Zaten büyük oğlum 2 yil sonra üniversiteli. Diğerinin 3 yılı var. Yani birkaç yıl bekler ve sonrasında iyi giden bir evliliğim varsa elbette gidebilirimGidelim derse bırakıp gideceksiniz yani?
Ohoo tamam anladık elin yabancısı evlenmeden cocuk sahibi olmjsta kız arkadaşından boy boy cocuk yapan adam senle evliyken baska kız arkadaşlarından da yapar gayet . Gecen onediyoda siyahlilerin genel yalanı cocugum yok derler ama nikahsız kız arkadaşlarından sayısızca cocukları cıkar ortaya diyeAmerika ya gitmeyi hiç ama hiç istemiyorum. Zaten o da burda yaşıyor
O da benim gibi erken çocuk sahibi olmuş. Çocuklarından biri 21 biri 19 yaşında ve aslında hiç evlenmemiş. Kiz arkadaşından çocuk sahibi olmuş. Çocuklarıyla görüşüyor zaten
Vallahi o kadarını bilemeyeceğimOhoo tamam anladık elin yabancısı evlenmeden cocuk sahibi olmjsta kız arkadaşından boy boy cocuk yapan adam senle evliyken baska kız arkadaşlarından da yapar gayet . Gecen onediyoda siyahlilerin genel yalanı cocugum yok derler ama nikahsız kız arkadaşlarından sayısızca cocukları cıkar ortaya diyebir paylasım vardı
Tercih meselesi tabi ben bırakmazdım. Üniversiteli de olsa ilgi şart. Amerika’dan gelip gitmek, onların gelmesi zor olur.Zaten büyük oğlum 2 yil sonra üniversiteli. Diğerinin 3 yılı var. Yani birkaç yıl bekler ve sonrasında iyi giden bir evliliğim varsa elbette gidebilirim
Bir heves gibi geldi bilemedim bu iş olmaz gibi burdan ne kadar arastırabilirsiniz ki onu. sende ona aikeni düzgün(düzgündür bilemem) gibi göstermişsindir . kız aarkadasıyla iletişimi ne derece nasıl cocuklarını önemsiyor mu bilmiyorumda bunu pek dert etmiyorsunuz sanırım. şimdi bu türk olsa veya eski esiniz kız arkadaşından boy boy cocuk yapmış olsaydı. Esim eski svgilisyle cocuklar yuzunden surekli iletişm kuruyor gorusuyor bosanmalı mıyım diye konu acılıyor gercekten bu durumu dusundunuz mu .Vallahi o kadarını bilemeyeceğimDüşüncesi bile korkunç. Ama en azından şu anlık benimde tanıştığım 2 çocuğu ve düzgün bir ailesi var gibi görünüyor
Illa ki kulturel catismalar oluyor, gerci Turkle evlenseniz de oluyorAmerikalı bir erkek arkadaşım var. Türkiye'de yaşıyor ve birkaç aydır beraberiz. Evlilik üzerine konuşmaya başladık ama çok farklı 2 kültür gibiyiz. Yabancı biriyle evli olan var mı. Nasıl problemler yasadinız?
Eski kız arkadaşıyla çocuklar küçükken ayrılmışlar. Kadın evliymiş şimdi. Sonrasında müslüman olmuş zaten. O zaman böyle şeyleri dert etmiyorlarmiş anladığım kadarıyla. Onların kültüründe bu çok normal. Kaç çocuktan sonra evleniyorlarmisBir heves gibi geldi bilemedim bu iş olmaz gibi burdan ne kadar arastırabilirsiniz ki onu. sende ona aikeni düzgün(düzgündür bilemem) gibi göstermişsindir . kız aarkadasıyla iletişimi ne derece nasıl cocuklarını önemsiyor mu bilmiyorumda bunu pek dert etmiyorsunuz sanırım. şimdi bu türk olsa veya eski esiniz kız arkadaşından boy boy cocuk yapmış olsaydı. Esim eski svgilisyle cocuklar yuzunden surekli iletişm kuruyor gorusuyor bosanmalı mıyım diye konu acılıyor gercekten bu durumu dusundunuz mu .
ve sizin cocuklarınuz var onları bir kenara savurup maceraya atılmanızı istemezdim.
