Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

huyum kurusun :KK70: :KK70:

uğrarım canikom tabi :KK66:

kıs topik için dedim onu ben .bugün açılmış ya . virgül koymayınca karışmış tabi cümle :)

gizil güçlerim olduğu doğrudur :p:p:p tembelim demiyo da bana mana buluyo :KK67:

hım şimdi oldu

çünkü ben taptaze değilim artıkımmmmm :KK70::KK70::KK70:

Allah canını almaya:-) delimisin kız patron hani nerde iş deyince kk da sohpete daldım dersin heralde :KK59:

Bu arada ben şimdi çıksam sabah girsem bi 1500 bildirim neyim gelir heralde,:KK28:

eee burda mesai yapıyozzzzz :KK45::KK45::KK45:

Kızlarrr açım açççç gözümün önünde gofretler uçuşuyor oyyy Nasıl dayanicammm ben onsuzluğa :cry:sabah kahvaltısı 11.30 da yaptım yarım saat öncede bir şekersiz kahve içtim öylecene duruyorum a dostlar :confused:

Kızlarrr açım açççç gözümün önünde gofretler uçuşuyor oyyy Nasıl dayanicammm ben onsuzluğa :cry:sabah kahvaltısı 11.30 da yaptım yarım saat öncede bir şekersiz kahve içtim öylecene duruyorum a dostlar :confused:
Kız bende hem açım hem tutuyom kendimi , akşama yiyim artık diyorum. Sende gofret neyim yeme kıı, tut accık kendini şekerim.. Yeşillik ye anam... Ya da bir dilim meyve ye, gofrete göre daha iyi olur..
Şekersiz kahve tokluk yapıyor aslında yanında birşey yemeden tabii:) kız bak daha bi acıkdım yazarkene anam ...

Sabah kahvaltısını sağlam yapmamışsın bol proteinli kahvaltı yap reçel bal mümkünse olmasın

Kız bende hem açım hem tutuyom kendimi , akşama yiyim artık diyorum. Sende gofret neyim yeme kıı, tut accık kendini şekerim.. Yeşillik ye anam... Ya da bir dilim meyve ye, gofrete göre daha iyi olur..
Şekersiz kahve tokluk yapıyor aslında yanında birşey yemeden tabii:) kız bak daha bi acıkdım yazarkene anam ...
Ahahaha ah bacılarım kader arkadaşlarım benim bazıları yer yer incecik kalır bizde burda aç açççç sürünelim,, hayır çirkin şansından geçtim de yiyip yiyip kilo almayan şansından ds vermemiş Allah bana:63:
Zaten yiyemem evde Kalamış hepsini bitirmişim Hahaa:rolleyes:
Neyse bende akşam yemeğini bellicem bişey yemicem bakalım şimdilik öyle düşünüyorum yani:KK71:

Ahahaha ah bacılarım kader arkadaşlarım benim bazıları yer yer incecik kalır bizde burda aç açççç sürünelim,, hayır çirkin şansından geçtim de yiyip yiyip kilo almayan şansından ds vermemiş Allah bana:63:
Zaten yiyemem evde Kalamış hepsini bitirmişim Hahaa:rolleyes:
Neyse bende akşam yemeğini bellicem bişey yemicem bakalım şimdilik öyle düşünüyorum yani:KK71:
Belli zaten evde olmadığı , yoksa hüpletmişdin demi :KK70:
Evde yumurta kalmamış kız, olsa hemen omlet yapar yerdim ekmeksiz.. Hem zayıflatıyor hem tok tutuyor.. Sen yumurta ye istersen aç durma kıı.. Kıyamam acıdım bak sana ( genelde sana az acırım biliyon kıı :) )

Belli zaten evde olmadığı , yoksa hüpletmişdin demi :KK70:
Evde yumurta kalmamış kız, olsa hemen omlet yapar yerdim ekmeksiz.. Hem zayıflatıyor hem tok tutuyor.. Sen yumurta ye istersen aç durma kıı.. Kıyamam acıdım bak sana ( genelde sana az acırım biliyon kıı :) )
:)))) Bi tane yeşil elma yedim... Sen bana acıman biliyorum, shauna takıla takıla normal anacım kınamıyorum:))))

Sağol canım yaaa akşam dikkat edicem mutlaka
Bu arada kilomu da bilmiyorum tartılmaya korkuyorum
İki tür insan var; biri zırt pırt tartılan ki ben öyleyim, bir de tartılmakdan korkan sende bu grupdasın tatlım.
Yarın sabah wc sonrası iç çamaşırlarınla tartıl ki bir hafta boyunca ne kadar verebildik belirleyebilelim şekerim :)

Maşallah canım beden yaşı önemli değil önemli olan ruh yaşımız :nazar::nazar:ki sen çok daha enerjiksin canım 18 lik gibisin maşallah :nazar::nazar::nazar:
Hee kız 18 olmasamda 35 indeyim ki :))
İnsan hangi yaşında olursa olsun yaşının kumetini bilsin o yaşında mutlu olsun önemli olan o kızlar. 50 li yaşımda olunca 40 lar genç gelecek , o yüzden olduğum yaşımı seviyorum ben :)

Back
X