Yabancı (Hollandalı) bi erkekle ilişki?

iş durumu hallolursa sıkıntı olmaz bence. türk erkeklerini de görüyoruz boşanmalar türkiyede de çok fazla orası kısmet işi. aileniz ne der duruma?

sevgililik süper... anlayis, sevgi, saygi, sefkat, sahiplenme..süprizler, romantizim, tatli sohbet, kahkahalar.. deger verdigini göstermek.. bunlar süperdi sevgilik döneminde.. cünkü iliskimizi gizli yasiyorduk..

sonra is ciddiye binip, evlenince(ailem onu Kabul etsin diye evlendik, ciddi oldugumuzu göstermek icin) bütün büyü bozuldu..

biz yapadik bir türlü, yapamiyoruz.. yiprandik.. sacma sapan bir hal aldik..

benim evli oldugum kisi, macaristanli..

Onu da Allah yaratmamış mı?..
Neden olmasın?..
Herkesin inandığı da yaşadığı da kendine.
Türk ile evlenip mutlu olacağın ne kadar garantiyse, bunda da o kadar garanti.
Kafa yapınız uyuyorsa ne ala...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Binbir zorlukla yabanciyla evlendim ve simdi eski gunler geri gelse yine tum zorluklara gogus gerer ve esimle evlenirdim.

Çok milliyetçi ya da çok muhafazakar biri tasvip etmeyebilir, herkes tecrübesine, hayat görüşüne göre yorum yapar, hayat görüşünüzü, çevrenizi en iyi siz biliyorsunuz. Ancak yabancı diye uzaylı muamelesi görmesi de ilginç... Bence sevgi,anlayış ve saygı olunca gerisi gelir...Ama sizin o kişiyi o kadar sevmediğinizi düşündüm ben, vazgeçmişsiniz zaten,sorun yok...

Neden olmasin erkekler yabancilarla evleniyor türk kadinina gelince neden bu ayrimcilik .anlaşiyorsaniz cok güzel olur hollandalîlar cok sicak kanli insanlar

8 yil hollanda da yasamis biri olarak cevap yazmak istedim,etrafimda iyi ornek de kotu ornek de vardi,yani hollandaliyla evli olan bayan arkadaslarimdan bahsediyorum,,,

sizin asil mesleginiz ne peki,orda turkce ogretmenligi yapamazsiniz cunku okullardaki turkce dersleri 10 yil once kaldirildi,,fakat kisa surede dili ogrenip istediginiz meslegi edinebilirsiniz,bu acidan tam bir firsatlar ulkesi ,okumanin yasi ve kuralllari yok,ama azimli bir calisma gerektirir,,,

merak ettiklerinizi bana ozelden de sorabilirisniz,esiniz olacak kisinin meslegi ve aile iliskileri nasil bunlari tam net olarak bilmeden hareket etmeyin derim,yoksa hollandalilar iyi insanlardir, cogu turk erkegi gibi aksam koltuga oturup tv karsisina gecip hizmet beklemezler,sizinle beraber yemek temizlik ev isi bile yaparlar ,hayati gercekten musterek olarak algilayip buna gore hareket ederler,,,

aslinda birazda sizin tarziniza ve hayattan beklentilerinize bagli bir durum,aileniz baska bir dinden biriyle evlenmenize onay veriyorsa yani sizi sorunlar zinciri beklemiyorsa ,dedigim gibi mutlu olan arkadaslarimda vardi

Kültür farkının olmaması imkansız. Kimdi biri vardı forumda dolu dizgin aşıktılar mario muydu sevgilisi neydi
Evlendiler aşk sorunlar karşısında pof oldu

Olur hemde süper olur..türk erkeğiyle olduğundan çok daha iyi olur..

Tabi bu biraz sizinde kafa yapınıza ve klasik türk kadını profili çizip çizmemenize bağlı..ben mesela asla türk erkeğiyle yapamam..inşallah yabancı biriyle evlenirim ben de :)

Canim ben hollandada yasiyorum ve hollandaliyla evli olan arkadaslar taniyorum. Kotu konusma yapmak istemem ama gercekten cok zor. Hollandada yasamak zaten berbat! Birde hollanda culturu cok farkli.. Evliliklerin cogu yurumuyor. Turklerdende tabi mutsuz olup ayrilan vs vs var ama kultur farki cok ama cok buyuuk. Cok istiyorsan o gelsin turkiyeye sen isini aileni birakma walla sonra cook ama cook pisman olursun!!

Arkadasin biri yazmis; escinsel olmadigina emin ol fln diye. Bu cok sacma! Kendisi hollandanin neresine gitti bilemem ama orda sirf gayler yasaymiyor. Karakteri duzgun adam gibi adamlar var. İsin dini boyutuna bende yorum yapamicam. Kultur farki illa ki olur ve hollanda da yasamak kolay degil. Ordan buraya tasinmis biri olarak soylemek istiyorum ki; sen gidersen oraya, cok yabancilik cekersin. Hakkinizda hayirlisi olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bak canım insanı zamanı ve yaşayışı yıpratır .eğer sen diyorsan ben ordada mutlu olurum o başka git ama işini bırakıp gittiğinde zamanla pişman olursan bunu dışa vurursun işte huzursuzluk o zaman başlar bence ne istediğini bilmelisin

Ya millete nie bakiosun ki sen bu senin hayatin degil mi? Icinden geleni yapmalisin bence.