Bence en iyi evlilik yabancıyla evlilik kaynana derdi yok bu kadar insanı geren yok ohh miss evlen valla hayatını yaşa
Çok teşekkür ederim. İnanın amacım sadece deneyimleri olan insanları bulmaktı.Sen mantık insanısın @SayYouLoveMe ,normalde bana da çok geçmez böyle konular ama bu üye bana samimi geldi ya,öyle bir hissiyat aldım.Ne bileyim.
O paylaşımı ben yapmis olabilirim. En bilindik siyahi yalanı 'cocugum yok'tur, derler. Hem birkaç kişiden duymuştum hem de eşi siyahi olan bir blogger kendi sayfasında yazmıştı, okumak isteyenler buraya TikTikOhoo tamam anladık elin yabancısı evlenmeden cocuk sahibi olmjsta kız arkadaşından boy boy cocuk yapan adam senle evliyken baska kız arkadaşlarından da yapar gayet . Gecen onediyoda siyahlilerin genel yalanı cocugum yok derler ama nikahsız kız arkadaşlarından sayısızca cocukları cıkar ortaya diyebir paylasım vardı
Benim gordugum erkekler genelde bosaniyor (eger Kadin Cok uysal degilse), ama turk kadinlari gayet de guzel yuruyutuyor yabancilarla evliligi. Amerikali diye tektip dusunmeyin, oranin da cesit cesit insani var, ailesini, yasantsini anlamaya calisinAmerikalı bir erkek arkadaşım var. Türkiye'de yaşıyor ve birkaç aydır beraberiz. Evlilik üzerine konuşmaya başladık ama çok farklı 2 kültür gibiyiz. Yabancı biriyle evli olan var mı. Nasıl problemler yasadinız?
Benim bir acelem yok elbette. Henüz bir evlilik teklifi almış değilim. Sadece bu aralar sık sık kendi aramızda konuşuyoruz. Ve İstanbul'da zaten bir evim var. Ya da canlari her sıkıldığında görebilecekleri bir anneleri var. Çok şükür arabamda var. Her programlarında gelip yanlarında olabilirim. Şu anlık bir karara varamadiğim için soruyorum. Ayrıca o nun çocukları hakkında endişeleriniz konusunda haklısınız ama onların çok iyi bir baba oğul ilişkisi var. Birazda bu yüzden beni cezbetti evlilik fikri. Gelip babalarını ziyaret ediyorlar sürekli. Hatta özelikle küçük oldukları dönemde gelip her yaz tatilini Türkiyede geçirmişler. Biraz Türkçe biliyor her iki oğluda. Ayrıca bir Türkle de evlensem elbette çocuklarım ve bir yabancı arasındaki dengeyi sağlamam gerekebilirO paylaşımı ben yapmis olabilirim. En bilindik siyahi yalanı 'cocugum yok'tur, derler. Hem birkaç kişiden duymuştum hem de eşi siyahi olan bir blogger kendi sayfasında yazmıştı, okumak isteyenler buraya TikTik
Konuya gelince , uluslararasi ilişkileri çok severim, muhtemelen ben de öyle bir evlilik yapacağım ama konu sahibi sizin büyük dediginiz çocuklarınız büyük değil ki
Biri 16 yaşında,biri 14 yaşında.
Ergenliğin en deli çağları olduğu gibi bir de sınava az zaman kalmış durumda.
Ne bileyim, hal böyle olunca bir değil bin kez düşünmek gerekiyor
Üstelik başka şehre tasinacakmissiniz. Çocuklarınızi ayda bir , üç ayda bir görmeyi mi düşünüyorsunuz?
Diyelim ki tasindiniz,çocukları görmeye her hafta İstanbul'a gitseniz her gittiğinizde ev mi tutmayı düşünüyorsunuz? Ki dünyanın parasi.
Diğer seçenek her gittiğinizde bir akraba evinde kalmak..ki bu da iğrenç bir seçenek.
Planınız nedir?
