pazartesi | salı | çarşamba | perşembe | cuma | cumartesi | pazar |
24.2 | 25.2 Üst vücut Kardiyo | 26.2 Hybrid | 27.2 Üst vücut | 28.2 Yürüyüş | 1.3 Hybrid | 2.3 Foam rolling |
3.3 Hybrid | 4.3 Üst vücut | 5.3 Hybrid | 6.3 Bacak | 7.3 Yürüyüş | 8.3 Üst vücut | 9.3 Bisiklet |
10.3 Bacak | 11.3 | 12.3 Hybrid | 13.3 Üst Vücut | 14.3 | 15.3 | 16.3 |
17.3 Tüm vücut push | 18.3 Tüm vücut + bisiklet | 19.3 | 20.3 Tüm vücut pull + bisiklet | 21.3 Bacak | 22.3 | 23.3 Kol pve hiit |
24.3 Tüm vücut Push | 25.3 | 26.3 Tüm vücut pull | 27.3 Kol/intervals | 28.3 | 29.3 Tüm vücut + bisiklet | 30.3 Tüm vücut |
31.3 | 1.4 | 2.4 | 3.4 | 4.4 | 5.4 | 6.4 |
7.4 | 8.4 Tüm vücut + bisiklet | 9.4 Rucking | 10.4 Bacak | 11.4 | 12.4 | 13.4 |
14.4 | 15.4 | 16.4 Tüm vücut + Kol | 17.4 Tüm vücut + Bisiklet | 18.4 Tüm vücut | 19.4 | 20.4 Tüm vücut + Bisiklet |
21.4 Kol + Bisiklet | 22.4 Bacak | 23.4 Yürüyüş | 24.4 | 25.4 tüm vücut + Karın | 26.4 | 27.4 Voleybol |
28.4 Üst vücut | 29.4 Alt vücut +bisiklet | 30.4 |
hayırlı olsun topiğiniz. yağ oranınız kaç biliyor musunuzHa bugün ha yarın derken bir türlü hayata geçiremediğim değişimime günlük tutmaya karar verdim. Daha sonra detaylı güncelleyeceğim. Her birini açıklayacağım. Vahtım yohhhh. Kilom 54 civarı. İlk hedefim vücut rekompozisyonu olduğu için koruma kalorimi alacağım, kardiyo yapamazsam 200-300 kalori açık vermeyi planlıyorum. Ölçüm mölçüm yok aynadaki görüntümü baz alacağım ara sıra da tartılırım.
Koruma kalorisi: 1800-2000
Kilo verme: 1600-1800
Neye göre değişecek, haftada kaç kez spor yaptığıma bağlı 3 gün ve üzeri olursa kalori artacak.
Yapacaklarım
Diyet kısmı;
Aralıklı oruç
Carb cycling
Nutella kaşıklamayı kesmek(şüpheli)
Spor kısmı
Ağırlık antrenmanı
Kardiyo(şüpheli)
Devam edecek
Teşekkürler. Ölçüm yaptırmadım, internetteki görselleri baz alarak %24-26 civarı olduğunu düşünüyorum.hayırlı olsun topiğiniz. yağ oranınız kaç biliyor musunuz
Ben kilo alıp yağ oranımı düşürdüm skinnyfat vücudum vardı 60 kiloyken. 64üm daha düşük yağ oranım belim neredeyse 7 cm incekilo vermeden yağ oranı düşmüyor ki. bende öyle oldu. sporla desteklerseniz yağ yakarken kas da kazanabilirsiniz.
maşallah size. nasıl yaptınızBen kilo alıp yağ oranımı düşürdüm skinnyfat vücudum vardı 60 kiloyken. 64üm daha düşük yağ oranım belim neredeyse 7 cm ince
Yarın başlıyorumHadi bakalim, kolay gelsin.
Bende kendime tarti sayisina takilma,yag olcumune odaklan diye diretiyorum.
Size gore benim kilometer da yag oranimda fazla.
Bugun basladiniz mi?
Carb cycling ilk defa duydum.Güncelledim sonunda biraz daArrietty_ nin dürtmesiyle yarın egzersiz diyet aralıklı oruç başlıyorum. Pazartesi bi tartılıcam onu buraya yazıcam. Normalde adetim olmamasına rağmen iki gündür alkol tükettim ve karbonhidrat alımım fazlaydı. Baya bir su tutmuşumdur, yarın tartı yok o yüzden.
Benim de yeni öğrendiğim bir terim bu, kendime uyarlamaya karar verdim. Çünkü sürekli düşük karbonhidrat ya da ketojenik diyete uymak benim için imkansız. Bu şekilde karbonhidratlardan mahrum kalmayıp egzersiz günlerime göre tüketeceğim bakalım.Carb cycling ilk defa duydum.
Azcik google e sorayim neymis
Benim vucudum odemli iken yumurta veya saf protein besleniyorum. Ise yariyor gibi. Veya ben oyle saniyorum :)
Aslinda okadar spora iyi beslenmissinGünün özeti;Eki Görüntüle 3550181
Bugün hem üst vücut ağırlık antrenmanı hem kondisyon bisikletiyle kardiyo yapabildim. Güzel başlamıştım aslında ta ki öğleden sonra kayınvalidem krep yapana kadar. Bütün bunların üzerine nutellalı krep yedimtoplam 1853 kalori, hadi 2000 diyelim. Saat 15:00de oruca başladım.
Teşekkür ederim, bugün karbonhidratı kısmadım spor için ama nutella olmasaydı iyi olurdu.Aslinda okadar spora iyi beslenmissin
Bi daha almıcam bu bitinceNutellayi en iyisi eve hic almayin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?