Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Yok artık seni aramıza almayız kusura bakma şekerim :))))
Kızz bide kabul ederseniz demiş yaa :)))
Deli biz seni bekliyoruz bu ne diyo Smiile kuzum okudun mu :)))
Canım benim hadi az kalmış telaşın daha tam bitmemiş ama canım en azından sınav stresleriniz bitti. Uni sınavlarıda bitiyor bu hafta iyi yaa bizde geriliyorduk sizin sınavlarınızdan , sizle birlikde bizlerde rahatlıycaz canlarım :) gerçi benim kızımın sınavları daha yeni başlıyacak benim stres gene devam ya :))

Max30 u yapabilecek kondüsyon var sende kuzum rahat yaparsın bence canım :))
Mezuniyet töreninde güzel olur unide önemli hatıralardan oluyor bol bol resim çekinmeler sonra özlemle ayrılıklar Allah yollarınızı açık etsin canım , hayırlı işler nasip etsin :)

Ayy yerim sizi been :))) Smiile :)) evet ablacım ben kurtuldum çok şükür kızının sınavları da iyi geçer umarım ablacım kolay gelsin ona da şimdiden :))
1 haftadır o kadar hareketsiz kaldım ki biran önce başlamak istiyorum max30 a nefes nefese kalayım tıkanayım razıyım, kafaya koydum yapacağım :))
Sağol ablacım benim güzel duaların için :))

Amin canım :) oda bir atlatsaydı hayırlısıyla tam rahatlıycam :)
Kesinlikle yaparsın canım hatta eminim bağımlısı olacaksın Schaun T' nin :) Eda da başlar belki beraber yaparsınız daha güzel olur :))

Amin canım :) oda bir atlatsaydı hayırlısıyla tam rahatlıycam :)
Kesinlikle yaparsın canım hatta eminim bağımlısı olacaksın Schaun T' nin :) Eda da başlar belki beraber yaparsınız daha güzel olur :))
Ayy inşallah ablamm izinde ilerliyoruzz

arada olsun zaten yaaaaa, nefis bu değilmi, canı istiyor insanın

evet canım, inşallah bir sorun yok şimdilik, trafikten kurtuldum , ah dut deme istanbul dada yok,
geçen haftalarda ilk kez karamürsel de yedim , markette satılıyordu, hemde aşılı dut köylerden bir kadın getiriyormuş Allah razı olsun o kadından , aldım saat 22,30 du başka bir şey yemedim tadı damağımda kaldı

Demi ya arada nefsimizide ödüllendirek :))
En sevdiğim meyve dutt :)) iyi bari denk gelmiş canım :) genelde köylüler getiriyor satmaya Tr de de zaten :) annemlerin önünde sitenin içinde var koca bir ağaç parmak gibi kocaman tatlı dutları oluyor , annem dutlar oldu gel kaçırma der her sene bana :)) bu sene en son gittiğimde yerliler daha olmamışdı ama markette sera dutuymuş mor mu kara mı diyorlar ondan ama pek tatlı değildi :)) ben bahçeli bir ev alırsam Tr de ilk işim yetişkin bir dut ağacı ekicem :)) eşimede kiraz ve ayva kızıma da şeftali :))

geçmiş olsun canım, ayağında ne tür sıkıntı var

Banyoda düşüp 2-3 ay kadar önce ayağımı kırmışım balım. Başta burkulma sanıp 3 hafta 4 hafta doktora falan gitmeden evde yatarak iyileşmesini bekledim. Geçmeyince doktora götürdüler ve kırık olduğu tespit edildi röntgende. Tabi hemen alçıya alındı. Toplamda 35 günde alçıda kaldı sürekli yattım üstüne zerre basamadan. 1 ay burkulma sandığım süre, 1 ay da alçı süresi derken 2 ay üstüne basılmayan ayakta da ne kas kaldı ne güç kaldı.

Şimdi 10 gün oldu alçım çıkalı. Hala ağrı yapıyor hala koşamıyorum. Geçen akşam evde bi dans etmeyi denedim dans bile edemiyorum -.-

Biraz uğraştıracak yani haftaya denize gidiyorum inşallah deniz kenarında hızla tedavi olur. :)

ben anneme söylerim senin için dut fidanı yetiştirir canım, kadının eli toprağa değse yetiyor valla

bayağı çok kötü olmuş, inşallah tez zamanda düzelirsin canım , mezdeke yapiciz daha

Bol bol d vitamamini almış olursun denizde canım iyi gelir kesinlikle ama birden öyle zorlama hafif hareketler yap alıştıra alıştıra .. Yüzmekde iyi gelir kaslarına :)

bayağı çok kötü olmuş, inşallah tez zamanda düzelirsin canım , mezdeke yapiciz daha

Bir insanın tek hayali mezdeke yapabilmek olur mu ahaha tam üstüne bastın vallahi. İnşallah canım iyileşeyim birlikte yaparız şuan hayatımda en çok istediğim şey koşabilmek ve dans edebilmek.

Bir insanın tek hayali mezdeke yapabilmek olur mu ahaha tam üstüne bastın vallahi. İnşallah canım iyileşeyim birlikte yaparız şuan hayatımda en çok istediğim şey koşabilmek ve dans edebilmek.
tam üstüne basmışım ayağımı çekeyim barii, yaparık yaparık sen merak etme
Hee kız Aslı grup kurduracak bize mezdekeci hatunlar kulübü :)) ohh yandan yandan amanin ohh :))

mezdeke grubun başında ben olucam ama , kabul mü

ben anneme söylerim senin için dut fidanı yetiştirir canım, kadının eli toprağa değse yetiyor valla
Anaaaa süper olur ben Tr ye ye yerleşene kadar koca ağaç olur tırla taşırız artık canım inşallah :))
Ayy nasıl ekiliyor ki dut bir sor bakalım annen biliyorsa ciddi anneme sözuleyim bahçelerindeki duttan bana köklendirsin :) eşimin Bursa' da köyde evleri var ama kvalidem yaşlandı gidemiyorlar artık oraya ektireyim olmadı ilerde alırım :)) daldan tutar mı ki acep ??

tam üstüne basmışım ayağımı çekeyim barii, yaparık yaparık sen merak etme

mezdeke grubun başında ben olucam ama , kabul mü
Ee heralde şekerim :)) kız şu mezdekeci bir grup vardı yüzlerini kapıyorlardı bir kaç ay önce okumuşdum içlerinden birini sokakda çöp atarken biri vurup öldürmüş , yazık yaa duymuş muydıüunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…