Yabancı (Hollandalı) bi erkekle ilişki?

Haklisiniz olmaz sanirim ya, reddedicem.

Tatlım oldukça rısklı bır durum.

Anlaşabılıyosun, dil problemı yok, kafalar da uyuyo olabılır ama evlilik bambaska bısey. Ne olursa olsun Turk ınsanısın ve kadınsın sen, kanın, ıcgudulerın, herşey sende evlılıkten baska beklentılere goturecek, o ise yanından bıle geçmeyecek.

Bir diğer konu din, mezhep, kultur, yanı mumkun degıl uyum sağlamak. Benım alt komsumun oglu yenı evlendı, kız yabancı, yemek hazırlamıs cağırmıs ve cok farklı kafalarda oldukları cok bellı, ama kız ayak uydurmaya calısıyor. Bence kız yabancı erkek musluman bır nebze umut var, ama otekı turlu daha zor.

Türk erkek ile evlenıp Hollanda ya gıtmek orda yasamak mesele olsa bu kadar kesın konusmazdım, ama oranın kulturunde bır adam, bu resmen buyuk bır risk.

Bu tamamen seninle ilgili bir durum
Kültür farkı, örf, din beni etkilemez diyorsan olur neden olmasın
Herkesin kendi bileceği iştir ; yekten yürür ya da yürümez demeyi doğru bulmuyorum
Şahsen yaşam şartlarından sürekli yakındığım ülkemden gitme cesaretini asla gösteremem sanırım, en büyük zorluk bu olurdu
Başka ülkeleri görmek, bir süre orada bulunmak harika ama temelli yaşamak dendiği zaman ben yapamam
Bir de okumuşsun o kadar, mesleğini bırakma durumu var gidersen, yazık değil mi onca emeğine
Din konusuna girmiyorum, İslam hükümleri bellidir, herkesin Allah ile arasındadır
Çok az şey yazmışsın ama gördüklerimde de pek sevgi hissetmedim sende, haksız mıyım

Haklisin haklisin reddedicem.
Karakteri guzel, kendiside acayip yakisikli ama olmayinca olmuyor

Iyi düsün Bence karar vermeden önce.

Ben yurt disindayim, yabanci bir arkadasim bir türkle evlendi.
Kizda müslüman, arap kökenli, ve onlar bile yapamiyor.
Binbirtürlü yasam farkliligi.

Ben varım, ben türkle evliyim =)
Kültür farklılığı oluyor, ama karşılıklı anlayışla her şey çözülebilir. Türkçe öğretmeniyseniz, erkek arkadaşınıza öğretirsiniz, ne güzel =) Bence sizin oraya gitmeniz daha mantıklı olur, sonuçta bayan istemese çalışmayabiliyor, veya çalışmasa çok da sorun olmaz, ama erkeğin çalışması şart diye düşünüyorum.

Kültür farkı falan herşey aşılır..
Ama gerçekten seviyorsan.

Bence sen o durumda değilsin zaten, vazgeçmen en doğrusu.

Siz yabancisiniz ve bu kadar iyi Türkçe konusabiliyorsunuz?. Maşallah, cok merak ettim, ne zamandır Turkiyedesiniz ki eğer burdaysaniz? Ne zamandır Türkçe konuşuyorsunuz ve nerelisiniz? ..

Siz yabancisiniz ve bu kadar iyi Türkçe konusabiliyorsunuz?. Maşallah, cok merak ettim, ne zamandır Turkiyedesiniz ki eğer burdaysaniz? Ne zamandır Türkçe konuşuyorsunuz ve nerelisiniz? ..
Teşekkür ederim =) 12 senedir Türkiye'deyim, türkçe eğitim aldım, rusum.

Hımm maşallah diyelim ;-) peki sakıncası yoksa kendi dininizi mi yasiyorsunuz? Yoksa müslüman mi oldunuz? Bu son sorumdu
Sakıncası yok =) Hristiyan değilim. Hristiyan olarak doğdum, vaftiz oldum ama hristiyanlıkta Tanrı'nın bir oğlu olabileceğine hep şaşırmışımdır =)

Hollandada yaşıyorum, merak ettiğin birşey varsa, sorabilirsin bana.. Ben olsam Hollandalıyla bir ilişkiyi başlamazdım.. Seçim senin tabiki..

Sent from my iPhone

Ben alanyada yasiyorum burda cok fazla yabanci gelin yada damat lar oluyor. onemli olan sizin ve onun birbirlerinizin hayat ve yasam tarzlariniza ne denli katlanabilcginiz ve alisabilcginiz siz asarim diyorsaniz neden olmasin cevremde cok mutlu evli cocuklu ciftler var boyle .
Isin dini boyutuna karisamam herkezin kendi secimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sizin hayattan beklentiniz ve hayata bakış açınızla alakalı.
elbette kültür farkı olur ama alışılır. ben olsam seviyorsam evlenirdim ve gider hollandanın vatandaşı olurdum. mis...
ama tabi bu benim düşüncem...
siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz. ben olumlu bakıyorum yani.

turkunden muslumanindan cok hayir gorduk sanki de, herkes de bi karsi cikma. olursa da yurumez, iki seneye biter bilmem ne. nerden biliyoruz arkadaslar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bir arkadaşım tanıştı ve evlendi şuan çok mutlular dini olarak birşey diyemem ama kişilik ve kafa yapısı önemli anlaşabildikten sonra olumsuzluklar her ilişkide var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…