Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet gelelim bana :))
Geçen hafta 74,500 düm ( acaba yanlış mı hatırlıyorum ya :)) ) çok geriye gitmem lazım bakmak için ama öyle kalmış aklımda )
Bu hafta 74,00 üm
-500 gr cık :)
Aslında düne göre +200 üm :) neyse haftalık baz alıyoruz nasılsa :)
Aslında regl sonrası falan daha çok vermem gerekirdi ya bu ödemler ufak tefek kaçamaklar sanırım fazla vermemi engelledi :)
Bugünden itibaren pro diyeti yapmaya başlıyorum Ramazan' a kadar inş :)
Ketoiste sokmam lazım vücudumu :)
500 gr gayet güzel. Ben olsam onu 700 gr olarak düşünüp sevinirdim :)
Aa sen süt içdikden sonra mı tartıldın canım.. Tabiki süt artı çıkarır hemde özel günün nedeniyle şişlik vardır, çünkü bu günlerde kaslarımız su topluyor.. Yani sür içmeden tartılsaydın kesinlikle daha az çıkardın zaten .. Sen haftaya 54,500 ' u baz al istersen :) tatlım :)
Kız beni sporda örnek alında , beslenmede benim bünye anormal biraz fazla karıştırmaya gelmiyor o yüzden dediğimi yapın yaptığımı fazla yapmayın dermişimm :)) hep beraber bişeyler yapıyoruz kuzum ayrıca :))
Tamam 54.500 baz alırım. :) Sporda zaten örnek alınıyorsun abla. Beslenmen de gayet güzel onuda örnek alıyorum. :))

Ah ahh ama çok şükür getiriyorum,sikinti olmuyor,bazen sekteye ugruyor o kadar:-)evet mümkün oldukça öğlen yiyorum ben de

Bu hafta ben de 500gr vermiştim.r ramazanda ne yapacaksın,t tavsiyelerin neler canım?
simite dayanamam zor oluyo benim de:-( süt fark etmiştir ama emin olmak için aynı bardak ölçüsünde su iç öncesinde ve sonrasında tartil ama Süt daha yoğun onu da unutma:-)
Bende çok severim simiti birde bizim burada bir pastane var onun gibi başka yapan yok. Ahh keşke bir tane yesem canım istedi. :)Sütü içtikten sonra aradan 2 saat geçtide öyle tartıldım. 200ml süt içip sonrada 500ml su içip öyle tartılmıştım. Yalnız bunu bilinçsizce yapmıştım sütün yoğunluğunu azaltmak için değil. Ben bu haftayı çok önemsememiştim. Özel günden dolayı şişlik var diye önemsemedim. Bir daha tartılayım en iyisio_O

Son düzenleme:
Sen tartılmadın mı şekerim bugün ?
Ramazan için birşeyler önericez tatlım.. Biraz araştıralım edelim .. Sağlıklısını paylaşalım .. Kendim sahıru az tutmayı ekmeksiz normal karatay usulu kahvaltı gibi yapmayı düşünüyorum ama ..
tartildim canım yarım kilo vermisim.tam buğday ekmeği de mi yoktu Karatay da??bir iki dilim de mi yemiyek:-((( :-):-)

Sağol bebeğim :) valla 100 fr versek bile kar yani :) sevinelim yanii :) hem gülmek epey kalori harcatıyormuş hatunlar :) iki gün önce Sporsonrası kalori harcamam devam ettiğinden kolumdan çıkarmamışdım, birşeyden dolayı kahkalar attım eşime anaa bir bakdım kalorimetre dıtdıtt ardı ardına ötüyor :)) gerçekden gülmek kalori harcatıyor... Gülme seanslarıyla zayıflama metoduna başlıycam yakında :))))
Canım ne zamandır kullanıyorsun kalorisayari,memnun musun?ben de almak istiyorum,nerden aldın,netten sipariş etmeyi dusunuyorum ben
Bende çok severim simiti birde bizim burada bir pastane var onun gibi başka yapan yok. Ahh keşke bir tane yesem canım istedi. :)Sütü içtikten sonra aradan 2 saat geçtide öyle tartıldım. 200ml süt içip sonrada 500ml su içip öyle tartılmıştım. Yalnız bunu bilinçsizce yapmıştım sütün yoğunluğunu azaltmak için değil. Ben bu haftayı çok önemsememiştim. Özel günden dolayı şişlik var diye önemsemedim. Bir daha tartılayım en iyisio_O
aklında olsun canım süte tarçın ekle ve elmayla ye ki hazmı kolaylaştıran,sut kabız yapabilir uzun vadede

