canım ben bu kadar spor yapabilsem , süpersin bu arada , tepeleme 1 tabak dolusu yerim valla pilavıSporum
INSANİTY 2. Ay 2. Hafta 5. Gün programı Max Cardio Conditioning 55 dk + 30 dk dışarda yürüyüş :85dk
Menüm
Sabah yok
Öğleden sonra
İki tavuk pirzola bir kaşık yoğurt
İftarda
Yarım tabak kurufasulye
1 kase pilav
Salata
2 dilim kavun
Pilav çok oldu biliyorum ama çok canım çekdi yedim bol karbonhidrat aldım malesef hem fasulye hem pilavla olmadı bu yani :))
Gunaydiiiiin kizlar:)) dun uzun bi suredir gorusemedigim arkadaslarimlaydim. Gun icinde farklı farkli 3 kisiyle gorustum ve ucunun de tepkisi ayniydi: 'Eda sen kilo mu verdin?!' ayyy naail sevindim var ya.. Yani biri fark etmese bile uzulecektim, ben surekli aynaya bakip durdugum icinde p kadar farkina varamiyorum belki ama boyle dostlar sayesinde mutlu oluyorum:)) cabamin ise yaradigini gorunce cok daha mutlu ve hirsli oldum:) bakalim annemlerin tepkisi ne olacak?
sen bu aralar süzüldün mü , bir şey yemiyomusun diye başlarlar vallaa,işte bu çok güzel bir haber
annenler kesin farkeder sonuçta anne yani gram versen anlar
evet aynen kaç yaşımıza gelsekte hep aynılar onların gözünde çocuğuzcanım ben bu kadar spor yapabilsem , süpersin bu arada , tepeleme 1 tabak dolusu yerim valla pilavı
aynı tepki bana da oldu, insanın bi gururu okşanıyor be, dimi yaniii
sen bu aralar süzüldün mü , bir şey yemiyomusun diye başlarlar vallaa,
canım annecimi bende kurban bayramında görücem inşalah,
Gidecektim babam dediki. Bu sene dutlar iyi değil . . Bayramda gelirsen hiç bir şeyden faydalanamazsin. Beni kırma kurban da gel . Bahçe deki mahsullerden faydalanin dedi. Tek bir bayram gidebileceğimiz için bunu dedi. Bu işyerinde 5 ay oldu çalışalı. İzin hakkım yok fazlaca anlayacagin canım . Baba yüreği ben gittiğimde bahçedeki mahsullerden faydanalayim istiyor. Kurban olurum. Babamida özlüyorum. Gidince inşallah koklayarak yanaklarını opucem .evet aynen kaç yaşımıza gelsekte hep aynılar onların gözünde çocuğuz
kurbana da çok var keşke bu bayram gidebilseydin
oyy kıyamam anne babalar böyle işteGidecektim babam dediki. Bu sene dutlar iyi değil . . Bayramda gelirsen hiç bir şeyden faydalanamazsin. Beni kırma kurban da gel . Bahçe deki mahsullerden faydalanin dedi. Tek bir bayram gidebileceğimiz için bunu dedi. Bu işyerinde 5 ay oldu çalışalı. İzin hakkım yok fazlaca anlayacagin canım . Baba yüreği ben gittiğimde bahçedeki mahsullerden faydanalayim istiyor. Kurban olurum. Babamida özlüyorum. Gidince inşallah koklayarak yanaklarını opucem .
Sağol canım. Haftanın 6 günü akşama kadar çalışıyorum . Allah canlarını sağ etsinoyy kıyamam anne babalar böyle işte
sende çalışıyosun demek, bende diyorum sabah sabah burda kimse olmazdı amaçalışınca mesai erken başlıyor tabi
yeni işin hayırlı olsun
bende haftanın 6 günü çalışıyorumSağol canım. Haftanın 6 günü akşama kadar çalışıyorum . Allah canlarını sağ etsin
Aynen canım. İstanbul gibi yerde ben evime yürüme mesafesinde iş buldum ilk defa. Hep 2 yada 3 vesait ile ise gitmeye çalışıyordum. Günde 3 yada 4 saatim yolda geçiyordu. Sabah 6.45 evden çıkış akşam 20.30 eve gelişti. Artık son zamanlarda dayanamdim. Evlilik ve bu kadar uzun iş saatleri olmuyor. Buradaki işi buldum tesadüfen. Çok sukur iyiyim şimdibende haftanın 6 günü çalışıyorum
ama olsun bi işimiz varya çok şükür bin şükür
Aynen canım. İstanbul gibi yerde ben evime yürüme mesafesinde iş buldum ilk defa. Hep 2 yada 3 vesait ile ise gitmeye çalışıyordum. Günde 3 yada 4 saatim yolda geçiyordu. Sabah 6.45 evden çıkış akşam 20.30 eve gelişti. Artık son zamanlarda dayanamdim. Evlilik ve bu kadar uzun iş saatleri olmuyor. Buradaki işi buldum tesadüfen. Çok sukur iyiyim şimdi
oyy oyy oyyy ne diyosun, o şartlarda çalışmaktansa haftanın 6 günü çalışmaya razı gelir insan,ayy büyük şehir gerçekten zor değil çookkk zorr,allahtan bu işini bulmuşsun inşallah emeklide olursun ordan bidaha başka iş aramak zorunda kalmazsın
