Yabancı sevgili

İstediğim zaman çalışırım tabiki bu onun kararı değil ki

Sen oyle san kucuk hanim
Arabistan'da kadinlarin araba kullanmasi yasak
Kocandan habersiz sokaga cikmanin cezasi sopa, falaka
Kocan hot dese oturmak zorundasin yoksa ahlak polisinden dayagi yer oturursun. ne calismasi? Seni yiyor bu cocuk. Sen hele bir Arabistan'a , BAE'ye gelin git bak bakalim kocandan izinsiz pencereden basini uzatabilecek misin?

Hic BAE modern bir yer yazma, o modernlik yabancilara, yerliler Seriata uymak zorunda. Yabancilar da bir kisim Seriat kurallarina uymak zorunda. Misal evli olmayan kadinla erkek ayni cati altinda kalamiyor. Sadece yabanci , expat kadinlar ortunmek zorunda degil gerisi ulke kurallari. Bu arada vatandas bir erkekle evlendigin icin sen de kapanmak zorundasin, seriat kurallarina yerliler kadar uymak zorundasin. Hic ben yabanciyim diyemezsin, kocana uyacaksin der oturturlar. Ucuslari da artik kara carsafla yaparsin!

Sen oyle san kucuk hanim
Kocan hot dese oturmak zorundasin yoksa ahlak polisinden dayagi yer oturursun. ne calismasi? Seni yiyor bu cocuk. Sen hele bir Arabistan'a , BAE'ye gelin git bak bakalim kocandan izinsiz pencereden basini uzatabilecek misin?

Hic BAE modern bir yer yazma, o modernlik yabancilara, yerliler Seriata uymak zorunda. Yabancilar da bir kisim Seriat kurallarina uymak zorunda. Misal evli olmayan kadinla erkek ayni cati altinda kalamiyor. Sadece yabanci , expat kadinlar ortunmek zorunda degil gerisi ulke kurallari. Bu arada vatandas bir erkekle evlendigin icin sen de kapanmak zorundasin, seriat kurallarina yerliler kadar uymak zorundasin. Hic ben yabanciyim diyemezsin, kocana uyacaksin der oturturlar. Ucuslari da artik kara carsafla yaparsin!
Erkek arkadaşım dubaide yaşıyor ve zaten ileride türkiyeye gelmek istiyoruz

Sen oyle san kucuk hanim

rüyasında uçar :KK53:

Yok yani başta konuyu bunun için açmadım ki hani yok kandırılıyorum yok çalışamam ileride. Farklı birşey sormuştum ben

e tamam ilk yorumumda soruna cevap vermiştim zaten.
konu konuyu açıyor doğal olarak.
istiyoruz ki kendini yakma yoksa bize ne dimi?
elbette dediğin gibi gerisi sana kalmış.
kendi tercihlerinin sonuçlarına yaşayarak katlanacaksın zaten de biz diyoruz ki yaşama bak sonuç bu..

Erkek arkadaşım dubaide yaşıyor ve zaten ileride türkiyeye gelmek istiyoruz

Eeeeeeee Dubai BAE'de degil mi??

Hic BAE'deki Seriat kurallarini okudun mu? O gosterisli otelelr, luks vs bastan asagi sahte turistlere goz boyamak icin. yerel halk Arap, ulke kurallari da gayet Seriat. Bu kadar. Inanmazsan ac oku internette her yerde yaziyor. Kara carsafa girmek zorundasin, kocandan her sey icin izin almak zorundasin yoksa ahlak polisinden sopayi yiyorsun. Mecazen sopa degil, gercekten kadinlara sopa vuruluyor. Al bunlari Wiki'den kopyaladim, erkek izni olmadan evlenmen bosanman cocuk velayeti alman mumkun degil. Olur da anlsamayip ben ulkeme doncem dersen adamin seni alikoyma, bosamama hakki gayet var yani:

Emirati women
Emirati women must receive permission from male guardian to marry and remarry. The requirement is derived from Sharia, and has been federal law since 2005. In all emirates, it is illegal for Muslim women to marry non-Muslims. In the UAE, a marriage union between a Muslim woman and non-Muslim man is punishable by law, since it is considered a form of

Homosexuality
Further information
Homosexuality is illegal and a crime punishable by law.

Public affection
Romantic kissing in public places is considered discourteous to the Emirati culture and is discouraged. Public sex is a crime punishable by law.

