Yabancıyla evlilik

Bence Türkiye'de farklı kültürden biriyle evlenirseniz daha çok zorluk çekersiniz yabancılar çok kasmadıkları için problem olmaz diye düşünüyorum

Bu arada mesajımı gören olursa fikrinizi sormak istiyorum. O benimle evlenmeyi hayal ettiğini ve eğer evlenirsek onun ilk evliliği olduğu için gelinlik damatlık giymek istediğini söyledi. Benim boyumca çocuklarım varken bunu doğru bulmuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yani siz istemiyorsanız orta yol bulun derim. Çok zarif elbise tarzı gelinlikler var. Öyle bir şey giyebilirsiniz.

Seridina bütün mesajlarıma içtenlikle cevap verdiğin için teşekkürler. Bunu dile getireceğim
Ne demek rica ederim Geçen mesajlarımda da yazdım. Çevremde yabancı ile evlenen çok kişi var. O yüzden ben bu konulara olumlu bakıyorum. Bu sebepten bu konuya yorum yapıyorum. Bir de ben ilişkinizden olumlu enerji aldım. İnşallah olur

Çok çok teşekkür ederim. Evet ikimizde yaşını başını almış maceraya doymuş insanlarız. Sanırım bu yüzden olumlu bir enerji aldın Umarım hayat sana da güzellikler getirir

Yan gelip yatmak yerine kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz

Ayni şey mi? Birinde mahkemeyle vs ugrasiyorsun. Oncesinde de birlikte yaşanmiyorsa eger yeniden ev düzen vs kurmak lazim. Cocuk olduysa daha fena.
Nişanda yuzugu cikartip haddi baay dersin.

Ay evet öyle tabi ki.
Ama nişanlanmak evlenmeye hazırım demek benim için de. O yüzden şaşırdım ben bu cümleye

Ay evet öyle tabi ki.
Ama nişanlanmak evlenmeye hazırım demek benim için de. O yüzden şaşırdım ben bu cümleye

Bazilari için nişan tanima süreci demek.
Bizde nişan vs yok mesela evlilik teklif etti eşim, orada yuzuk taktik hemen sonra evlilik hazirliklari yapildi ve evlendik mesela ama Turkiyede 6 ay bazen 1 sene nişanli sureci yapiyorlar.

Yabancı ile evliliği bilmem ama Türk erkeği ile evlilik çoğunluk açısından oldukça zor gördüğüm kadarı ile

Bence öyle değil.
Özellikle Avrupalı kadınlar taviz vermez.
Eğitimli belli bir standartta olan kadınlar için söylüyorum o yüzden Türk erkeğiyle zor.
Rus falan uyum sağlayabilir oda adamın parası varsa.
Gelip Türkiye'de yaşamaz mesela genelde orda doğup büyüyen erkeklerle evleniyorlar onlarda zaten Avrupa kültürünü almış oluyor.
Yine de zor ama.
Çok fazla tanıdığım var boşanan .
Türk kadını uyumlu genelde fedakar oluyor çünkü aile değerleri var o yüzden idare ediyor.
Avrupalı erkek zaten müslüman kadın tercih ediyorsa aile değerleri olduğu için oluyor bu.

Katılıyorum. Avrupalı kadın ile bir Türk erkeğinin anlaşması zor. Söylenildiği gibi Ruslar veya Balkan ülkelerinden olan kadınlar bir nebze daha uyumlu oluyor bizim erkeklerle ama eğer erkek çok modern düşünceli bir erkekse o ayrı. Türk kadını genel olarak uyumlu bence ve bu yüzden de yabancı erkeklerle evlendiklerinde nispeten daha uzun ömürlü oluyor.

O kadar garip genellemeler var ki bilemedim.
Turk erkekler hepsi egitimsiz ve geleneksel değiller.
Tavizden kastiniz nedir onu da anlamadim.
Egitimli avrupali kadin da gayet uyum sagliyor. Cocuklarin isimlerinden bile belli oluyor bu.

*Turkiyede okurken daha ogrenci zamanlarinda tanisip evlenen arkadaslar var. Oyle cok parali erkekler de değillerdi. Rus= para bakiş aciniz hiç hoş degil bir defa.

*Turkiyede yaşayan avrupalilar var.

*Ama avrupada doğmuş her erkek avrupa kulturunu almiş olmuyor malesef keske alsa.

*Musluman kadin tercih etmeyenlerin de aile degerleri var.

Bazilari için nişan tanima süreci demek.
Bizde nişan vs yok mesela evlilik teklif etti eşim, orada yuzuk taktik hemen sonra evlilik hazirliklari yapildi ve evlendik mesela ama Turkiyede 6 ay bazen 1 sene nişanli sureci yapiyorlar.

Bizde nişan var ama düğün nişan arası 3-5 ay olur normalde. Düğün hazırlıkları için yeterli miktarda zaman kadar. Nişan olur, nikah günü alınır, ev tutulur eşyalar alınır ne bileyim
Afro amerikalılarda nasıl bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…