500 gr gayet güzel. Ben olsam onu 700 gr olarak düşünüp sevinirdim :)

Tamam 54.500 baz alırım. :) Sporda zaten örnek alınıyorsun abla. Beslenmen de gayet güzel onuda örnek alıyorum. :))
Motive ettin kuzım beni seviniyim demi :)) olsun ben -500 diyim haftaya daha çok vermiş olurum sevinirim ayy :))
Beslenmeme de dikkat ediyim o zaman şekerim :) kirazları saymaya devam sen gibi madem :)))

tartildim canım yarım kilo vermisim.tam buğday ekmeği de mi yoktu Karatay da??bir iki dilim de mi yemiyek:-((( :-):-)
Gayet güzel hayatım yarım kilo :)
Karatay' da ekmek yok evet canım ama bir iki dilimi geçmeden tam buğday ekmeği yiyebilirsin sabahları ya da sahurda bir dilim :) sana izin var şekerim :))
Akşamları çorba salata veya yoğurt yanında bir çeşit yemek olsun .. Bir de hurma hem tatlı yerine geçer bu şekilde dengeleriz inşallah :) abartmak yok bu sene Ramazanda :)
Ben hep kilo alırım Ramazanda . Bu sene dikkatli davranıcam :) zaten maksat vücudumuzu dinlendirmek .. Sabır o konular ayrı zaten :))

Canım ne zamandır kullanıyorsun kalorisayari,memnun musun?ben de almak istiyorum,nerden aldın,netten sipariş etmeyi dusunuyorum ben
aklında olsun canım süte tarçın ekle ve elmayla ye ki hazmı kolaylaştıran,sut kabız yapabilir uzun vadede
Canım geçen cumartesi hediye aldı eşim bana .. Spor mağazasından aldı.. Netten değil.. benimkisi Sigma marka alman malı .. Polarıs' in Garmin' in ve birçok markanın var.. Sadece alırken kalp nabız ölçer için ayrı bir aleti var onun olmasına dikkat et, onsuz olanların sonuçları çok doğru değilmiş :) ben başda sevmemişdim onu ama sonradan yorumlarda okudum ki olması iyiymiş .. Apple' ın falan da var akıllı saat olarak ama fiyatları aşırı yüksek gerek yok bence .. Sigma Tr' de de var sanırım .. Tam modelinide yazarım düşünürsen canım .. 55€ ya aldı eşim .. Tr' de 250 gibi bir rakam fiyatı öyle görmüşdüm ama güncel rakam mı bilmiyorum :)
Aslında tavsiye ederim kalori ölçer almayı heyecan katıyor spora :))

Smiile Smiile kuzum netin olmadı sanırım canım ya özledim tatlım , hergün ilk senin msjınla açılıyordu topiğimiz.. Bir de ne kadar verdin merakdayım tatlım .. Bugün gelebilirsin inşallah hayatım :*

