Gerçekten genç anne olmuşsunuz. Yaşınız baya gençmiş ki bence bu da bir avantaj. Ya bilmiyorum ama bence bu durumda kestirip atmayın. Zaten şu an Amerika'ya gitme durumuzun yok. İleride giderseniz da çocuklarınız büyümüş olacak. Çok küçük olsalar tamam da bence şu an için bu adamla içinize siniyorsa bence evlenin.Çok yaşlı değilim. Sadece erken anne oldum. 35 yaşındayım. Oğlumun biri 16 biri 14 yaşında
WASPlarla farklılar diye sanırım.Her şey fazla iyi değil mi ?
Doktorası var,sonradan Müslüman olmuş, alçakgönüllü ve zenci (artık zenciyi neden vurguladiysaa.)
Ben olsam düşünürdüm..
Her şey cok iyiyse huylanirdim.
Üstelik sadece 1-2 ayda..
Zenci kültürü farklı bir kültür hanımefendi. Bu kültürden biriyle evli biri var mi anlamında söyledim. Ayrıca tek mesajda söylemedim, insanlara cevap yazdim. Bende yüksek lisans mezunuyum ve kusura bakmayın ama bizim ülkemizde yüksek lisans mezunları bile burnu havada geziyor. Ayrıca ikimizde meslek sahibi kendi ayaklarının üzerinde duran insanlarızHer şey fazla iyi değil mi ?
Doktorası var,sonradan Müslüman olmuş, alçakgönüllü ve zenci (artık zenciyi neden vurguladiysaa.)
Ben olsam düşünürdüm..
Alkış butonu niye koymamışlar şuraya. Tam alkış atmalıkYerin dibine gömdumten sonra,önemli olan insan olması demeniz çok ironik.
Haklısınız. Sadece kültür anlamında hala emin değilim. Aynı evin içinde farklı bir yaşam tarzına sahip olursak diye korkuyorumGerçekten genç anne olmuşsunuz. Yaşınız baya gençmiş ki bence bu da bir avantaj. Ya bilmiyorum ama bence bu durumda kestirip atmayın. Zaten şu an Amerika'ya gitme durumuzun yok. İleride giderseniz da çocuklarınız büyümüş olacak. Çok küçük olsalar tamam da bence şu an için bu adamla içinize siniyorsa bence evlenin.
Kendi vatandasinla evlenince ne problem yasarsan onu yaşarsınAmerikalı bir erkek arkadaşım var. Türkiye'de yaşıyor ve birkaç aydır beraberiz. Evlilik üzerine konuşmaya başladık ama çok farklı 2 kültür gibiyiz. Yabancı biriyle evli olan var mı. Nasıl problemler yasadinız?
Yahu burada senin eğitimine vurgu yapmıyorum,yahut vasıflarını bir göndermede bulunmuyorum.Zenci kültürü farklı bir kültür hanımefendi. Bu kültürden biriyle evli biri var mi anlamında söyledim. Ayrıca tek mesajda söylemedim, insanlara cevap yazdim. Bende yüksek lisans mezunuyum ve kusura bakmayın ama bizim ülkemizde yüksek lisans mezunları bile burnu havada geziyor. Ayrıca ikimizde meslek sahibi kendi ayaklarının üzerinde duran insanlarız
Bizim okullarimiz bitmediği için bir süre esimin ailesiyle yaşadık ve temizlik anlayışları sıfırdı ve ben hosgoremedim ayakkabıyla evin içinde gezmek kadar büyüktü. Eşim rahat biriydi bakarız modunda bense planlı biriyim ona göre. Yemek kültürleri berbattı alkol kültürleri vardı ve benim alkole tahammülüm yok ince çizgimdi.Tabi evimize tasindiktan sonra eşimle herseyi konuşarak çok güzel bir hayata başladık.Evet, elbette öyle. Bende bu yüzden tereddüt ediyorum. Ben daha kurallara bağlı biriyim o cok rahat biri mesela. Siz ne tarz zorluklar yasadinız?
Bence bunu konuşun. Yani kafanıza takılan ne varsa sorun. Sizi tanıyor ve yanlış anlayacağını hiç sanmıyorum. Neler kafanıza takılıyor bunu en iyi siz bilirsiniz. Çocuklarınız varken size gelip kalmıyordur belki ama eğer siz onun evine gidiyorsanız biraz gözlemleyin bakalım. Yani ben çok keskin bir fark olacağını sanmıyorum. Çok değişik bir durum görürseniz de rica edersiniz yapmaz diye düşünüyorum. Bir arkadaş yukarıda oda arkadaşım camlar açık soyunuyordu demiş. Böyle bir durumu uyarırsanız anlar bence ama atıyorum kıyafetini katlamıyordur buna takılmayın bence.Haklısınız. Sadece kültür anlamında hala emin değilim. Aynı evin içinde farklı bir yaşam tarzına sahip olursak diye korkuyorum
Yerin dibine gömdumten sonra,önemli olan insan olması demeniz çok ironik.
Sizin nişanlıniz nereli ve ne tür zorluklar yasadinız?
O zaman bunu daha kibar bir dille söyleyin lütfen. Yazdığım özelliklerle ilgili konuşuyorsunuz ilişkiyle ilgili değilYahu burada senin eğitimine vurgu yapmıyorum,yahut vasıflarını bir göndermede bulunmuyorum.
Ben huylanirdim diyorum,sen yarın nikahlansan da benim bir kaybım olmaz ki.
Buraya konu açıyorsunuz,bizim basimaza gelse ne yapardık diyoruz özetle.
Sana 2 ay yeter,ben 1yili devirmeden asla evlilik konuşmam/konuşturmam misal.
Yok hayatım bendeki zenci. Ama bence cool bir tarafı var. Asla yaşlanmiyor adamlar. Ama 2 erkek kardeşi ve 1 kızkardeşi aynı tarif ettiğin gibi sarışın Amerikalılar ile evliler
Nişanlandım deyinceYok leym nerde
Arkadaşım sana göre kibar olmayan,bana göre çok uygun ve doğru olabilir.O zaman bunu daha kibar bir dille söyleyin lütfen. Yazdığım özelliklerle ilgili konuşuyorsunuz ilişkiyle ilgili değil
Bence kasacak bişey yokHer şey fazla iyi değil mi ?
Ben olsam düşünürdüm..
Evet ve çok spora yatkın oluyorlar bence.Black don't crack demişler, zenciler gerçekten hiç yaşlanmıyor vay arkadaş
Bunun hassas olmakla ilgisi yok. Konuyu 360 derece değiştiren sizsiniz. Önce özellikleriyle ilgili konuştuğum için eleştiriyor ve gerçekçi bulmadiğinizi söylüyorsunuz, tepki gösterince alakasiz bir şekilde ilişki süresinin kısalığından bahsediyorsunuz. Kusura bakmayin ama bu ne perhiz ne lahana turşusuArkadaşım sana göre kibar olmayan,bana göre çok uygun ve doğru olabilir.
Ayrıca üslup ile alakalı bir problem olsa zaten buranın yöneticileri var.
Uyarıyı yaparlar mutlaka.
Madem yazdın,konuşulacak.
Madem bu kadar hassasın,konu açmayacaksin.
Bu yapmacık,kibarcik ve samimiyetten uzak tavirlariniz aslında kibarliktan ve ictenlikten uzak olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?