Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.62 boy ve 64 kiloyum hedefim 60 olmak şimdilik aslında 54 olmam lazım çabalıyorum bebekligimden beri hep diyet ve spor yapıyorum yiyip yiyip kilo alamayanlara hep ozenirim evliyim 2 oğlum var 29 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimGeçmiş olsun tatlım, biryerlerden tanıyorum seni, spor topiklerinden olsa gerek.. Sen spor neler yapıyosun canımcıım ? Kilon ne anlatsana azıcık?
Sen en son bıraktığımda kaç kiloydun:)) kilo verdin mi ?1.62 boy ve 64 kiloyum hedefim 60 olmak şimdilik aslında 54 olmam lazım çabalıyorum bebekligimden beri hep diyet ve spor yapıyorum yiyip yiyip kilo alamayanlara hep ozenirim evliyim 2 oğlum var 29 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Ben ezeldennnn beri aynı kiloyum, hiç Bi tık yok doğumdan sonra toplamda 9 kilo verdim öyle geçinip gidiyoruz işte güya benn nisana kadar 20 kilo verecektim Haha Ayy ne komikmişim yaBende özledim sizi canım 64 oldum hala adet olamadım ite kaka 64 gelebildim şimdi sıkı diyetteyim pazartesi kan tahlili yaptıracağım kilo veremiyorum diye öyle sen ne yaptın kaç kilosun
Tek cocukta vakit okuyor ikisi beni çok yoruyor spora halim kalmıyor zaten hiç bir yerimde gram fazlalık yok sadece memeler başa bela emziriyorum ondan sanırımHepinize yeniden selam kızlar
İlk sayfaya yazmıştım bir baktım 23 sayfa olmuş:)) baya aktif bir topik burası çok sevdim..
Bende kendimi tanitayim.. 28 yaşındayım , 165 boyundayım , 59 kiloyum , 10 aylık bebeğim var..
Halen diyetteyim 75 kilodan 59 a indim..
sanırım aranız da en fit olanınız benim... Zaten amacım buydu fit bakımlı bir anne olmaktı..
Herkse bol bol -li günler diliyorum![]()
Sağol bebeğim, hepimize kolay gele , neler yapıyosun spor olarak şekerim ??1.62 boy ve 64 kiloyum hedefim 60 olmak şimdilik aslında 54 olmam lazım çabalıyorum bebekligimden beri hep diyet ve spor yapıyorum yiyip yiyip kilo alamayanlara hep ozenirim evliyim 2 oğlum var 29 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
İşde bu bebek, incelmek esas olan..Ben ezeldennnn beri aynı kiloyum, hiç Bi tık yok doğumdan sonra toplamda 9 kilo verdim öyle geçinip gidiyoruz işte güya benn nisana kadar 20 kilo verecektim Haha Ayy ne komikmişim ya
Ama çook inceldim 33 beden kottan 30 düştüm, eski kotlarım oluyor analiz yaptırdım %33 yağ %48 su ve kasım da baya Bi fazlaymışben kiloya değil de incelmeye bakıyorum beden vs
![]()
Ufaklık ayaklandı yürüyor.. Birlikte daha çok vakit geçirmek istiyor..Tek cocukta vakit okuyor ikisi beni çok yoruyor spora halim kalmıyor zaten hiç bir yerimde gram fazlalık yok sadece memeler başa bela emziriyorum ondan sanırım
Kardiyo ve ip atlyorum Bulaşık lari toplarken her yerde anlıyorum olduğum yerde zipliyorum boş kaldıkça ise yaradi yarım kilo verdin bir haftadaSağol bebeğim, hepimize kolay gele , neler yapıyosun spor olarak şekerim ??
Bravo bebğim ya Maşallah sana kızz :)Hepinize yeniden selam kızlar
İlk sayfaya yazmıştım bir baktım 23 sayfa olmuş:)) baya aktif bir topik burası çok sevdim..
Bende kendimi tanitayim.. 28 yaşındayım , 165 boyundayım , 59 kiloyum , 10 aylık bebeğim var..
Halen diyetteyim 75 kilodan 59 a indim..
sanırım aranız da en fit olanınız benim... Zaten amacım buydu fit bakımlı bir anne olmaktı..
Herkse bol bol -li günler diliyorum![]()
Kullanıyorum 90 beden diğerleri olmuyor canın acıyor giyerkenUfaklık ayaklandı yürüyor.. Birlikte daha çok vakit geçirmek istiyor..
Bende emziriyorum. Toparlayici iç çamaşırı tavsiye ederim arkadaşım.![]()
Ayy kız boylar yakında daha benim için o kiloya inmeme çok varKızçeler bende geldim 6 ay önce doğum yaptım 86 kilodan 64 kiloya düştüm boyum 170 kas yapmak istiyorumhani
Şu michelle lewin gibibanane istiyom istiyom
![]()
Yok malesef yapmıyorum hayatım. doğum sonrası depresyon yaşıyordum kendimi toparlamaya çalışıyorum şuan, ama başlamayı düşünüyorum. Bulunduğum şehirde sadece bir tane spor salonu var onada gitmek istemiyorum artık kendi imkanlarımla spor aletleri alıp spor yapacam evde koşu bandı var zaten bi kaç eşya daha almam gerek o kadar:-*Ayy kız boylar yakında daha benim için o kiloya inmeme çok varama olacak inş:)
Tabii yaparsın kız, P90x çalışması tavsiye ederim kas yoğunluğunu arttırman için bebeğim.. Spor şu an yapıyor musun ?
CanımsınBravo bebğim ya Maşallah sana kızz :)
Spor olarak birşeyler yapıyor musun canım :)
Beslenmeye biraz dikkat ve biraz hareketle oluyor işde kuzum. Emzirdiğin içinde daha hızlı gider..Kardiyo ve ip atlyorum Bulaşık lari toplarken her yerde anlıyorum olduğum yerde zipliyorum boş kaldıkça ise yaradi yarım kilo verdin bir haftada