Gayet güzel hayatım yarım kilo :)
Karatay' da ekmek yok evet canım ama bir iki dilimi geçmeden tam buğday ekmeği yiyebilirsin sabahları ya da sahurda bir dilim :) sana izin var şekerim :))
Akşamları çorba salata veya yoğurt yanında bir çeşit yemek olsun .. Bir de hurma hem tatlı yerine geçer bu şekilde dengeleriz inşallah :) abartmak yok bu sene Ramazanda :)
Ben hep kilo alırım Ramazanda . Bu sene dikkatli davranıcam :) zaten maksat vücudumuzu dinlendirmek .. Sabır o konular ayrı zaten :))
Metabolizma yavaşlıyor hiç yenmezse diye biliyorum ama:-)evet ben de dikkat edeceğim inşallah,bu Ramazana göbekli başlayıp gobeksiz bitirmek istiyorum:-):-)
Canım geçen cumartesi hediye aldı eşim bana .. Spor mağazasından aldı.. Netten değil.. benimkisi Sigma marka alman malı .. Polarıs' in Garmin' in ve birçok markanın var.. Sadece alırken kalp nabız ölçer için ayrı bir aleti var onun olmasına dikkat et, onsuz olanların sonuçları çok doğru değilmiş :) ben başda sevmemişdim onu ama sonradan yorumlarda okudum ki olması iyiymiş .. Apple' ın falan da var akıllı saat olarak ama fiyatları aşırı yüksek gerek yok bence .. Sigma Tr' de de var sanırım .. Tam modelinide yazarım düşünürsen canım .. 55€ ya aldı eşim .. Tr' de 250 gibi bir rakam fiyatı öyle görmüşdüm ama güncel rakam mı bilmiyorum :)
Aslında tavsiye ederim kalori ölçer almayı heyecan katıyor spora :))
ayy sagolasin canım,arastiracagim bi bakayım ben de.kesinlikle motive eder:-)sen turkiyede değil misiniz

Kusura bakma Cnm bugün tartılamadım

Bugünde işe başlıyorum
Ramazan'da zaten yoğun olurum

Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar
Kolay gelsin
Başka bir işe mi başlıyorsun canım ? Allah kolaylık versin tatlım :)
Sanada hayırlı Ramazanlar şekerim :)
neyseki beni etiketlememişsin, yırttım :halay::halay::halay:
hee kız sana acıdım duaya almadım bak değerini bil canımcıım :)
Ee kilo ne alemde tatlım :)
Onlar uzun zamandır uğramayanlardı şekerim, sen sağolasın uğruyorsun eskisi kadar olmasada :)
Ayrıca duam gerçek değildi laf aramızda :))

Metabolizma yavaşlıyor hiç yenmezse diye biliyorum ama:-)evet ben de dikkat edeceğim inşallah,bu Ramazana göbekli başlayıp gobeksiz bitirmek istiyorum:-):-)
ayy sagolasin canım,arastiracagim bi bakayım ben de.kesinlikle motive eder:-)sen turkiyede değil misiniz
Ben ekmeğe çok düşkün olduğumdan genellikle yememeye çalışıyorum canım :) kilo veremiyorum azda yesem nasıl bir bünyem varsa işde yıllardır çözmeye çalışıyorum :)
Ben Almanya' dayım kuzum :)
Ne öğretmenisin şekerciim ??

Başka bir işe mi başlıyorsun canım ? Allah kolaylık versin tatlım :)
Sanada hayırlı Ramazanlar şekerim :)

hee kız sana acıdım duaya almadım bak değerini bil canımcıım :)
Ee kilo ne alemde tatlım :)
Onlar uzun zamandır uğramayanlardı şekerim, sen sağolasın uğruyorsun eskisi kadar olmasada :)
Ayrıca duam gerçek değildi laf aramızda :))
heralde yaa,tatlı tatlı takılıyoruz şurda birbirimize
kilom geçen 60,5 geldim bugün tartılmadım, zaten spor hakgetire uzun zamandır yapamıyorum, kaynımın nikahından sonra gelen giden derken kaldı hep, ramazanda zaten yapamıycam, korusam yeter diyorum, eylül ekim gibi tekrar kilo verme çalışmalarına devam ederim diyorum ama bakalım nasip

Ben ekmeğe çok düşkün olduğumdan genellikle yememeye çalışıyorum canım :) kilo veremiyorum azda yesem nasıl bir bünyem varsa işde yıllardır çözmeye çalışıyorum :)
Ben Almanya' dayım kuzum :)
Ne öğretmenisin şekerciim ??
eski düşkünlüğüm kalmadı benim ama sabah özellikle yiyorum metabolizma yavaşlamasın diye, canıma minnet tabi:):)Erken saatlerde yiyorsundur kilo verememen başka bi şeyden olmasın, emin misin suçlu ekmek mi??Hiç yememeyi denemedim ama bi denerim olmazsa..
anaamm ne işin var kız oralarda:(:(Şu ermeni yasasıyla ilgili gündem nasıl şimdi Alman basınında?
Ben Türkçe öğretmeniyim canım.

Back
X