Yok artık seni aramıza almayız kusura bakma şekerim :))))Canlarımm hepinizden ihmalimden dolayı özür diliyorum öncelikle. Sınavlarımı çok şükür bitirdim dün akşam evime döndüm birkaç eşyamı getirmek için. Yarın tekrar İzmir'e gideceğim, Denizli'ye taşınacak eşyalarım var onları ayarlayacağız babamla, salı günü de mezuniyetim var çok şükür bitiriyorum artık okulu. Çok zor bir haftaydı benim için giremedim hiç o yüzden kusuruma bakmamışsınızdır umarım :/ Salı günü yoğunluğum bitiyor, çarşamba da sevdiceğimin yanına gidiyorum birkaç günlüğüne. 27 haziranda tamamen evime döneceğim artık ve Max30 la devam edeceğim. Çünkü şu son 1 haftalık süreçte ne diyetini ne sporunu yapabilen bir kız var çok fazla geriledim umarım beni kabul edersiniz
Ayy yerim sizi been :)))Yok artık seni aramıza almayız kusura bakma şekerim :))))
Kızz bide kabul ederseniz demiş yaa :)))
Deli biz seni bekliyoruz bu ne diyoSmiile kuzum okudun mu :)))
Canım benim hadi az kalmış telaşın daha tam bitmemiş ama canım en azından sınav stresleriniz bitti. Uni sınavlarıda bitiyor bu hafta iyi yaa bizde geriliyorduk sizin sınavlarınızdan , sizle birlikde bizlerde rahatlıycaz canlarım :) gerçi benim kızımın sınavları daha yeni başlıyacak benim stres gene devam ya :))
Max30 u yapabilecek kondüsyon var sende kuzum rahat yaparsın bence canım :))
Mezuniyet töreninde güzel olur unide önemli hatıralardan oluyor bol bol resim çekinmeler sonra özlemle ayrılıklar Allah yollarınızı açık etsin canım , hayırlı işler nasip etsin :)
Amin canım :) oda bir atlatsaydı hayırlısıyla tam rahatlıycam :)Ayy yerim sizi been :)))Smiile :)) evet ablacım ben kurtuldum çok şükür kızının sınavları da iyi geçer umarım ablacım kolay gelsin ona da şimdiden :))
1 haftadır o kadar hareketsiz kaldım ki biran önce başlamak istiyorum max30 a nefes nefese kalayım tıkanayım razıyım, kafaya koydum yapacağım :))
Sağol ablacım benim güzel duaların için :))
Ayy inşallah ablamm izinde ilerliyoruzzAmin canım :) oda bir atlatsaydı hayırlısıyla tam rahatlıycam :)
Kesinlikle yaparsın canım hatta eminim bağımlısı olacaksın Schaun T' nin :) Eda da başlar belki beraber yaparsınız daha güzel olur :))
arada olsun zaten yaaaaa, nefis bu değilmi, canı istiyor insanınAyy canım işde spor yaparken düşülen hata o olur biliyor musun spor yapıyorum nasılsa almam diye, yok bebeğim o kadar tepiniyoruz kaloriler öyle az gidiyor ki sporla, bir tabak yemeği yakabiliyor muyuz acaba :) spor diyet paralel gitmezse sıkılaşırız ama genede kilomuz durur malesef o yüzden genede ölçüye dikkat.. Dün kaçırdım pilavı ama epeydir yememişdim hiç o kadar .. Arada bir olur napalım :))
Biri dut mu dedi
bencede bu işin daha iyi olmuş canım . İstanbul' da evine yakın iş bulmak yürüme mesafesi hemde gayet güzel canım .
İstanbulun trafiği başlı başına sorun yorgunluk zaten .. Allah sağlık sıhhat huzurla çalışmak nasip etsin tatlım :)
Insanity' nin adı bile yetiyor sanırım :) Artisstlikde gözümüz yok anamm :)) zayıflatsın bizi yeter kı :))
Demi ya arada nefsimizide ödüllendirek :))arada olsun zaten yaaaaa, nefis bu değilmi, canı istiyor insanın
evet canım, inşallah bir sorun yok şimdilik, trafikten kurtuldum , ah dut deme istanbul dada yok,
geçen haftalarda ilk kez karamürsel de yedim , markette satılıyordu, hemde aşılı dut köylerden bir kadın getiriyormuş Allah razı olsun o kadından , aldım saat 22,30 du başka bir şey yemedimtadı damağımda kaldı
geçmiş olsun canım, ayağında ne tür sıkıntı varSorma yahu adı bile havalı. Bir de şu Leslile mil dedikleri. Biraz toparlayayım ayağımı bende yazacağım INSANITY diye buracıklara.
Hadi inşallah kuzum sen ağlatırsın eminim Insanity ' yi :)) bu azminle :))Sorma yahu adı bile havalı. Bir de şu Leslile mil dedikleri. Biraz toparlayayım ayağımı bende yazacağım INSANITY diye buracıklara.