Allah bereket versin, maaşın düşmüş ama bazı şeylerin karşılığını para veremiyor , gidiş gelişteki vakit kaybın iş yoğunluğun bide bunun üstüne eklenen stres ve bunun eve yansıyan gerginliği ve daha neler neler.......ayy inşallah, aylık 1650 tl alıyordum hem iş yorucuydu migros , a101 gibi mağazalara sevkiyatlar yapılıyordu, muhasebe işleri, üstelikte hatasız ve hızlı olucaktı , benim en ufak bir hatam olursa şayet, 1 sefer oldu sadece, sevkiyat kamyonlarını saatlerce bekletirlerdi, daha bunun gibi bir sürü kafa yorgunluğu, şimdi rahatım 1100 tl maaşım, muhasebe işi çok az, hırdavat malzemesi satıyorum, çay v.s ikram ediyorum, kadınlar kulübüne takılıyorum bu arada, en büyük şansım , daha ne olsun dimi
çok güzel aynen daha ne olsunsabah 8.30 işbaşı akşam 6,30 çıkış , bazen 6 da çıktığım oluyor, sigara serbest sıkıntı yok, birde tesettürlü olmam da sorun olmadı daha ne olsun dimi
Ölçülü gider az az tadlarına bakarsın canım benim :)Ayy evet ablacim sorma benim de aklimda o durumama genel olarak eskisine gore iradem daha saglam farkindayim bir cok seye hayir diyebiliyorum insallah olcuyu kacirmicam insallah abla:)
işde başkaları fatkedince gerçekden mutlu oluyor insan canım :) daha bir azim geliyor insana :) hee bazılarıda hiç söylemez kıskanç olanı anlarsın bu sayede :))Gunaydiiiiin kizlar:)) dun uzun bi suredir gorusemedigim arkadaslarimlaydim. Gun icinde farklı farkli 3 kisiyle gorustum ve ucunun de tepkisi ayniydi: 'Eda sen kilo mu verdin?!' ayyy naail sevindim var ya.. Yani biri fark etmese bile uzulecektim, ben surekli aynaya bakip durdugum icinde p kadar farkina varamiyorum belki ama boyle dostlar sayesinde mutlu oluyorum:)) cabamin ise yaradigini gorunce cok daha mutlu ve hirsli oldum:) bakalim annemlerin tepkisi ne olacak?
Ayy canım işde spor yaparken düşülen hata o olur biliyor musun spor yapıyorum nasılsa almam diye, yok bebeğim o kadar tepiniyoruz kaloriler öyle az gidiyor ki sporla, bir tabak yemeği yakabiliyor muyuz acaba :) spor diyet paralel gitmezse sıkılaşırız ama genede kilomuz durur malesef o yüzden genede ölçüye dikkat.. Dün kaçırdım pilavı ama epeydir yememişdim hiç o kadar .. Arada bir olur napalım :))canım ben bu kadar spor yapabilsem , süpersin bu arada , tepeleme 1 tabak dolusu yerim valla pilavı
aynı tepki bana da oldu, insanın bi gururu okşanıyor be, dimi yaniii
sen bu aralar süzüldün mü , bir şey yemiyomusun diye başlarlar vallaa,
canım annecimi bende kurban bayramında görücem inşalah,
Biri dut mu dediGidecektim babam dediki. Bu sene dutlar iyi değil . . Bayramda gelirsen hiç bir şeyden faydalanamazsin. Beni kırma kurban da gel . Bahçe deki mahsullerden faydalanin dedi. Tek bir bayram gidebileceğimiz için bunu dedi. Bu işyerinde 5 ay oldu çalışalı. İzin hakkım yok fazlaca anlayacagin canım . Baba yüreği ben gittiğimde bahçedeki mahsullerden faydanalayim istiyor. Kurban olurum. Babamida özlüyorum. Gidince inşallah koklayarak yanaklarını opucem .
bencede bu işin daha iyi olmuş canım . İstanbul' da evine yakın iş bulmak yürüme mesafesi hemde gayet güzel canım .ayy inşallah, aylık 1650 tl alıyordum hem iş yorucuydu migros , a101 gibi mağazalara sevkiyatlar yapılıyordu, muhasebe işleri, üstelikte hatasız ve hızlı olucaktı , benim en ufak bir hatam olursa şayet, 1 sefer oldu sadece, sevkiyat kamyonlarını saatlerce bekletirlerdi, daha bunun gibi bir sürü kafa yorgunluğu, şimdi rahatım 1100 tl maaşım, muhasebe işi çok az, hırdavat malzemesi satıyorum, çay v.s ikram ediyorum, kadınlar kulübüne takılıyorum bu arada, en büyük şansım , daha ne olsun dimi
Begümüm sana da kolay gelsin hayatım :)Allah bereket versin, maaşın düşmüş ama bazı şeylerin karşılığını para veremiyor , gidiş gelişteki vakit kaybın iş yoğunluğun bide bunun üstüne eklenen stres ve bunun eve yansıyan gerginliği ve daha neler neler.......
çok güzel işin var boşer kafan rahat ve demen gibi en büyük şanslardan biri burda KK ya takılıyosun daha ne olsun
burdaki mesai saatlerin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?