Yağ takıntısı

Zaten her yemekten önce ve sonra ellerimizi ağzımızı yıkamamız gerekmiyor mu?
Yağdan bit filan olmaz, bit denen şey bir hayvan, üstüne yağ sıçrasa o yağ bite mi dönüşüyor?
Yemek pişirirken mutlaka sıçrar zaten üstümüze, mutfaktaki işiniz bitince değiştirin üstünüzü, sıçrar sıçramaz değiştirip yine aynı işe dönüp yine sıçraması mantıklı mı?
Eşinizle niye problem oluyor bunlar?
Benim mutfağımda bir de el sabunum vardır, yemek yapıp yada bulaşık yıkayıp bitince sabunla yıkar çıkarım mutfaktan yani bu kadar basit birşeyi soruna nasıl dönüştürdüğünüzü anlamadım

Iste bende sizlere bundan sebep soruyorum siz benim yerimde olsaniz kendinizi nasil durdururdunuz diye çünkü gercekten anormal oldugunu bildiğin halde icin rahat etmiyor ellerini yikamadan
kendini rahat birak, sabunla yika ve tertemiz oldu de otur, zorla kendini

Esimle sorun olan surekli agzini sildin mi diye sormamdan kaynakli
Tabikide durmadan ustumu degistirmiyorum

Zaten doğrusunu yapiyorsun.
Ben yemek yaparken 40kez ellerimi fairyle yıkarim. Yemek yerken ellerim biraz yağlandiysa kapi kollari prizleri dirseğimle acarim.ama bunu zaten herkes yapiyordur

Zaten doğrusunu yapiyorsun.
Ben yemek yaparken 40kez ellerimi fairyle yıkarim. Yemek yerken ellerim biraz yağlandiysa kapi kollari prizleri dirseğimle acarim.ama bunu zaten herkes yapiyordur
Aynen ama iste sen fairyle yikadiginda bu sana yeterli geliyor iste ama bana sanki hala elimde yag var gibi geldiginden banyoda el sabunuyla yikiyorum iste

Esimle sorun olan surekli agzini sildin mi diye sormamdan kaynakli
Tabikide durmadan ustumu degistirmiyorum
Eşiniz kaç yaşında?
Benim çocuğum var 8 yaşında o bile biliyor yemekten sonra elini ağzını yıkamayı. Eşiniz çocuğunuz değil size ne silip silmemesinden? Bu yaşta adamın hijyen kontrolü mü olur
Siz dilediğiniz yerinizi dilediğiniz kadar silebilirsiniz de kimse size uymak zorunda değil adamı rahat bırakın

Aynen ama iste sen fairyle yikadiginda bu sana yeterli geliyor iste ama bana sanki hala elimde yag var gibi geldiginden banyoda el sabunuyla yikiyorum iste
Tamam da ne var bunda? Siz öyle yaparsınız bir başkası böyle yapar sorun ne? Koyun mutfağa bir el sabunu olsun bitsin

Adamin hijyenine karıştigim tek nokta opulmek kismi kardesim anlatamadim herhalde seni esin yemekten sonra saclarindan opse hosuna gider mi sen demez misin agzin yagliydi falan filan diye

Adamin hijyenine karıştigim tek nokta opulmek kismi kardesim anlatamadim herhalde seni esin yemekten sonra saclarindan opse hosuna gider mi sen demez misin agzin yagliydi falan filan diye
Yooo demem
Adamın içinden gelmiş öpmüş çok huzursuz olursam gider duş alırım kocamın gösterdiği yakınlıktan sevgiden önemli değilya
Ki bu durumu ben sürekli yaşıyorum, oğlum tüm akşam yemeği boyunca öper beni sarılır yanağımda ruj izi gibi yağ izi kalır yağlı eliyle saçıma dokunur hiç rahatsız olmam sofradan kalkınca elimi yüzümü yıkarım yatmadan da saçımı yıkarım bitti gitti

Ozellikle asiri yaglanan elimi bulasik deterjaniyla arindiriyorum cunku yaglari temizleme ozelliklerinden dolayi zaten mutfakta onu kullaniyoruz daha etkili arindiriyor o yagi...Ustune banyo sabunuylada yikadin mi misssss

Bende de var o takınti hatta tatlı birseyler bulasincada rahatsiz hissediyorum🖐🖐

O yağdan tiksinmek oluyor. Bende tiksinirim, elimde vücudumda bıraktığı hissi sevmem. Elime bulaştığı an illa hemen temizlicem elimi yıkarken o gıcırdama sesi gelene kadar yıkayıp yağın gittiğinden emin olucam. Normal bişey yağın yapısından dolayı haklı buldum

Ay konudan çok bağımsız ama tecrübenize güvenerek sormak istiyorum. Eşimin burnu kanamış gece ve nevresim kırmızı olduğu için 2 3 gün farketmedim sonra farkettim tabi makineye atmadan elimde yıkadım ettim ama çıkmıyor. Nevresim rengini götürmeden nasıl çıkarabiliriz bunu yaa. Nevresim de tonundan dolayı sırıtıyo maalesef

Bir Asperox bütün sıkıntınızı çözer gibi

Hayir oyle degil mesela hepimizin basina gelebiliyor yemek yerken dokulebiliyor falan bu durumlarda ustumu cikarip yikiyorum yagli elbiseyle dolasmaktansa yikarim
Hayır hiç gerek yok mutfak önlüğü diye birşey var onu kullanabilirsiniz böylelikle sorunda kalmaz

Normal kanda ve 2-3 gün geçtikten sonra fikrim yok ama ıslakken karbonat döküp üstüne bekletseniz işe yarar mı ki?
Karbonat baya şeye iyi geliyor ona da gelir belki diye fikir yürüttüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…