Haklisiniz olmaz sanirim ya, reddedicem.
Bu tamamen seninle ilgili bir durum
Kültür farkı, örf, din beni etkilemez diyorsan olur neden olmasın
Herkesin kendi bileceği iştir ; yekten yürür ya da yürümez demeyi doğru bulmuyorum
Şahsen yaşam şartlarından sürekli yakındığım ülkemden gitme cesaretini asla gösteremem sanırım, en büyük zorluk bu olurdu
Başka ülkeleri görmek, bir süre orada bulunmak harika ama temelli yaşamak dendiği zaman ben yapamam
Bir de okumuşsun o kadar, mesleğini bırakma durumu var gidersen, yazık değil mi onca emeğine
Din konusuna girmiyorum, İslam hükümleri bellidir, herkesin Allah ile arasındadır
Çok az şey yazmışsın ama gördüklerimde de pek sevgi hissetmedim sende, haksız mıyım
Haklisin haklisin reddedicem.
Karakteri guzel, kendiside acayip yakisikli ama olmayinca olmuyor
Ben varım, ben türkle evliyim =)Yabanci biriyle evlilik olur mu sizce? Yani bi gelecek olur mu?
Ben ingilizce biliyorum dil problemi yok ama kultur farki falan olmaz mi?
Bide ben Turkce Ogretmeni olucam oraya gidersem isimi birakmak zorunda kalirim. O buraya gelirse, o isini birakicak
Daha bir suru olumsuz tarafi varda , olumlu yonleri neler?
Aranizda yabanci bi erkekle sevgili olan, evlenen var mi? :26:
Ben varım, ben türkle evliyim =)
Kültür farklılığı oluyor, ama karşılıklı anlayışla her şey çözülebilir. Türkçe öğretmeniyseniz, erkek arkadaşınıza öğretirsiniz, ne güzel =) Bence sizin oraya gitmeniz daha mantıklı olur, sonuçta bayan istemese çalışmayabiliyor, veya çalışmasa çok da sorun olmaz, ama erkeğin çalışması şart diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim =) 12 senedir Türkiye'deyim, türkçe eğitim aldım, rusum.Siz yabancisiniz ve bu kadar iyi Türkçe konusabiliyorsunuz?. Maşallah, cok merak ettim, ne zamandır Turkiyedesiniz ki eğer burdaysaniz? Ne zamandır Türkçe konuşuyorsunuz ve nerelisiniz? ..
Teşekkür ederim =) 12 senedir Türkiye'deyim, türkçe eğitim aldım, rusum.
Sakıncası yok =) Hristiyan değilim. Hristiyan olarak doğdum, vaftiz oldum ama hristiyanlıkta Tanrı'nın bir oğlu olabileceğine hep şaşırmışımdır =)Hımm maşallah diyelim ;-) peki sakıncası yoksa kendi dininizi mi yasiyorsunuz? Yoksa müslüman mi oldunuz? Bu son sorumdu
Sakıncası yok =) Hristiyan değilim. Hristiyan olarak doğdum, vaftiz oldum ama hristiyanlıkta Tanrı'nın bir oğlu olabileceğine hep şaşırmışımdır =)
Rica ederim, ne demek =) Size de iyi günler =)Peki, sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederimiyi günler. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?