- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.324
- 798
Ay bas harfi doktor olan dimiBu forumda cok var bulutlarda olup ucan, digeri de gelir birazdan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bas harfi doktor olan dimiBu forumda cok var bulutlarda olup ucan, digeri de gelir birazdan![]()
Biziz demeden önce googleda arat fonksiyonunu düşünseymiş keşke. Ne diyelim geçmiş olsun öyleyse. İyi ki banlanmamışsınız ama bayağı üye götürüyordu bu üyenin konuları sanırım. Bir de adamın 1 milyon takipçisi var yani az da değil.
Hanımefendi isim vermek istemedim başta ama ben thyde değil kırmızı uniforma giyen başka bir firmada uçuyorum ve her firmanın yaş sınırı farklı. Araştırırsanız görürsünuz.Onu bunu geçte sen 19 da liseden çıkma nasıl hostes oldun ?
O uçaktaki milletin canını patlıcan mı sandılar yoksa ?
neden o zaman fotoya yapılan iltifata teşekkür ettin kafan mı güzel?
Ben zaten fotodaki ben değilim demiştim çok ünlü bunlar amen ve kholodi.Bu abinin neresini beğenmişler onu da çözemedim zaten fazla kıllı değil mi![]()
Ben yaştan değil kısmen eğitimden bahsediyorum ama :)Hanımefendi isim vermek istemedim başta ama ben thyde değil kırmızı uniforma giyen başka bir firmada uçuyorum ve her firmanın yaş sınırı farklı. Araştırırsanız görürsünuz.
İyi de arkadaki kız da konu sahibi değil ki zaten, görmüştük kendisini.Konu sahibesi agir issiz gucsuz galiba fotosop ne mi yapmis bu herifin fotoyu
Evet @Kazen Bey hazretleri, ben size dememis miydim konu sahibesi hayal aleminde yasiyor diye?Ipe ipe geleceksiniz dememis miydim
![]()
Bu abinin neresini beğenmişler onu da çözemedim zaten fazla kıllı değil mi![]()
Bu abinin neresini beğenmişler onu da çözemedim zaten fazla kıllı değil mi![]()
Teşekkür etmedim yorumu beğendim sadece bu çifti zaten tanımayan yoktur diye biliyordum, varmış. Kadının 3 milyon hayranı var. Neden oymuşum gibi davranayım ki?neden o zaman fotoya yapılan iltifata teşekkür ettin kafan mı güzel?
her şeye cevap verirken nedense sadece beğendin bu ne demek kabul etmek demek. Fotoğraftaki biz değiliz deme gereği duymadın? of neyse eğlendim sağolTeşekkür etmedim yorumu beğendim sadece bu çifti zaten tanımayan yoktur diye biliyordum, varmış. Kadının 3 milyon hayranı var. Neden oymuşum gibi davranayım ki?
Benim zaten sitede kendi fotpğraflarım vardı diye gerek duymadım burdaki bazı arkadaşlarımda gördü zaten benim fotoğraflarımı. Demek gereği duymadım.her şeye cevap verirken nedense sadece beğendin bu ne demek kabul etmek demek. Fotoğraftaki biz değiliz deme gereği duymadın? of neyse eğlendim sağol
Hayır bu fotoğraf değildi o kendi fotoğrafımdı.Yoo birisi fotodaki sizmisiniz?çok güzelsiniz demişti.Evet benim demiştin.Şimdi yan çizme![]()
Ay bas harfi doktor olan dimi![]()