Yabancı sevgili

Biziz demeden önce googleda arat fonksiyonunu düşünseymiş keşke. Ne diyelim geçmiş olsun öyleyse. İyi ki banlanmamışsınız ama bayağı üye götürüyordu bu üyenin konuları sanırım. Bir de adamın 1 milyon takipçisi var yani az da değil.

Bu abinin neresini beğenmişler onu da çözemedim zaten fazla kıllı değil mi:olamaz:

Onu bunu geçte sen 19 da liseden çıkma nasıl hostes oldun ?
O uçaktaki milletin canını patlıcan mı sandılar yoksa ?
Hanımefendi isim vermek istemedim başta ama ben thyde değil kırmızı uniforma giyen başka bir firmada uçuyorum ve her firmanın yaş sınırı farklı. Araştırırsanız görürsünuz.

Hanımefendi isim vermek istemedim başta ama ben thyde değil kırmızı uniforma giyen başka bir firmada uçuyorum ve her firmanın yaş sınırı farklı. Araştırırsanız görürsünuz.
Ben yaştan değil kısmen eğitimden bahsediyorum ama :)
Liseden sonra öyle hemen kapıyorlarsa ben direk hazırlıklara başlıyorum

İnsan şehir değiştirirken bile çok dikkatli .kaldı kı sen Arabistan’a yerleşmeyi düşünüyorsun . Kültür farkını geçtim sadece düğün işi mi seni düşündürüyor. Bu yaşta bu cesaret .

Teşekkür etmedim yorumu beğendim sadece bu çifti zaten tanımayan yoktur diye biliyordum, varmış. Kadının 3 milyon hayranı var. Neden oymuşum gibi davranayım ki?
her şeye cevap verirken nedense sadece beğendin bu ne demek kabul etmek demek. Fotoğraftaki biz değiliz deme gereği duymadın? of neyse eğlendim sağol

her şeye cevap verirken nedense sadece beğendin bu ne demek kabul etmek demek. Fotoğraftaki biz değiliz deme gereği duymadın? of neyse eğlendim sağol
Benim zaten sitede kendi fotpğraflarım vardı diye gerek duymadım burdaki bazı arkadaşlarımda gördü zaten benim fotoğraflarımı. Demek gereği duymadım.

Back
X