Family law
The Sharia-based personal status law regulates matters such as marriage, divorce and child custody. The Sharia-based personal status law is applied to Muslims and sometimes non-Muslims. Non-Muslim expatriates are liable to Sharia rulings on marriage, divorce and child custody. Sharia courts have exclusive jurisdiction to hear family disputes, including matters involving divorce, inheritances, child custody, child abuse and guardianship of minors. Sharia courts may also hear appeals of certain criminal cases including rape, robbery, driving under the influence of alcohol and related crimes.

Bana inanmiyorsan bak sevgiline adam gayet baskici. Niye biliyor musun, kadinlara "laf gecirmek" yasadigi ulkede yasalarla destekleniyor da ondan. Bir oraya git istemezse pencereden bakamazsin. Hala ucarim kacarim yazmissin yazik yani bu adam seni kandiriyor. Turkiye yerlesme isi de yalan. Bir kere oraya gidince adamdan izinsiz ulkeden ayrilamazsin bile. Adam daha evlenmeden baski kurmak pesinde, evlendikten sonra gelip senin ulkene yerlesecek oyle mi? Palavra yeme bunlari.

Son düzenleme:
çocuğun karakteri önemli
vicdanlı yardımsever ise aileniz ile görüşün anlatın durumu
ve unutmayın
o da insan siz isteiyorsanız o da istiyor kendiniz tek taraflı düşünmeyin

kınayı kendi geleneklerinize göre düğünü onlarınkine göre yaparsınız sonuçta düğün erkek tarafı soran olursa onlara göre yaptık bitti kimse birşey demez diyemez

Ben konu sahibinin neyi ne kadar gerçek anlattığını çok sorguladım ya nedense. Hangi firmaymış o 19 yaşında hostes yapan ? o_O

Dubai deyince aklına sadece dönen gökdelenler geliyor sanırım.
Haremlik Selamlık düğün isteyen, Türkiye'ye dönmesin.
Sakın dönmeyin Türkiye'ye .
Zaten Dubai'yi bırakıp hayatta gelmez.
Arap biri, arap kültürüyle büyümüş. Asla değişmez.

19 yasında ne evliligi düşünüyorsun.25 yasındayım nişanlıyım hâla daha erken oldugunu düşünüyorumo_O dil sorununuz var bikere sen arapça öğren o türkçe.Okulu tam bitirsin meslek sahibi olsun sen ailene herşeyi açıkla.Bunların olması en az 2 sene...... sonrasında kararını ver kapanabilirmiyim çarşafa girebilirmiyim? Vs :) ama bence olmazzzzzzzzzzz boş hayaller pesindesin.Ailenin yerinde olsam yok derdim.aama sen onları da dinlemezsin sanki bi konu daha açmıstın sen kızlıkla ilgili....Hakkında hayırlısı...

geçmiş konularına bakınca hatırladım seni!

sen lise bittiğinde İngiltere'ye mi taşınsam derken aynı zamanda futbolcu sevgilisiyle evlenme hayali kuran sonra aşk acısı çeken sonra kimden belirsiz hamile kalan sonra bu arap genconun yaşadığı şehri dahi bilmeyen suudi arabistanla dubaiyi karıştıran tüm bu maceraları 5aya sığdıran kızsın. :KK49:

:KK1::KK76:

sen lise bittiğinde İngiltere'ye mi taşınsam derken aynı zamanda futbolcu sevgilisiyle evlenme hayali kuran sonra aşk acısı çeken sonra kimden belirsiz hamile kalan sonra bu arap genconun yaşadığı şehri dahi bilmeyen suudi arabistanla dubaiyi karıştıran tüm bu maceraları 5aya sığdıran kızsın. :KK49:
Ha hamile kalmıştı dimi ben de diyorum bu kızın neyini okumuştum:KK76::KK43:

Lise mezunu hostes olabilen, İngilizce anlasan bir arkadaş hatta. Orayı atlamayalım :)

hostes olmak için lisans bitirme şartı yok mu? Üniversite mezun olma yaşı asgari 21-22 değil mi?
Ben şuan 24 ümdeyim
Ve sınıf arkadaşım daha yeni hostes oldu
Açıkçası 19 yaşındaki birini direk liseden çıkartıp bir uçağa bindirmelerini beklemiyorum

Back
X