- 22 Kasım 2020
- 6.461
- 91.655
- 498
- 32
- Konu Sahibi izmirsivas3558
-
Deterjanla da yikanmaz. Yaptıkların doğru da, bu denli takinti haline getirip dusunmen anormal.Bulasik ilaci degil deterjani kardesim ayrica anormallik kismina gelirsek bence cevap daha yakisir olmus bu kelimeye
Iste bende sizlere bundan sebep soruyorum siz benim yerimde olsaniz kendinizi nasil durdururdunuz diye çünkü gercekten anormal oldugunu bildiğin halde icin rahat etmiyor ellerini yikamadanDeterjanla da yikanmaz. Yaptıkların doğru da, bu denli takinti haline getirip dusunmen anormal.
Zaten her yemekten önce ve sonra ellerimizi ağzımızı yıkamamız gerekmiyor mu?Kizlar merhaba yağlı birseye yediğimde hemen elimi yikama ihtiyacı duyuyorum hatta agzimi hemen silerim islak mendille kahvalti yapmis olsam bile bu durum artık yoruyor ve evli oldugum icin bazen esimle tartismamada sebep oluyor birinden duymustum yagli ellerini surme bit olur diye o yuzden ustume yag damlasa sicrasa hemen ustumu degistirir yikarim ve mutfakta yikadigim halde ellerimi temiz hissetmiyorum banyoda el sabunuyla temizleme ihtiyaci duyuyorum cevremdekilere bakiyorum mutfakta bulasik deterjaniyla ellerini yikadiktan sonra yeterli geliyor telefonu falan elliyorlar ama ben ellerimi bulasik deterjaniyla yikasamda banyoda bir daha yikiyorum sizce ne yapmam lazim
kendini rahat birak, sabunla yika ve tertemiz oldu de otur, zorla kendiniIste bende sizlere bundan sebep soruyorum siz benim yerimde olsaniz kendinizi nasil durdururdunuz diye çünkü gercekten anormal oldugunu bildiğin halde icin rahat etmiyor ellerini yikamadan
Esimle sorun olan surekli agzini sildin mi diye sormamdan kaynakliZaten her yemekten önce ve sonra ellerimizi ağzımızı yıkamamız gerekmiyor mu?
Yağdan bit filan olmaz, bit denen şey bir hayvan, üstüne yağ sıçrasa o yağ bite mi dönüşüyor?
Yemek pişirirken mutlaka sıçrar zaten üstümüze, mutfaktaki işiniz bitince değiştirin üstünüzü, sıçrar sıçramaz değiştirip yine aynı işe dönüp yine sıçraması mantıklı mı?
Eşinizle niye problem oluyor bunlar?
Benim mutfağımda bir de el sabunum vardır, yemek yapıp yada bulaşık yıkayıp bitince sabunla yıkar çıkarım mutfaktan yani bu kadar basit birşeyi soruna nasıl dönüştürdüğünüzü anlamadım
Deniycem tesekkur ederimkendini rahat birak, sabunla yika ve tertemiz oldu de otur, zorla kendini
Aynen ama iste sen fairyle yikadiginda bu sana yeterli geliyor iste ama bana sanki hala elimde yag var gibi geldiginden banyoda el sabunuyla yikiyorum isteZaten doğrusunu yapiyorsun.
Ben yemek yaparken 40kez ellerimi fairyle yıkarim. Yemek yerken ellerim biraz yağlandiysa kapi kollari prizleri dirseğimle acarim.ama bunu zaten herkes yapiyordur
Eşiniz kaç yaşında?Esimle sorun olan surekli agzini sildin mi diye sormamdan kaynakli
Tabikide durmadan ustumu degistirmiyorum
Tamam da ne var bunda? Siz öyle yaparsınız bir başkası böyle yapar sorun ne? Koyun mutfağa bir el sabunu olsun bitsinAynen ama iste sen fairyle yikadiginda bu sana yeterli geliyor iste ama bana sanki hala elimde yag var gibi geldiginden banyoda el sabunuyla yikiyorum iste
Biz de onu diyoruz işte eşinize yaptığınız baskı dışında bir anormallik yok olaydaIste bende sizlere bundan sebep soruyorum siz benim yerimde olsaniz kendinizi nasil durdururdunuz diye çünkü gercekten anormal oldugunu bildiğin halde icin rahat etmiyor ellerini yikamadan
Adamin hijyenine karıştigim tek nokta opulmek kismi kardesim anlatamadim herhalde seni esin yemekten sonra saclarindan opse hosuna gider mi sen demez misin agzin yagliydi falan filan diyeEşiniz kaç yaşında?