Ben muslumani buldum da noldu? Allaha inaniyomu, ondan korkuyomu ozaman adamdir iste gerisi ikinci planda bana göre. Ustelik islama da ilgisi var demissin daha nolsn. .

Benm teyzemn kizi ingilizle evli adam burda calisio yabanci bi firmada gayet mutlular masallah 15 senelik evliler iki de cocuklari var..
Cok sorunlu olur ayrilirsiniz diyenleri anlayamiorm, Türkle evlenen hic kimse boşanma yasamio sanki..

bence önceliğin mesleginle ilgili alacagin karar olmali gerisi gelir zaten

Son düzenleme:
Niye olmasın ki?
Eğer birbirinizi seviyorsanız, ve karşınıza çıkabilecek sorunları birlikte el ele atlatabileceğinize inanıyorsanız hiç durmayın derim. İşin dini boyutunu bilemem ama hepimizi Allah yaratmadı mı? İslamın en çok kabul edemediği şey; insan ayrımı değil miydi?
Niye bu ayrım yapılıyor hala.... Benim sevgilim alevi, ben sunniyim. İnan; sorunlar çıkıyor ama üstesinden aşkla gelebiliyorsunuz....

Valla bizim kızlar genel olarak kıskanç, baskıcı... Yabancı erkekler de tam tersi rahata alışmış.

Eğer ben ortamını vs takmam dersen olur, yok tam tersi dersen biraz sakat bi'kaç yıla anlaşamıyoruz diye konu açarsın.

Olur. Mutlu olan insanlar cok.
Aradaki kultur farki senin icin sorun degilse olur. Zira kultur farki hafife alinacak birsey degil. Espri anlayisindan tut evliligine kadar fark...
Bir de yabanci ulkede yasamak var ki uzaktan gorunenden daha agir, daha zor birsey. Sen oraya gitsen sana zor, o Turkiye'ye gelse ona zor olacak. Bir omur ailelerden uzak yasamak iliskinizi, psikolojinizi etkilemeyecekse yine olur.
Yani olur, ama biraz esnek olmak lazim. Yani dedigim gibi kultur farki, yabanci yerde yasamak filan sizi etkilemezse sorun olmaz.

Ben kendim yurtdisinda yasayiyorum. Yabanci biriyle evlilik benim kaldirabilecegim birsey degil. Ben kultur olarak ortak noktam cok olan insanla anlasabilecegimi dusunuyorum, farkli kultur bana ters. Bir kardesim var, o burali(yabanci) bir sevgiliyle mutlu, evlenmeyi filan dusunuyorlar. Yani onun icin sorun degil. Sen hangisisin? Biraz kendini analiz ederek kadar ver.

Bir de askin buyusune kapilma. Sevmek herseye care olmuyor. Severiz, herseyin ustesinden elele geliriz, bunlar hayali seyler. Hersey dedigin seyleri bir dusun. Yapabilirsen olur, ama yapamayacaksan ikinize de huzursuz bir yasam, gerek yok.

Bu tur kararlar, sevmeyi bir kenara birakarak cok mantikli dusunulmeli diye dusunuyorum.

gerçekten yorumları çok ilginç buldum yok bi kaç yıla ayrılırsınız yok gay olmasın yok Dinen sakıncalı... Ortada bi aşk var herkesin ilişkisi dört dörtlük mü.. Bende evliyim ailemden 12 saatlik uzaklıktayım ve tamamiyle kültür farkı var aileler arasında ama engel oldu mu olmadı.. Biz birbirimizi sevdik evlendik birbirimizin fikirlerine alıştık.. Seviyorsanız ve sevildiğinize eminseniz neden olmasın.. Ayrıca Dinende tamamiyle ateistle müşrikle(Allah'a şirk koşan demektir.) evlenmek haram.. Hristiyan ve yahudiyle evlenmek caiz diye biliyorum.. Ayrıca Eğer ki onunda müslüman olmasına sebep olursanız çok sevaba girersiniz.. Dinen haramdır deyip kestirip atanlar ilk önce bir araştırın dinimizi..

kesinlikle tAvsiye etmem,esim yabancı musluman oldugu halde cok zor.
bunun evlenmesi varsa coklu dil ve kültürde çocuk yetiştirmesi,
bir ihtimal de boşanması var.
evlenme işlemleri çok zordu, hele boşanma işlemleri, eşin istemezse yandın. 3-4 sene beklersin boşanmak için
ülkene geri donsen o çocuk babayı bir daha nasıl görecek? donmesen yapayalnız yabancı elde çocukla napacaksın.
işte bunlar hep dert. bence uzak durulması gereken bir evlilik. biraz kendi sorunlarımı yazar gibi oldum ama iyiyi düşünmek kadar kötüyü de düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…