geldiniz :))))
ben dün gecenin yorgunlugundan yazamiyorum :jeyyar:
--------------------------------------------------------------------------------
valla arkadaslar benim koca bana dün resti çekti artık cinsel ilişki yok :) 21 haftalık haftalık hamileyim ama cocuk dogana kadar artık yapmiyormusuz..göğüslerimi artık benim gibi göremiyorum diyo.onun sahibi bebek diyo.hamilelikte ilişkinin zararlı olmadıgını biliyorum ama karnında çocuk olduguun düşününce yapamıyorum diyo.galiba bebeginden utanıyo.ben artık öyle düşünüyorum.çocuk kocaman oldu ne sexi diyo.bebek dogsa bile artık nasıl olsa cocuk emdi diye bundan sonra hiç kendinin görmeyecek.ben cok nadir ve cok zor zevk alıyorum sexten.kırk yılın bası dün gece bi isteyesim geldi bogazıma dizdi beyfendi..herseyi duyuyo hissediyo dedi bende madem öyle bundan sonra öpmeyi bırak kılın kılıma değmicek o zaman onuda hisseder dedim kavga ettik gece gece konusmuyorum hala :)
çerezcim senin heç boş günün yok mu? şakkıdı
yazık kıs adama canına okuyosun:roflol::roflol::roflol:
adamimin canina minnet..
libido yüksek.. düsürmeye calisiyoruz ya..
bu adam benden daha bi düzine cocuk ister..
taniyamiyorum seni diyo sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?