bence sizin icin zorIspanya. Denedim ama hala ogrenemiyorum, kafasizligim mi diyim dilin sekli mi diyeyim, sadece ingilizce ile hayatimi surdurebiliyorum, o da akdeniz insani bi sekil ingilizce konusamasam da anliyor. Ee ben ve sevgilim ing konusuyoruz. Herseyime yardimci sorun yok, ama ya bi gun gelemezse? En son tr’ye gittigimde anneannem hastaydi, sadece kiz cocuklari bakti ona hastanede. Belki de etkilendim. Bana bakcak
Kiz kardesim kuzenim yok. Korkuyorum sadece
İspanyada iş bulmak çok zor, gençlerin %25'i işsiz Avrupada başı çekiyo. İngilizce bilmen yetmez, ispanyolca konuşuyolar çoğu ingilizce bilmiyor. Kendinize bu konuda güveniyorsanız, ben burda tutunabilirim diyorsanız yerleşin. Ekonomik koşullar bir yana insanı sıcacık, çok yardımsever. o kadar pozitif bir hava var ki bu ülkede insanlar depresyona falan girmez 100 yıl yaşar diyorsunuz. Aynı havayı Yunanistanda da almıştımIspanya. Denedim ama hala ogrenemiyorum, kafasizligim mi diyim dilin sekli mi diyeyim, sadece ingilizce ile hayatimi surdurebiliyorum, o da akdeniz insani bi sekil ingilizce konusamasam da anliyor. Ee ben ve sevgilim ing konusuyoruz. Herseyime yardimci sorun yok, ama ya bi gun gelemezse? En son tr’ye gittigimde anneannem hastaydi, sadece kiz cocuklari bakti ona hastanede. Belki de etkilendim. Bana bakcak
Ee orada doktora nasıl yaptınız bunu anlayamadım ben ? Sanırım ingilizceniz de çok iyi değil yoksa ben mi yalnış anladım ?Ispanya. Denedim ama hala ogrenemiyorum, kafasizligim mi diyim dilin sekli mi diyeyim, sadece ingilizce ile hayatimi surdurebiliyorum, o da akdeniz insani bi sekil ingilizce konusamasam da anliyor. Ee ben ve sevgilim ing konusuyoruz. Herseyime yardimci sorun yok, ama ya bi gun gelemezse? En son tr’ye gittigimde anneannem hastaydi, sadece kiz cocuklari bakti ona hastanede. Belki de etkilendim. Bana bakcak
Farklı ikisi anamnez, tek başına gidince nasılsa istediğim zaman geri dönebilirim düşüncesi oluyor. Hiç dönmese bile o düşünce rahatlatır insanı. Evlilik ise bir nevi oralarda kök salmak demek.Siz doktora yapmak için gitmeye karar verdiğinizde de aynı sorunlar,riskler vardı..yine oralarda hasta olabilirdiniz...yine Türkiyedeki aileniz,arkadaşlarınız yanınızda değildi. Korkularınız yok muydu? O zaman nasıl karar verebildiniz yurt dışına gitmeye?
Sanırım dostane yaklaşıyorlar, anlamak için çaba sarf ediyorlar anlamında yazdı... Bende ispanyollari ve İtalyanlari bize daha yakın hissediyorum.şu o da akdeniz insanı bir şekilde anlıyor demenize takıldım. İnsan bazen türkçe konuşurken türkle yanlış anlamalar yaşayabiliyor. İnşallah siz doğru ve gerçek iletişimi kurabilmişsinizdir erkek arkadaşınızla.
Doğrudur . Ama bu kadar iletişim evliliğe yeter mi. Anadili ingilizce olmayan farklı milletten iki insan ingilizce konuşuyor birbiriyle. Ve konu sahibi bu manada bir eksiklikten bahsetmiş. İnşallah ben yanlış anlamışımdırSanırım dostane yaklaşıyorlar, anlamak için çaba sarf ediyorlar anlamında yazdı... Bende ispanyollari ve İtalyanlari bize daha yakın hissediyorum.
Ispanya. Denedim ama hala ogrenemiyorum, kafasizligim mi diyim dilin sekli mi diyeyim, sadece ingilizce ile hayatimi surdurebiliyorum, o da akdeniz insani bi sekil ingilizce konusamasam da anliyor. Ee ben ve sevgilim ing konusuyoruz. Herseyime yardimci sorun yok, ama ya bi gun gelemezse? En son tr’ye gittigimde anneannem hastaydi, sadece kiz cocuklari bakti ona hastanede. Belki de etkilendim. Bana bakcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?