Yağ takıntısı

izmirsivas3558

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2022
72
13
8
27
Kizlar merhaba yağlı birseye yediğimde hemen elimi yikama ihtiyacı duyuyorum hatta agzimi hemen silerim islak mendille kahvalti yapmis olsam bile bu durum artık yoruyor ve evli oldugum icin bazen esimle tartismamada sebep oluyor birinden duymustum yagli ellerini surme bit olur diye o yuzden ustume yag damlasa sicrasa hemen ustumu degistirir yikarim ve mutfakta yikadigim halde ellerimi temiz hissetmiyorum banyoda el sabunuyla temizleme ihtiyaci duyuyorum cevremdekilere bakiyorum mutfakta bulasik deterjaniyla ellerini yikadiktan sonra yeterli geliyor telefonu falan elliyorlar ama ben ellerimi bulasik deterjaniyla yikasamda banyoda bir daha yikiyorum sizce ne yapmam lazim

Hayir tabiki yagli olunca sabunla yikanir normali budur. Ama lekeli giyinmekte hos değil bence normal.yemek yerken normal pecete ile silinir zaten .bitlenseniz nolacak sampuan var artik taragi var . hem sanirim cocugunuz yok okuldan biti alip alip gelecek al sana yeni bir travma .böyle seyleri takmayin asiriya kacmayin

Ben direk yalıyorum elimi

Bana normal geldi davranışıniz. Bende özellikle elim yaglandiysa muhakak ellerimi yikar yağdan arindiririm sağa sola bulaşmasını sevmem değdiği yere yılışıyor çünkü. Ayrıca bulaşık deterjanı banyodakinden daha etkili bence fairy pril falan daha güçlü kir cozuyolar eşinizle tartışma boyutuna gelmeniz ilginç.

Temizlikten zarar gelmez.
oyle takıntılar normal. Hergün evi kırklamıyorsun ya

İlle banyo sabunuyla yıkamam lazım kısmına gelene kadar normaldi, ona gereksiz şartlanmışsın

Ben direk yalıyorum elimi
Bi yağ olmuş kaç para değil mi :)

Konu sahibi bence sorun yok. Üstünüz kirlendiyse degistirirsiniz, elinuz kielendiyse yıkarsınız. Ha ben bulaşık deterjaniyla elimden çıkan yağı bir de lavaboda yıkama ihtiyacı hissetmem ama davranışınızı da abartılı bulmam. Normal bence.

Aslında bulaşık deterjanı ile yıkamak yağı çıkarır üstüne banyoya gitmenize gerek yok.
Bulaşıl deterjanın amacı inatçı yağları bile geçirmek ya reklamlarda onu iddia ediyorlar ya.
Bir yıkama yetmiyor demediğiniz için evet nir sorun var gibi geldi bana da.
El yıkama sabunu yetmiyor illa bulaşık deterjanına gidiyorum yağ gitsin diye deseniz bir nebze mantık olurdu belki ama şu an sizin inanışlarınız gibi geliyor.

6 aylık evliyim daha cocugum olmadi kiz sus sus travma deme bana takmasam iste

Ya normalde boyle degildin bu sorunu asmamiz lazim diyor tartisma dedigim sorun haline gelmesi

Eskiden bende senin gibi ihtiyac duymaz mutfakta yikardim 4 aydir olan birsey iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…