Çocukları babası tek başına otogara götürecek,siz mi karşılayacaksiniz? O yaştaki çocukların bir başına her hafta otobüsle ucbucuk saat yol gelmesi (Avrupa yakasından otobüsle bu kadar sürüyor,asyadaysa daha yakındır) sonra tekrar geri dönmesi, hem de bunu sınav senesinde yapması sürdürülebilir bir şey mi?
Çocuklarınız adamı tanıyor mu? Seviyor mu?
Özellikle oğlunuz 16 yasinda ergen bir erkek. Annesi zenci bir adamla evlendi diye iğrenç imalara,esprilere maruz kalabilir. Zorbalık bile görebilir.
Ha, çocuğum zorbalık görecek diye evlenmekten vazgeçilmez ama üç beş aylık tanıdığın adamla da çocukların onayı alınmadan evlenilmez.
Ne bileyim, benim içime sinmedi.
Ayrıca adam kendi çocukları 9 ve 11 yaşındayken bırakıp başka Kitaya gelmiş, on yıldır burada keyif mi çatıyor? Yoksa yılın ne bileyim her yılın iki ayı falan gidip orada çocuklarıyla yaşamış mi? bu da önemli bir done. Kendi çocuğuna bakmayan senin çocuğuna da öyle güzel güzel bakmaz. Hatta varlığından rahatsız olabilir .
Ben yerinde olsam evlenmezdim hemen.
hem aceleniz ne?
gelsin, gitsin, hatta beraber seyehat falan edin,iyice bir taniyin. Cocuklar size geldiğinizde o da gelsin, hatta evde ingilizce masa oyunları falan oynayın, keyifli anlar geçirin hep beraber. Zamanla abi olsun onlara. Derken derken yavas yavaş evlilik fikrine çocukları alıştırin, onların da onayıyla evlenin.
benim de iki çocuğu varken sevgilisi olan bir yakın akrabam var. Sevgilisisinin çocuğuyla kendi çocuğu yaşıt, bayiliyorlar birbirlerine. Müstakbel babaya/anneye de bayiliyorlar. Hevesle ailelerinin evlenmesini bekliyorlar. Ama tabii bu da zaman içinde oldu. İlk zamanlar gerginlikler,çatışmalar, anne babasini paylaşmak istememeler falan çok olmus. Ama beraber mutlu anılar geçire geçire onlar da bu işten keyif almaya başlamış.
eğer siz böyle bir süreç yaşamadan cat diye evlenirseniz sizin diğer şehirdeki eviniz çocuklarınız için çekindikleri bir yabancinin evi olacak. O evde gergin olacaklar, gelmek istemeyecekler, sizin sabah beraber odadan çıkmanız onları rahatsız edecek ... Ne gerek var ki
önce aralarını yapın,sonra evlenin. Sonucta çocuk sahibi olmak isteyen biri değilsiniz ki yaşım geçiyor diye acil bir evlilik yapma niyetinde olasınız. Zamana yayin, hata yapmayın
Şu an acelem yok zaten. Ama nişanlanmak bile büyük bir adım benim içinYabancı olmak sorun değil de
Birkaç aydir birlikte olduğunuz biriyle iyice tanımadan evlenmeyin bence
Ne zaman nisanlandiniz siiizO zaman iyice bakıcaksınız. Yabancı biriyle nişanlanmış biri olarak şunu söyleyeyim ki , arada çok büyük bir aşk/sevgi yoksa çok çok zor. Yani yalnız kalmayayım/elimde bu var/yaşım geldi ehh haydi bu olsun şeklinde yaılacak bir evlilik türü asla değil. benim tavsiyem dediğim gibi birbirinizi çok iyi tanıyın, yapabilecek misiniz, yapamayacak mısınız iyice bakın, mutlaka bir süre birlikte yaşayın. Sizin yerinizde olsam en az 3 ay birlikte yaşardım.
Benim gordugum erkekler genelde bosaniyor (eger Kadin Cok uysal degilse), ama turk kadinlari gayet de guzel yuruyutuyor yabancilarla evliligi. Amerikali diye tektip dusunmeyin, oranin da cesit cesit insani var, ailesini, yasantsini anlamaya calisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?