Benim çocuğum var 8 yaşında o bile biliyor yemekten sonra elini ağzını yıkamayı. Eşiniz çocuğunuz değil size ne silip silmemesinden? Bu yaşta adamın hijyen kontrolü mü olur
Siz dilediğiniz yerinizi dilediğiniz kadar silebilirsiniz de kimse size uymak zorunda değil adamı rahat bırakın
Yooo dememAdamin hijyenine karıştigim tek nokta opulmek kismi kardesim anlatamadim herhalde seni esin yemekten sonra saclarindan opse hosuna gider mi sen demez misin agzin yagliydi falan filan diye
Ozellikle asiri yaglanan elimi bulasik deterjaniyla arindiriyorum cunku yaglari temizleme ozelliklerinden dolayi zaten mutfakta onu kullaniyoruz daha etkili arindiriyor o yagi...Ustune banyo sabunuylada yikadin mi misssssKizlar merhaba yağlı birseye yediğimde hemen elimi yikama ihtiyacı duyuyorum hatta agzimi hemen silerim islak mendille kahvalti yapmis olsam bile bu durum artık yoruyor ve evli oldugum icin bazen esimle tartismamada sebep oluyor birinden duymustum yagli ellerini surme bit olur diye o yuzden ustume yag damlasa sicrasa hemen ustumu degistirir yikarim ve mutfakta yikadigim halde ellerimi temiz hissetmiyorum banyoda el sabunuyla temizleme ihtiyaci duyuyorum cevremdekilere bakiyorum mutfakta bulasik deterjaniyla ellerini yikadiktan sonra yeterli geliyor telefonu falan elliyorlar ama ben ellerimi bulasik deterjaniyla yikasamda banyoda bir daha yikiyorum sizce ne yapmam lazim
E yani hemen hemen ayni sey.ben mutfakta yikiyorum sen banyoda. Bazen bende tüm işlerim bitince banyoda yıkarim.doğrusu bu canim yani.Aynen ama iste sen fairyle yikadiginda bu sana yeterli geliyor iste ama bana sanki hala elimde yag var gibi geldiginden banyoda el sabunuyla yikiyorum iste
Ay konudan çok bağımsız ama tecrübenize güvenerek sormak istiyorum. Eşimin burnu kanamış gece ve nevresim kırmızı olduğu için 2 3 gün farketmedim sonra farkettim tabi makineye atmadan elimde yıkadım ettim ama çıkmıyor. Nevresim rengini götürmeden nasıl çıkarabiliriz bunu yaa. Nevresim de tonundan dolayı sırıtıyo maalesefEe yağ dökülse ben de çıkarıp yıkıyorum hatta önce tuz döküp sonra yıkıyorum:)
Regl kanı olduysa kıyafetim mesela onu da hemen çıkarıp soğuk suya tutup kanı yer etmeden yıkıyorum sonra geçmez kolay kolay çünkü.
Yani her lekenin türüne göre çözüm neyse onu uyguluyoruz ama öncesinde leke olunca hepimiz hemen çıkarıyoruz bence.
Orda sorun yok.
Bir Asperox bütün sıkıntınızı çözer gibiKizlar merhaba yağlı birseye yediğimde hemen elimi yikama ihtiyacı duyuyorum hatta agzimi hemen silerim islak mendille kahvalti yapmis olsam bile bu durum artık yoruyor ve evli oldugum icin bazen esimle tartismamada sebep oluyor birinden duymustum yagli ellerini surme bit olur diye o yuzden ustume yag damlasa sicrasa hemen ustumu degistirir yikarim ve mutfakta yikadigim halde ellerimi temiz hissetmiyorum banyoda el sabunuyla temizleme ihtiyaci duyuyorum cevremdekilere bakiyorum mutfakta bulasik deterjaniyla ellerini yikadiktan sonra yeterli geliyor telefonu falan elliyorlar ama ben ellerimi bulasik deterjaniyla yikasamda banyoda bir daha yikiyorum sizce ne yapmam lazim
Hayır hiç gerek yok mutfak önlüğü diye birşey var onu kullanabilirsiniz böylelikle sorunda kalmazHayir oyle degil mesela hepimizin basina gelebiliyor yemek yerken dokulebiliyor falan bu durumlarda ustumu cikarip yikiyorum yagli elbiseyle dolasmaktansa yikarim
Normal kanda ve 2-3 gün geçtikten sonra fikrim yok ama ıslakken karbonat döküp üstüne bekletseniz işe yarar mı ki?Ay konudan çok bağımsız ama tecrübenize güvenerek sormak istiyorum. Eşimin burnu kanamış gece ve nevresim kırmızı olduğu için 2 3 gün farketmedim sonra farkettim tabi makineye atmadan elimde yıkadım ettim ama çıkmıyor. Nevresim rengini götürmeden nasıl çıkarabiliriz bunu yaa. Nevresim de tonundan dolayı sırıtıyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?