Günaydın hayırlı olsun1 Nisan da açacakdık topiği ama esdi birden açayım dedim.. İsteyen istediği diyeti yapabilir anacıklarım. Katılmak isteyen, buyursun gelsin. Kilo verme serüvenlerimizi paylaşalım...hadi Bismillah :))
waaooww ne pozitif bir başlııkk :))))1 Nisan da açacakdık topiği ama esdi birden açayım dedim.. İsteyen istediği diyeti yapabilir anacıklarım. Katılmak isteyen, buyursun gelsin. Kilo verme serüvenlerimizi paylaşalım...hadi Bismillah :))
Bizim topigimize gel sekerim max 30 gunlugumuz cok iyi spordur arastirmani tavsiye ederimsabah: sütlü kayfe 4 parmak peynir
ara :sütlü kayfe kuru erik (3 adet)
öğlen :yayla çorbası
ara : leblebi (bir avuç) - Çay
akşam fırında tavuk...
yatmadan önce bitki çayı 3-4 adet ceviz 7-8 adet fındık
spora daha başlamadım ..yağ yakıcı aktif enerjik spor lazım bana ...
Çok teşekkürler Miyavsu' m canımGünaydın hayırlı olsun
Ayy bebeğim Maşallah kız ne güzel vermişsin, süpersin tatlım ya. Darısı bizlerin başına. Bizede uğrayıp yardımcı olursun demi şekerciimSelam O Olivenoil , bende diyetteyim ve artık vereceğim kiloların sonuna geldim.. Şu an 59 kiloyum.. Bir kaç hafta sonra kilomu korumaya geçmeyi düşünüyorum yani diyetim diyet ama formda kalmak için yaptığım sporu yazabilirim..
Haftanın 3 günü kardio 1 günü pilates diğer günler yürüyüş yaparım..
Kolay gelsin canım
Ahanda " acaba başlığı nasıl bulacaklar soruma cevap veren tek hatun kişi... Bebeğiimm sağol canımwaaooww ne pozitif bir başlııkk :))))
Gel şekerim, zaten spor topiğimiz var, ister orada ister burada bizimle ol lütfen.. Yarışma da yaparız senin için anacım ne olcek kıızzMerhaba, spor önerileri yarışmaları falan olacaksa ben de varım :)
Ayy kuzum sağol tatlım, bakalım kilo kontrolümüzde faydası olur diyet topiğimizin inşallah canımcıım :))ablamm geldim bilem :) hadi gazamiz mübarek olsun
Kahvaltın süper kuzum :) karatay takılıyoruz kahvaltılarda demek. Bende genelde kahvaltılarım hep Karatay usulüü.. Ayy ekmek varmış kız sende yeni gördüm.. Karataycılar görmesin :) gayet güzel bebeğim kahvalrın.. Yumurta diyette olması gereken bir besin hem tok tutuyor hemde besleyici...Sabah kahvaltisi:2 yumurta ile tereyagli Omlet kk peynir 10 tane tuzu aksamdan alinmis zeytiN Yesilcay 1 adet form ekmek :))
Teşekkürler bebğim. Ayy hepimiz birbirimizi motive edicez inş kuzucuğum.. Katıl bize hadi tatlımMerhaba enerjiniz çok güzell
bende bir alıp bir verenlerdenim kiloyu fazla kilom olmasada 5-6 kg versemm hiç fena olmazz beni de motivee edersiniz aranıza katılmak isterimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?