Estagfrullah kuzucuğum ya sizler beni geçersiniz bu yaz sonu sizin enerjiniz bana kök söktürür hatta :))Ayy inşallah ablamm izinde ilerliyoruzz
3 aydır ayağı kırık sargıdaymış canım , inşallah eskisinden sağlam olur :))geçmiş olsun canım, ayağında ne tür sıkıntı var
geçmiş olsun canım, ayağında ne tür sıkıntı var
Demi ya arada nefsimizide ödüllendirek :))
En sevdiğim meyve dutt :)) iyi bari denk gelmiş canım :) genelde köylüler getiriyor satmaya Tr de de zaten :) annemlerin önünde sitenin içinde var koca bir ağaç parmak gibi kocaman tatlı dutları oluyor , annem dutlar oldu gel kaçırma der her sene bana :)) bu sene en son gittiğimde yerliler daha olmamışdı ama markette sera dutuymuş mor mu kara mı diyorlar ondan ama pek tatlı değildi :)) ben bahçeli bir ev alırsam Tr de ilk işim yetişkin bir dut ağacı ekicem :)) eşimede kiraz ve ayva kızıma da şeftali :))
bayağı çok kötü olmuş, inşallah tez zamanda düzelirsin canım , mezdeke yapiciz dahaBanyoda düşüp 2-3 ay kadar önce ayağımı kırmışım balım. Başta burkulma sanıp 3 hafta 4 hafta doktora falan gitmeden evde yatarak iyileşmesini bekledim. Geçmeyince doktora götürdüler ve kırık olduğu tespit edildi röntgende. Tabi hemen alçıya alındı. Toplamda 35 günde alçıda kaldı sürekli yattım üstüne zerre basamadan. 1 ay burkulma sandığım süre, 1 ay da alçı süresi derken 2 ay üstüne basılmayan ayakta da ne kas kaldı ne güç kaldı.
Şimdi 10 gün oldu alçım çıkalı. Hala ağrı yapıyor hala koşamıyorum. Geçen akşam evde bi dans etmeyi denedim dans bile edemiyorum -.-
Biraz uğraştıracak yani haftaya denize gidiyorum inşallah deniz kenarında hızla tedavi olur. :)
Bol bol d vitamamini almış olursun denizde canım iyi gelir kesinlikle ama birden öyle zorlama hafif hareketler yap alıştıra alıştıra .. Yüzmekde iyi gelir kaslarına :)Banyoda düşüp 2-3 ay kadar önce ayağımı kırmışım balım. Başta burkulma sanıp 3 hafta 4 hafta doktora falan gitmeden evde yatarak iyileşmesini bekledim. Geçmeyince doktora götürdüler ve kırık olduğu tespit edildi röntgende. Tabi hemen alçıya alındı. Toplamda 35 günde alçıda kaldı sürekli yattım üstüne zerre basamadan. 1 ay burkulma sandığım süre, 1 ay da alçı süresi derken 2 ay üstüne basılmayan ayakta da ne kas kaldı ne güç kaldı.
Şimdi 10 gün oldu alçım çıkalı. Hala ağrı yapıyor hala koşamıyorum. Geçen akşam evde bi dans etmeyi denedim dans bile edemiyorum -.-
Biraz uğraştıracak yani haftaya denize gidiyorum inşallah deniz kenarında hızla tedavi olur. :)
bayağı çok kötü olmuş, inşallah tez zamanda düzelirsin canım , mezdeke yapiciz daha
Hee kız Aslı grup kurduracak bize mezdekeci hatunlar kulübü :)) ohh yandan yandan amanin ohh :))bayağı çok kötü olmuş, inşallah tez zamanda düzelirsin canım , mezdeke yapiciz daha
tam üstüne basmışım ayağımı çekeyim barii,Bir insanın tek hayali mezdeke yapabilmek olur mu ahaha tam üstüne bastın vallahi.İnşallah canım iyileşeyim birlikte yaparız şuan hayatımda en çok istediğim şey koşabilmek ve dans edebilmek.
Hee kız Aslı grup kurduracak bize mezdekeci hatunlar kulübü :)) ohh yandan yandan amanin ohh :))
Anaaaa süper olur ben Tr ye ye yerleşene kadar koca ağaç olur tırla taşırız artık canım inşallah :))ben anneme söylerim senin için dut fidanı yetiştirir canım, kadının eli toprağa değse yetiyor valla
Ee heralde şekerim :)) kız şu mezdekeci bir grup vardı yüzlerini kapıyorlardı bir kaç ay önce okumuşdum içlerinden birini sokakda çöp atarken biri vurup öldürmüş , yazık yaa duymuş muydıüunuz ??tam üstüne basmışım ayağımı çekeyim barii,yaparık yaparık sen merak etme
mezdeke grubun başında ben olucam ama , kabul mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?